Cinsel Yaşam Siz hiç yarım bırakıldınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Az önce sextingte isi bittikten sonra beni yarım bırakıp çıkan biri oldu😄 ben ıslak kaldım hala Siz hiç yarım bırakıldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Doğru insanlarla seksting yap sende gadası 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ya bizim ismail abi o, kusura bakma bize lazım oldu dükkanı açacaktık da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gece 3'te ne dukkani😠 Yorumla afdafasfafa +1 yıl Aşko bu işler böyle, aga çoğu zaman kızdan önce gelir :D Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle bencil biri ile evli olduğunu düşnlütfen partner seçiminde dikkatli olun. kriterlerinizi iyi ayarlayın 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kıyamam yaa evet benim de başıma geldi kızlar da yapoyor merak etme uyanıksan gel 0 7 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hatta başka şeyler de geldi başıma Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Şerefsizler 🙄🤦🏼♂️ Yorumla Soran +1 yıl benim ilk defa basima geldi gssggdhx Yorumla Mericeyn10 +1 yıl İğrenç bişey bu arada Yorumla Soran +1 yıl evet kesinlikle Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yaz istersen Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Allah belalarını versin o utanmazların Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oy Kiyamam sana dilersen asla yarim bırakmayacak biri var burada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O işi genelde kadınlar yapıyor tam zevke geliyorsun kendisi boşalınca çekip gidiyorlar 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aa 1 kere yarım bırakıldım sadece onda da çok kötü olduu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarım bırakanlara lanet 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet, yapmayı bilmemeleri de kötü. Kalkan sorunu okudum. Keşke gizli olmasaydın 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benimde dün başıma geldi bsldı gitti😅 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben seni doyururum 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. KiyamammmKurulayalım 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elmanın Çürük tarafı demekkı 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Siz de aynisiniz canim 0 0 Yorumla
belkirap Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Beni çok bırakan oldu ya 0 1 Yorumla belkirap +1 yıl Hayır bide cevap verse içim yanmayacak yani üst üste mal gibi yazıyorum bide Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kanımı yerde bırakmadım sjsjs 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İliğimi kurutan oldu 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. kıyamam sana hangı serefsız o 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yazık 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Hiç yapmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben devam ettireyim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hevesim kacti artik kendime gelemedim daha fhwhhwhsgs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Snp var vereyim istersen tecrübeliyim ve benimle yaptığında artık kimseyle yapmayacaksın 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu yasamak istermisin @Soran Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok kez yarım bırakıldım ben de 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi anlıyorum seni berbat bi his Yorumla Soran +1 yıl evet evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatabilirim istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüldüm sana cidden başa gelebilecek kötü şeylerden biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen hiç sesli yaparken yarım bırakıldın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel gel iki muhabbet edelim Yorumla Soran +1 yıl yok ya uyku coktu bana uyuycam sanıirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saat daha erken be gece uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp at konuşuruz sonra madem uyuyacaksan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yattın herhalde iyi geceler hoş vakit geçireceğin rüyalar :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :( Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim o ya 😂😂 0 15 Yorumla Soran +1 yıl bir daha özele gelmicem hwhwhdhhd Yorumla aliakarrr +1 yıl 😂 uyuya kaldı belki ya 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl tabi canım parmagi kopmustur hatta xhshhd tüm libidom düştü ya Yorumla aliakarrr +1 yıl 😂 hevesini kaçırmış puu ona Yorumla Soran +1 yıl bir daha kime guvencez artik😄 Yorumla Soran +1 yıl fotolastik da dhxhhx Yorumla aliakarrr +1 yıl Oha 🙂 knk foto iyi tanımadan atma ya yüzün gözükmüyordu di mi 🙂 Yorumla Soran +1 yıl yok gzoukmuyody Yorumla aliakarrr +1 yıl İyi bari fotoyu görünce tutamamış mal 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄 Yorumla aliakarrr +1 yıl 😃😂 uyican di mi Yorumla Soran +1 yıl evettt Yorumla aliakarrr +1 yıl O zaman iyi geceler kendin kadar tatlı rüyalar 🙂 Yorumla Soran +1 yıl sana daa optumm by💤 Yorumla aliakarrr +1 yıl Teşekkür ederim 🙂😘 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben çok bıraktım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Doğru insanlarla seksting yap sende gadası
Ya bizim ismail abi o, kusura bakma bize lazım oldu dükkanı açacaktık da
Gece 3'te ne dukkani😠
Aşko bu işler böyle, aga çoğu zaman kızdan önce gelir :D
böyle bencil biri ile evli olduğunu düşn
lütfen partner seçiminde dikkatli olun. kriterlerinizi iyi ayarlayın
Kıyamam yaa evet benim de başıma geldi kızlar da yapoyor merak etme uyanıksan gel
Hatta başka şeyler de geldi başıma
Şerefsizler 🙄🤦🏼♂️
benim ilk defa basima geldi gssggdhx
İğrenç bişey bu arada
evet kesinlikle
Yaz istersen
Allah belalarını versin o utanmazların
Oy Kiyamam sana dilersen asla yarim bırakmayacak biri var burada
O işi genelde kadınlar yapıyor tam zevke geliyorsun kendisi boşalınca çekip gidiyorlar 🤦♂️
Aa 1 kere yarım bırakıldım sadece onda da çok kötü olduu
Yarım bırakanlara lanet 😅
Var böyle aptalllar maalesef doğru insan seçmelisin
Evet, yapmayı bilmemeleri de kötü. Kalkan sorunu okudum. Keşke gizli olmasaydın
Beni de istediği cümleleri kurmadım diye engellemişti😀
Benimde dün başıma geldi bsldı gitti😅
Ben seni doyururum
Kiyamammm
Kurulayalım
yok sonuna kadar... olmaz öyle yahu
en iyisi yapmış vakit nakittir
Elmanın Çürük tarafı demekkı
Siz de aynisiniz canim
Beni çok bırakan oldu ya
Hayır bide cevap verse içim yanmayacak yani üst üste mal gibi yazıyorum bide
Yarım kalanı devam ettirelim dkdkd
Kanımı yerde bırakmadım sjsjs
Ne şanslı insanlar var değer bilmiyorlar
Bunu yapan erkek değildir …kıyamam sana
İliğimi kurutan oldu
kıyamam sana hangı serefsız o
Yazık
Devam edebiliriz
Hiç yapmam
Yuh hiç bırakmam bana denk gelsen
Ben devam ettireyim
hevesim kacti artik kendime gelemedim daha fhwhhwhsgs
Snp var vereyim istersen tecrübeliyim ve benimle yaptığında artık kimseyle yapmayacaksın 🙃
Bunu yasamak istermisin @Soran
Çok kez yarım bırakıldım ben de
Çok iyi anlıyorum seni berbat bi his
evet evet
Anlatabilirim istersen
Üzüldüm sana cidden başa gelebilecek kötü şeylerden biri
Sen hiç sesli yaparken yarım bırakıldın mı
Gel gel iki muhabbet edelim
yok ya uyku coktu bana uyuycam sanıirim
Saat daha erken be gece uzun
Tkp at konuşuruz sonra madem uyuyacaksan
Yattın herhalde iyi geceler hoş vakit geçireceğin rüyalar :D