Ortamcı kızlar daha hoşuma gidiyor en azından daha netler. Cinsel anlamda kendilerini sınırlamıyorlar.
Hanımefendi kızlar hep sinsi geliyor bana. Evlilik takıntısı olan kızlar gibi geliyorlar.
Ortamcı kızlar daha hoşuma gidiyor en azından daha netler. Cinsel anlamda kendilerini sınırlamıyorlar.
Hanımefendi kızlar hep sinsi geliyor bana. Evlilik takıntısı olan kızlar gibi geliyorlar.
Hiç birini tanımadın çünkü içlerini bilmiyorsun kendi kendine önyargılı düşünüyorsun. Ne yani hanımefendiler net değil mi ne alaka
Cinsel anlama gelecek olursak elbette grup yapan, bilmem ne yapan insanlar gibi olamayız ne bekliyordun.
Rahat kızlar her ağızlarına geleni söylüyor, böyle bi rahatlıkları var diye karşılaştırıyosun onlarla bizi ve saçma yere sinsi buluyorsun bizi.
Evlilik takıntılı bulmak saçma geç onu
''gibi geliyo'' larla kimseyi tanıyamazsın. Zaten bu yüzden kaybediyor çoğu insan. Gibi geliyor diyor ve uzak duruyor.
Ki tanıma gibi bi niyetinde yok eminim ama vaziyet bu. Ben kendimi anlattım.
Cevap
2Cevap
Şunu diyen birine sadece önyargında boğul denir. Senin beklentin neyse o yönde insanlarla beraber olursun
Onların amacı ile genel Türk erkeklerinini amaçları örtüşmeyebilir.
Ben evlilik kafasında biri değilim. Çak geç takılıyorum
Ben kadına genel anlamda saygı duyan biri değilim zaten, s. lak hepsi, memnun edemezsin
Memnun etmeyeceksin, bazen şiddet iyidir bence
Arasıra yanağını sıkarken, saplak atarken sevdiğim için diyeceksin manipüle edeceksin ancak öyle hoşlarına gidiyor k. vaselerin
hanımefendıler daha fena
Eskiler der ya kadının iyisi olmaz diye çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?