Ya bir kahve bira ısmarladılar diye seks teklif ediyorlar direkt hiç böyle aylarca hediye çiçek hesap ödeyen erkek bulamıyorum. Çevremdeki arkadaşlarım da öyle hani hep alman hesabı takılan max kahve çay parası bira parası ödeyen erkekler buluyoruz 30 yaşında mühendis olsalar bile cimriler. Bu para harcayan kızlar nasıl buluyor ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani adil olmak gerekirse onlardan hem erkek hem de kadın olanlar var. Yani bakıyorum mesela kişiliğiyle değil dişiliğiyle ön plana çıkmaya çalışanlar mı dersiniz, yemeği ve diğer giderleri erkeğe ödetmek için kendini yırtan mı dersiniz.. Her iki cinsin de kanı bozuk olanı var diyelim..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi amaç için çok gereksiz değil mi cinsellik iki insan birbiriniz çekimiyle olabilecek bir şey illa para harcayarak birini kullanmak veya kullandırtmak değil eğer öyleyse eskort falan tutsun
Zaten geçim sorunları var kimse kimseye boşuna para harcamaz ha ara sıra güzellikler tatlılık romantiklik olur da boşa harcama olmaz07 Yorumla
Soran+1 yılTamam evet duygu oluyor ondan para harcamalı flört sonuçta hoşlanmıyorsa da görüşmesin ama hem yavşayıp hem elini cebine atmadan olmaz.
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa harcar zaten ama burada şu hoşuma gitmedi vermek için bir şeyler beklemen para hartcatman falan ekort musun yani kankam hoş değil
Soran+1 yılHayır ya ben ona sevgimi bedenimi veriyorum ama erkek mesele bana cimri davranıyor ben soğuyorum o zaman. Yani ben zengin biriyim mesela zengin derken arabam var gayet gezer tozarım ama o bana güzel çiçek hediye yemek almıyorsa soğuyorum.
Soran+1 yılBen mesela hep yarısını ödemeyi paylaşmayı teklif ediyorum onlar da kabul ediyor rahatsız oluyorum mesela hayır demesi lazım. Mesela bir kere reddediyor sonra hep alman hesabı işime geliyor sinirim bozuluyor diyorum ne cimri ya. Anca bi kere ısmarladı diyorum.
Cevap sahibi+1 yılHe öyle diyorsun bak öyle olabilir yani hesap ödemede bir sorun yok ara sıra birlikte de ödenebilir ama ara sırada etkileyici rutuşlar olması lazım öyle 3kuruşa 5 köfte yok tabiki bende mesela şeyi sevmem gezerken falan iki de bir şu nu bunu alalım şeylerini hani sevgi falan gösterilse de sadece isteklerini karşılamak amacıyla kullanılıyormuş gibi
Bence her şey dengi dengine olmalı bi erkek kızını etkilemek için jestler yapmalı
Soran+1 yılBen erkeğe bana şunu al bunu al demem ama bedavaya bana hiçbir jest yapmadan seks isteyen erkeğe de höstü çekerim.
Soran+1 yılGenelde karşıma çıkanlar ucuza 1-2 buluşmada para harcamadan seks yapma modunda ben de hayır emek vereceksin dediğimde hepsi geri çekiliyor bahaneler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBacım balık baştan kokar o cimriler kendini baştan belli ediyor anladığın an vın yapacaksın hiç boşa zaman kaybetmeye gerek yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbi hepsi cimri gibi ama
Soran+1 yılÖyle para saçan yok yani
- +1 yıl
Sana denk gelmemis asko yoksa çok var
Soran+1 yılAbi niye bana denk gelmiyor anlamıyorum gayet paralı erkeklerle çıkıyorum ama cimri tipler öyle pahalı hediye alan filan yok yani orta bi şey alsalar ısmarlasalar bile içlerine oturuyor. Nerden bulucam cömert olanı.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıldemek sana denk gelmemiş
csnım sende karsılıksızda vermem dıyor
dıyer tarafdan emek nedır015 Yorumla
Soran+1 yılİşte ilgi destek incelik yani sadece hoş iltifatla bedava ilişki olmaz. Hediye alsın yemeğe çıkarsın hastayken kötü zamanda ilgilensin etsin. Bu. Yoksa gitsin eskorta sadece eğlence cinsellik istiyorsa yani. Ben enayi miyim acaba bana hiçbir şey vermeyen erkeği mutlu edeyim. O da beni mutlu edecek.
- +1 yıl
oyledır erkeler zaten verırde
sen hemen vermeyeceksınkı erkeler almak için keseyı acscak
Soran+1 yılÖyle yapıyorum da açmıyorlar işte. Yine cimriler taciz ediyorlr bi de ondan bitiriyorum.
- +1 yıl
nasıl yapmıyorlar bulmuşlar da bıde nazlanıyorlarmı
onlar bence istedıklerı zaman sxecek demeki arkadaş buluyorlar
ama tabı tacız olayı yanlış
Soran+1 yılYooo hiç sanmıyorum çoğu bakir ya da diyorlar işte uzun zamandır kimseyle olmadım filan.
Soran+1 yılAynen taciz ediyotlar işte mesela zorla öpüyor ya da sıkıştırıyor ua da sarılırken zorla ellemeye çalışıyor ua da öpüşürken sevişmeye pıponu memeni ellemeye çalışıyoruz.
Soran+1 yılÇalışıyor.
Soran+1 yılÇoğu aç Abaza ya.
- +1 yıl
öyle tamda bakır ya da hıc yapmadıysa
neden zorluyorkı istemeyerek bu işin tadı zevki alınmazki yavaş yavaş baslanır hadıye üstüne varılmazkı
gerçekten bunada tm abazalık denır😀
Soran+1 yılAynen onu diyorum sonuçta kadın seni istemiyorsa düşünsene sana somurtup tiksiniyorsa ne zevki alacaksın.
Soran+1 yılBen erkekler biraz isteksiz sarılsa ya da oral yapsa bile anında soğurum böyle tüm hevesim kaçar mesela.
- +1 yıl
alamsınkı bende sogırumkı zevk alamadıktan sonra
aksıne benım sevıseceyım kadın benden istekli olması daha hoşuma ve daha benı tarık ve heycanlandırır
Soran+1 yılE aynen öyle. Erkek de beni istemese isteksiz durgun olsa soğurum.
- +1 yıl
katılıyorum sıze çok doğru soyluyorsunuz
- +1 yıl
aynen
Aylarca hediye mi
Aylarca çiçek mi
Hayal edemedim02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya. Ama başlarda yapsın bi şeyler mesela hiç yapmıyorlar hani arkadaş gibi takılcakaam ben niye öpüşüp sevişeyim abi.
Soran+1 yılHani herkes kendi hesabını ödüyorsa erkek mi o. Saygı duymam ben çekici gelmez.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi yerlerde oturup çay kahve içip yeme içme olmadan hadi yatağa gidelim demek çok saçma ya azıcık sohbet etmek iyi geliyor insana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hata sizde
kriter hatası yapıyorsunuz
nerede çapulcu bencil öküz var ona gidiyorsunuz
biraz da akla önem verseniz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. onu basit kızlara yaparlar
bira ısmarlayıp sekse gelen kız da00 YorumlaÇevreni değiştir burada yazıyorum bunu ama geri dönen olmuyor o yüzden böyle max takılın
#Mirliva00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. İşte para harcayan kızlar o adamları buluyor, para avcısı kızlar tekmeyi yiyor.
00 Yorumla
+1 yılpara harcatan kizlar surundurmuyor erkekleri yalniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar lazım seni yatağa atmak için diye sorulur sana da o halde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılona cimrilik denmiyor. kendisine saygısı olan insan deniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaylarca niye ödeyelim mk altı üstü bü deliğe gircez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani sen diyorsun ki beni ziksinler ama az çaba göstersinler :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl gülüm ver gülüm yapacaksın aylarca kimse beklemez
00 Yorumla
+1 yılHayır mesele para mı burada?
00 Yorumla
+1 yılBen ısmarlarım merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi para karsılıgımı yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılVar sana denk denk gelmemiş
00 Yorumlabulayım sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes öyle değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Maliyet kurtarmıyor
00 Yorumla
+1 yılBen iPhone aldım
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aldrıtttı mesela
- +1 yıl
Yüzeysel birşeyler yaşamak için hem sadece iPhone diil maddi destek ve hediyeler de aldım
- +1 yıl
Sizle de anlaşabilriz
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Yazın bana
- +1 yıl
Haber bekliyorum sizden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi