Kızın biri burada bekaretiyle övünüyor kendini bakire olmayan kızlardan özel falan görüyor. Normal ve sağlıklı bir durum mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu evlenecek kız adayına bağlı ben birinci daha önce iki kadınla ilişkim oldu İkisi de bakire değildi ve hallerinden tavırlarından rahatsız oluyordum bir kızın daha önce birden fazla ilişkisi olmuş olabililir Esas mesele daha önceki ilişkileri değil Sen bir kadınsın daha önce evlilik dışı bir ilişkide bulunuyorsun Sırf zevk almak için canını çektiği beğendiğim biriyle oluyorsun Kadın evlilik dışı bir ilişkiyi hoşlanmadığı beğenmediği canını çekmediği biriyle Yaşamaz bir şekilde ayrılıyorsun sonra biriyle evlenmeyi istiyorsun beğendiğin Hoşlandığın biri ama o seninle evlenmeyi istemiyor ya da evlilik adamı değil sonrasında daha evvel Aşk ve seks odaklı düşünürken evlenmek zorunda olduğun için evlilik odaklı düşünüyorsun ve seninle evlenecek tipte biriyle çok beğenmesen de arzulamasan da evlenmek istiyorsun Daha önce bakire iken belki bekaretini verecek kadar beğenip arzulamadığın Hatta bakire değilken bile aman bir sürü çekici sevişilecek erkek varken Buna mı kaldım deyip seks yapmayacağım bir adamla evlenmeye mecbur oluyorsun daha evvel zeka yetenek maddi durum statü anlamında daha üst düzey bir erkeği tercih ederken Hatta cinsel ilişkinin de onunla yaşamışken evlenmek için daha sıradan birini buluyorsun ama o adam da keriz değil tabii ki bunu anlıyor ve zoruna gidiyor işte mesele budur yoksa bekaret falan önemli değil Yani gerçekten çok gördüm Peki hayatını kaybettikten sonra kızlar Bu siteden de yazan çok benim kendi özel hayatımda gördüğümde çok böyle bir değersizlik hissine kapılıyorlar bir erkeğin kendisini evliliğe layık görmesini istiyor evlenmeyi daha çok istiyor taklalar atıyor koca peşinde koşuyor Halbuki bekaretini kaybetmeden önce az biraz evlenecek adam ararsa kalbime girmeye çalışsa evlenince kurtulacak e neyiz biz günah çıkarma Merkezi miyiz? Hayır kurumu muyuz? gelip bize Aşık numarası yapıyorsunuz evlenmek için
015 Yorumla
Soran+1 yılBas git ya boş yapma bir de yazdıklarımı şikayet etmiş
Soran+1 yılSenin yüzünden hesabım 2 gün donduruldu. Özenle yazdıklarımı şikayet etmişsin. Hem kışkırtıyorsun hem de yazdıklarımı şikayet ediyorsun işine bak
Soran+1 yılBen kaldırdım sinir oldum çünkü. O zaman o kız şikayet etti ya sen ya da o kız
Soran+1 yılKız sinsi sinsi susup şikayet etmiş işte demek ki bahsettiğin gibi masum bir kız değilmiş neyse.
- +1 yıl
😀😀😀 yaa sen delisin ya o da masumdur niye masum olnadın sana kötü bir şey demedik ki zaten yahu hiç bir kadın ilişki yaşadı diye değersiz değildir kafanı bir şeye takma şimdi bakire kızlar da zor evleniyor bana mesaj at dm den merak ettiğin şeyler varsa vaktim oldukça cevaplandırabilirim
Soran+1 yılGerek yok senin gibi bakire güzellemesi yapan biriyle işim olmaz
Soran+1 yılHatta engelledim
Soran+1 yılHıhı
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmamak kusur değil. Kusur, insanın bedeninde değil, karakterinde olur. Geçmişte seks yapmış olması da bir kadının karakteri hakkında fikir vermez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireyim kendi bedenim kendi tercihim kendi hayatim bir kusur olarak hic gormedim, hissetmedim.. sadece dini hassasiyetim ile birlikte eşimle yaşamak istiyorum hepsi bu..
Bakirelige önem vermeyen insanada saygım sonsuz onun bendeni onun tercihi..
32 Yorumla
Soran+1 yılDin için yapmayana saygı duyuyorum ama kendine güveni olmadığı için bekaretini saklayıp da sağa sola namus edebiyatı yapanlara saygı duymamı beklemeyin benden
Cevap sahibi+1 yılYorumumda din hassasiyeti oldugunu belirttim aslında ve eşimle ilk olmasını istediğimi.
Bekaretini ilk fırsatta kaybeden abaza kizlardan olmaması bence gayet güzel. Erkeğin abazasi nasıl iticiyse kadıninda öyle. Bu pencereden bakarak değerlendiriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAbaza bildiğim kadarıyla istekli değil de yokluk yaşayan kişiye deniyor yokluktan sağa sola saldıran erkekler daha uygun bence bu kavrama
Yaşadığı toplumun getirisi bu, sorsan toplumun görüşü umurunda bile değildir ama onların baskıları nedeniyle bekaretin değerli olduğunu zannediyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten türk toplumunun düşüncesine önem veriyormuş türk toplumunun düşüncesini az çok biliyorsun dedi bana türk toplumuna göre yaşıyormuş hanfendi 😂😂
Soran+1 yılDiğer toplumsal normlar ne merak ettim. Hepsi yerlerde zaten ülkenin halini görüyoruz
Soran+1 yılMikrop gibi yayılmış kalıplaşmış fikirler var maalesef
+1 yılŞimdi dişi sineğe seni seviyorum diyen hayli hemcinslerim var şimdi bir soruda bakireyi överler diğer soru da kızla konuşmak için can atarlar palavra
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten kimse hiçbi konuda güven vermiyor kimsenin samimiyetine inanmıyorum
Soran+1 yılGenelde çoğu bekareti önemli görür zaten ayak yapıyorlar
- +1 yıl
Şimdi ben hiç Bir kadının samimiyetine inanmıyorum desem olur mu olmaz o yüzden çoğul konuşma
Soran+1 yılÇoğunluğun samimiyetine inanmıyorum diyeyim
- +1 yıl
Bu olur
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılElbette bakire kız bakire olmayandan özeldir
Git her önünelenle yat sonrada normal karşıla01 Yorumla
Soran+1 yılSana göre özel her erkeğin böyle düşündüğünü sanmıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. herkes eşt hakka sahip bekaret özl bir ünvan değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece kızlar bakire kalmalıymış erkek değil erkeğin namusu yokmuş
+1 yılUlasamadigina mundar demek gibi geliyor. Kendisi yapamaz, yapana kötü gözle bakar.
047 Yorumla
Soran+1 yılOna göre ben onu kıskanmışım bakire olmadığım için 😂😂
- +1 yıl
Valla ne bakirelik ne de bakire olmamak kıskanılacak bir şey değil bence 😅
Ne güzel hayatın tadını çıkarıyorsun belki neden bakire olmayı kiskancan - +1 yıl
Yorumlarda gördüm erkekler bile triplenmis 🤦♂️
Soran+1 yıl@burakorkii ne alaka?
Soran+1 yılİşte ben o geriizekalııya göre bakire olmadığım kusurluymuşum da kıskanıyormuşum
- +1 yıl
Engelledim ya yazamaz buraya benim yoruma 😅
Sana mı kayniyor bana mı kayniyor gözümü korkuttu🤣 - +1 yıl
Valla kusur karakterde işte. O bence seni kıskanıyor ve kabul edemediği için sana öyle demis
Kendi bedeninden zevk alamayan, mahrum. kalan o
Soran+1 yılValla ben de korktum direk öyle atılınca
Soran+1 yılBeni neden kıskansınki? Tanımadığım etmediğim biri.
- +1 yıl
Mesele seni değil. Senin sahip olup onun olamadığı. Biriyle beraber olabilme özgürlüğü yani.
Valla hadi sen kadınsın kaldırırsın da ben daha çok korktum, s.. kecej diye çok korktum🤣🤣 - +1 yıl
Bir video vardı bulamadım ya sinir oldum 😀
Soran+1 yılYoo ben de kaldıramam birden sapık gibi yaklaşması korkutucuydu
- +1 yıl
Aynen saçma bir yorumdur
Çok korktum. Kaçır bizi buralardan kimsenin bulamayacagi yerlere götür
Soran+1 yılAdın ne senin merak ettim en azından baş harfini söyle
- +1 yıl
E ile başlıyor. Doğru tahmin edersen doğru derim
Soran+1 yılYok a deseydin doğru tahmin olacaktı ama e de olabilir 😂😂
- +1 yıl
Adımı neden merak ettin sen 😅😀
Soran+1 yılYazım tarzın tanıdık geldi
- +1 yıl
Hmmm olabilir. Benim adım ama kesin A ile başlamıyor 😅
Seninle konuştuk mu önceden bilmiyorum ama😀
Soran+1 yılYalan mı söyledin demin e ile başlıyor diyerek? Bu nickli biriyle konuşmadım sadece yazım şeklin tanıdık geldiği için sordum tanıdığım birinin yeni hesabı falan olabilir diye
- +1 yıl
İsmin derken ben gerçek hayattaki ismimi dedim A ile başlıyor diyerek. Neden yalan olsun 😅
- +1 yıl
Niye bu kafar agresif çıktın 😅
Soran+1 yılA mı e mi bir karar ver kanka 😂😂
Soran+1 yılAgresif değilim uykusuz olduğum için biraz geriliyorum
- +1 yıl
Benim de uyku geldi senin yorumu bekliyorum 😀
Benim ismim " E " harfi ile başlıyor 😀
Mesaj ay bir bakayım kimsin, engellersin sonra olmadi. Denk geldim mi sana bakayım bir 😀
Soran+1 yılYok tartıştığım biri falan çıkarsın belli olur mu 😂
- +1 yıl
Ahahaha ne olacak daha çok üstüne tartışırız işte 😀
- +1 yıl
Gece gece merakta bırakma ayıp ayıp 🤣🤣
Soran+1 yılYok kanka sen de bekarete değer verenler derneğindensin belli 😂😂😂
- +1 yıl
Ahaha yahu ben öyle mi yazdım yorum da
Sen beni hep gömuyorsun he 😀
- +1 yıl
Bu konuda en adil yorumu yapan kişilerden biriyim bu sitede ben be😀
Kendi kız arkadasinin bakire olup olmamasını umursamamisim, burada mı illa bakire diyeceğim buna takıntı olacam😅 - +1 yıl
Sen gıcıksın hee🤣
Soran+1 yılKız arkadaşının bakire olmamasını neden umursamadın sence? Beleş pompa için
Soran+1 yılBurada bekareti güzelleyen kızların yorumuna hak verircesine like atıp bekarete önem vermiyorum yazıyorsun. Türkiye'nin bir yansıması gibisin
- +1 yıl
Yoo hiç seks yapmadık onunla aksine.
Benim için karakteri önemliydi cidden. Çok güzel guluyordu. Bakınca mutlu oluyorum mk😅 vakit geçirmek muhabbet etmek, onu dinlemek hoşuma gidiyordu. Seks illa güzel olurdu belki ama onunla olmak bile guzeldi - +1 yıl
Valla ne bakirelik ne de bakire olmamak kıskanılacak bir şey değil bence
Demişim zaten bunu. Kişi kendi isteğiyle bakireyse ve bunu kendince haklı nedenlere bindirip başka kadınlara hakaret etmiyorsa bu kadına neden tabir alayım simdi sende ama aaa
Soran+1 yılBence içten içe çoğu erkek gibi bekarete önem veriyorsun. Ben tavır al demedim zaten sadece bu konuda yeterince dürüst olmadığını ima ettim
- +1 yıl
Kendimi çok iyi tanıyorum. Bakire olmayan kız arkadaşlarim da oldu, olan da. Hiç birine de bakireymis ama bu çok değerli. ya da bu değil, bununla ne seks yapılır diye düşünmedim.
Benim icin kadının 3 5 gramlık dokusu bir önem arz etmiyor.
Bakireyim deyip arkadasi otoyol olan kadınlar yok sanki
Soran+1 yılBen hiç arkası genişlemiş bir bakireye denk gelmedim genelde hep el değmemiş oluyorlar yersen
- +1 yıl
Bilemem orasını ama bakire kalmak için anal yapan kadınlar da var bunu biliyoruz.
Böyle yalancı olacağına bana açık olsun daha iyim dürüstlüğüne daha çok değer veririm
Soran+1 yılDürüst olmak yaramıyor bizim insanımıza pek.
- +1 yıl
İnsanımızı bilmem. Ben çok değer veririm buna.
Karakteri 5 kuruş etmedikten sonra bana bakire olsa ne olur olmasa ne olur.
Soran+1 yılÖyle olsun bakalım
- +1 yıl
Öyle zaten 😅
Yorumlarda denk gelirsen ilerde de bu konu üstunde dediklerimle sana dediklerimin ortustugunu göreceksin.
- +1 yıl
Yani öyle senin dediğin gibi bekarete süper tapanlar, harika önem verenler, deliler gibi değer bağlayanlar gurubunda değilim 🤣
Soran+1 yılKalbin ne diyor o önemli 😂😂
- +1 yıl
Valla kalbim uzun, saçları dalgalı kadın diyor 🤣🤣
Kıvırcık olmaz diyor 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle değil tamamen hastalık.. acıyorum böyle insanlara..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olmamak kıyamete kadar kusur olarak kalacak. Sen kusur sayarsın saymazsın o senin genişliğin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir adet kendini avutan bakir
Soran+1 yılAllah'ın adına karar verecek kadar kendini kaybetmişsin
Degil değişip gelişiyoruz bu konuda bi kaç seney yok olup gidicek nedense bununla övünen birinin güvenirliginden süphe ederim insan vajinasıyla övünür mü mal mı bu mk👍
016 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığı erkek onu kabul etmemiş de bakire olmayan bir kızı tercih etmiş kızımız da kıskançlıktan çatlamış benim ağlama duvarına yazıyor. 😂😂
Soran+1 yılBakire değilim diyince bana da çemkirmeye başladı.
Soran+1 yılAynen zaten en son sana koymuşlar falan diyip bana sallayınca ben de ona sağlamından geçirdim adam tercihini yapmış hadi kızım köşede ağla burası ağlama duvarı değil diye 😂😂👌
Soran+1 yılYa ben hoşlandığım adamla alakalı soru açtım bu da gelmiş kendi derdini anlatıyor başta destek bile oldum inan sonra kıskançlıktan kıza sallamaya başladı yok yalanmış mal değere biner adam gitti onu tercih etti falan diye. Ben de ona bakire olduğun için sana ayrıcalık tanıyacaklarını falan mı sandın dedim çünkü durmadan bekareti üzerinden o kızı ezmeye çalışıyordu. Bana dönüp demez mi sen bakire olmadığın için suçluluk hissettin de bana çemkirdin diye ortam bu yüzden gerildi tamamen.😂😂 Ben sinir oldum açıkçası durmadan yok yalanmış mal değere biner ben bakireyim değerim bilinmedi tarzında söylemlerine. Bu yüzden tepki gösterdim
Soran+1 yılKendisine ayrıcalık tanınmasını istiyormuş 😂😂👌
Soran+1 yılŞaka bir yana da okarı aşırı gurursuz çıktı ya. Ben sen bakire kalmışken evleneceğin adamın onlarca kişiyle seks yapmasını nasıl kabul edeceksin gururun kaldıracak mı dedim seks yapmayan erkek mi var bekar mı kalayım napayım diye cevap verdi. Seksi erkeğe hak görüp kadına yasaklayan zihniyet. Tek derdi de evlilik zaten bekaretini de o yüzden saklamış belli
Soran+1 yılSanmam başına kakacağını falan. Erkek karşısında boyun eğer bu tipler genelde kocayı da baş tacı eder ama adam siikine takmaz terk eden adam gibi 😂👌 herkes hak ettiğini yaşıyor gördüğümüz üzere
Soran+1 yılAynen adam haklı çıktı 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe için kusur? Evlenmek için mi sevgili işlerinde mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek özelliği bu olup gerisi boş olan insan övünebilir bununla. Boş işler..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsanlar başka biseyleri yoksa olanı üstün hosterme çabasına girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru övünmesi normal kendin saklamış eşinin ilki olması güvenmesi için
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz ölelim o zaman yaşamayalım. Zaten size kalsa yaşamamız bile insanlık ayıbı
Cevap sahibi+1 yılKendi tercihin yapan ile yapmayan arasında fark olucaktır evlenirken erkegin acaba öncesinde ne yaşadı da benle evlendiğinde gelecek kaygısı olur
Soran+1 yılAynen inandığınız din de erkek yapabilir kadın yapamaz diyor değil mi? Bozuk zihniyetinizi alın kaybolun
Cevap sahibi+1 yılHayır erkek içinde aynı şekilde tövbe edip günahını saklaması paylaşmaması tembihleniyor
Soran+1 yılErkek rahatça evlenebilir diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKadına bağlı evlilik iki taraflı bir şey
+1 yılDeğil. Bakire olmak sıkıntılı bence
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin ona ayrıcalık tanıması gerektiğini falan yazmış şaka gibi
- +1 yıl
Yahu ben bakir değilim, bakire ile olmak da istemem. Bence tuhaf
- +1 yıl
Bence bakire olmayanları kıskanıyorlsr
İlgi manyağı demek ki
10 Yorumla
+1 yılHahaha çok komik bence