Bir gecelik ilişkide en fazla kaç kere boşaldınız? Yani bı kadın bir iliskde sizi kaç kere bosaltmalı Lütfen atmadan yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSamimi söylüyorum bunlara hiç kimse inanmıyor ama ben açık ve net bir şekilde kendimi burada ortaya koyuyorum Ben öyle kolay kolay boşalmıyorum Mesela benim de böyle bir özelliğim var aksine her zaman da sertim bunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama 24 saat sevişsem yine bana mısın demez Yani onun için benim gibi birine ne yaparsan yap boşalmaz açık açık söyleyeyim ama sert durur
12 Yorumla
Soran+1 yılBak sen şuna hele
- +1 yıl
yemin ettim bu yüzden hep sert geziyorum başım belaya girmese klşfgklşfg
En İyi Cevaplar
Kanka erkekler genel de ilk postada erken gelir. Bunda da çok zevk alır. İlki çok önemlidir.
biraz dinlenmek lazım.
misal duş alabilirsin.
onu yıkayabilirsin. Duştan sonra iyi bir tanga onu yine azdıracaktır.2. De sende oda zevk alır.
sonrası ise onun libidosuna kalmış.
bence ara ara yapılan cinsellikte 3 ideal24 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlatmışsın.
Soran+1 yılBişey daha danışıcam. Bir erkek bir gece de 3 defa bosalinca öbür günler bu yüzden mi isteksiz olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine uçmuş herkes 3-5 postalar hey yavrum heyyy :D Erkek kendini tutabilirse 1 kere boşalması dahi yeterli. Önemli olan kadınını tatmin etmesi, kaza oldu erkek kaçırdı tutamadı boşaldı ama kadın doymadıysa biraz dinlenilir sevişilir tekrar sertleşince ilişkiye devam edilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz ilk zamanlar bi gecede demeyelim de böyle dururken 5 posta attığımız olurdu. Dinlene dinlene yataktan hiç çıkmazdık. Azcık uyur uyanır sevişirdik. Sonradan azaldı ama olsun 😂😂
232 Yorumla- +1 yıl
Kaça düştü
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 hergün
- +1 yıl
Yetmiyo mu?
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı yok canım yetiyor niye yetmesin bundan sonrada azgınsam kendimden korkarım
- +1 yıl
Niye korkasın canım fazlasını da isteyebilir insan
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı şu an istemesem daha iyi kendimi tutmam lazım
- +1 yıl
Neden tutman lazım ki
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı hamileyim 😂
- +1 yıl
Hamileyken yapılmaz mı ya :)
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı yapılıyor da yinede zorlamayalım diyoruz tadında olsun
- +1 yıl
Hamileyken istek daha çok oluyodur heralde
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı ooo baya inşallah azalmaz sonradan bebek doğunca soğuyanlar oluyormuş
- +1 yıl
Son ay yapmayın. Yaşlar kaç?
- +1 yıl
O neden acaba bende duydjm çocuk yoruyo ondan mı acaba
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı yok düşük yapma ihtimaline karşı
Cevap sahibi+1 yıl@Sohbetcinizz47 25
- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Doğurunca devam mı 😂
- +1 yıl
Kaç aylıksın
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı 6 ya
Cevap sahibi+1 yıl@Sohbetcinizz47 40 gün beklesin bea
- +1 yıl
Baya karın belirgindir
Cevap sahibi+1 yıl@KutuptakiÇölAslanı biraz çıktı
- +1 yıl
40tan çıkınca haftada kaç kere istersin
Cevap sahibi+1 yıl@Sohbetcinizz47 belli olmaz yorgunluk olursa bebek uyumaz falan 2 güne 1 belki
- +1 yıl
Anal yapmıyonuz demi
Cevap sahibi+1 yıl@Sohbetcinizz47 hayır riskli zaten
- +1 yıl
Aferin anal zararlı zaten ilerde tuvalet tutamama sorunu çıkarıyor hiç yaptınız mı
Cevap sahibi+1 yıl@Sohbetcinizz47 evet denedik ama tuvalet sorunu başka boyut. Biz işin bakteri boyutundan dolsyı da yapmıyoruz enfeksiyon riskli
- +1 yıl
Hak yolu varken neden bok yolu haklısın 😂 buradan mı konuşcaz
- +1 yıl
Ne düşünüyon🤔
- +1 yıl
Çok şanslıymış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
İlk bi boşalır biraz dinlenir 2. Postatı atar dinlenir üçü atar ama 3. De penisi zor kalkar 4 de artık ne yağarsan yap kalkmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen deidigin gibi
Soran+1 yılPeki bir gece de 3 kere boşalan erkegin öbür gün isteksiz olması normal mi
Soran+1 yılPeki çok boşalması iyi bişey değil mi sperm açısından yani nasıl oluyor
Soran+1 yılAnlıyorum o zaman bir ilişkide kaç kere boşalması lazım sence 2 kere yeterli mi
Soran+1 yılHım tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin bosalması kadınınkinde nfarklı. Erkek seri boşalmaz araya zaman girer.
2-3 kere olursa iyidir. 4 olursa 2-3 gün seksi unut
110 Yorumla
Soran+1 yılValla istemez mi yani
Cevap sahibi+1 yılNeyi istemez mi?
Soran+1 yıl3.4 gün sexsi unut yazmisisn ya yani iliskiye girmek mi istemez
Cevap sahibi+1 yılYani sertleşemeyebilir. Döl fazla gelmez vs vs.
Libidosu ortalama bir insan zaten haftada 2-3 falan yapıyor * yüksekse belki 4-5 defa yapar hafralık.
GEcede 3-4 defa bosalınca haliyle bekleyeblir. Kişilere göre değişir.
Soran+1 yılYa acaba ondan mı böyle oluyor sana danışayım biz partnerimle ilişkiye girdiğimizde 3 kere boşalıyor mesela sonra bı kaç gün boyunca isteksizlik oluyor sence bu yüzden midir senin yazdığın sebepten dolayı mıdır. Adama karşı birde isteksiz beni özlemiyor vs gibi şeyler düşünüyordum.
Cevap sahibi+1 yılSeks süreniz ne kadar sürüyor?
Bundan ötürü olabilir ama cidden. Çünkü tamamen doyurmussan adamını biraz dinlenmek isteyebilir. Hani kısa süren, keyifsiz bir seksse anlarım. Ama dolu dolu geçiyorsa o yüzden sordum süreyi.
Seni özlemediğini düşünmene iten bu olmamalı
Soran+1 yılYani seks süresini tam bişey diyemem de toplam 1 saat civarı sürüyordu bütün ilişki. Bir gecede 3 defa boşalıyor genelde öbür gün ben tekrar isteyince o çok yanaşmıyordu mesela ben istiyorum diye yapıyor kendisi bana gelmiyro yani bu normal bişey mi çok boşaldığı için mi böyle oluyor erkekler
Cevap sahibi+1 yıl1 saatte 3 kere biraz hızlı gibi geldi bana sevişme tarzı şeyleri ekleyince. O yüzden çok fazla efor harcar mı bilemem. 3 defa bosalması illa sperm üretimini yavaşlatabilir ve bir kaç gün libidosunu düşürtebilir.
Normalde gelir mi sana?
Soran+1 yılYa ben çok saate bakmıyorum ama atıyorum zaten ilk boşalma biraz daha erken oluyor yarım saat sonra boşalıyor. Sonra biraz başka şeylerle uğraşıyoruz tekrar sevişme ilişki vs orada bı boşalıyor yani arada başka şeylerde oluyor. Evet gelir istekli olduğu zaman genelde ben giderim ona. O zaman demek ondan adamın libodosu düşüyor bende öbür gün zorluyorum bide
Soran+1 yılTm attim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon kurşuna kadar atmalı... Yoksa köpeğiniz kapınızda sadık kalamaz
27 Yorumla- +1 yıl
Yoruma gel yoruma
Soran+1 yıl@Erkancan152 yürüyüşe gel yürüyüşe
- +1 yıl
Yürüyüş nerde
Soran+1 yıl@Erkancan152 sende
- +1 yıl
Sanami yürüyorum?
Cevap sahibi+1 yıl@Erkancan152 kime yürüdüğünüzü hepimiz anladık.
- +1 yıl
Beni sen anladın sende yanlış anladin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin hepsi çok sallayacağı bir soru, birisi 24 saatte 12 defa boşaldım yazmış mesela 😁😁 öyle bir babayiğit yok bundan emin ol. 2-3 normaldir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFazla boşalmasi iyi değilki. Sonraki günler isteksiz gezer
110 Yorumla
Soran+1 yılYaa inanmiyorum adam bu yüzden mi öyle ki. Birde adama isteksiz beni özlemiyor istemiyor diye kuruntu yapıyordum. Bundan mıdır gerçekten bir gecede çok bosladiğı için midir
Cevap sahibi+1 yılKendimden örnek veriyim. 1kez boşalırsan ertesi günü aynı isteğim oluyor 2 3 kez boşalırsam 3 gün falan unuturum seksi
Soran+1 yılYa o zaman bu normal bişey
Cevap sahibi+1 yılSeninki ilgisiz mi
Soran+1 yılİlgisiz değil ben daha çok istekli olsun istiyorum ama erkeklerin yazdığına göre bu normal biseu o zaman bir gecede 3 kere boşalınca o yüzden istemiyor demekki
Cevap sahibi+1 yılTabiki 3 4 gün dinlenmesi lazim. Eski isteğine dönmesi için
Soran+1 yılYa varya ben de kuruntu yapıyordum beni istemiyor bana karşı isteksiz diye
Soran+1 yılO zaman tam doyuyor demekki dimi
Cevap sahibi+1 yılTabikii son damlasına kadar sjsj
Cevap sahibi+1 yılSevgilin mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılaralıklarla biz 3-4 kez ilişkiye giriyoruz gece boyu
71 Yorumla- +1 yıl
İyimiş
+1 yılErkeğe yeri gelir 1 bile yeter önemli olan seni doyurabilecek kadar yapabilmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilişkide erkeğin boşalması değil kadının boşalması hedeflenir. erkek 2-3 kez boşalsa yeter. önemli olan kadın. kadının 8-10 kez boşalması gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zamanında bir kız arkadaşım ile aramızda mesafe girmişti buluştuğumuzda 24 saat içinde beni 12 kez boşalttı
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir yalan yok
- +1 yıl
@hiaxisheytan sıfır şaka
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılE. cuyu daha bosaltan olmadi yorgunluktan veya dayanamamaktan biraktilar
01 Yorumla- +1 yıl
Yok artikk
+1 yılİki kere boşaltsan yeter üçte ölür adam zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılValla
- +1 yıl
Aynen ama tabi sen cazibeli olursan üç de olur. Güzel ve cazibeli bir kadin misin?
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 1 ncı ilişkide çabuk boşalır erkek 2 nci yi dinlendikten sonra olur gec boşalır onda zaten zevkin doruğuna çıkar 3 ncuyu isterse partneri ya da kendi 3 te olur ideal bence 3 bosalma
00 YorumlaAldigin zevke gore, bazen 1 yeter, bazen 3-4 olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bu yaşta iki ya da üç kez boşalabilirim ama kıza bağlı bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaks 3 bence fazlası çok zor olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi zorluğu oluyor erkeğe
Cevap sahibi+1 yılYavrum çeşme değil ya bu hem yoruyo hemde ağrımaya başlar
Soran+1 yıl😀 . Peki bir gece de 3 kez bosaldi diyelim öbür gün tekrar seks yapmak istemez mi
+1 yılPartnerim 19 yadinda gecede 4 attığımi bilirim
00 YorumlaKaç kere bosaltabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben dinlene dilene 8 kere yaptım bide sabah sertleşiyorum gece sertleşiyorum bonus olarak 10
00 Yorumlaüç iyidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn az 3 kez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ki doymuyor 3. İstiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 kez bir gecedeki rekorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 4 maksimum yapar bir erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİki ideal
10 Yorumla2; kafi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeceden sabaha 6 gelirim ben çok videom var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. defalarca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 defa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 4 normal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz