Cinsel Yaşam Partnerin spermini yutan kadın ne hissettirir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Oral seks ile bosaltip spermleri yutmak bi erkeğe ne hissettirir Partnerin spermini yutan kadın ne hissettirir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Partner ne hisseder diye b.. kunu da yiyin bari de tam olsun 3 0 Yorumla
gökahmetoğlu07 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl spermini sevgilisine yutturan erkeğin anasını avradını çoluğunu çocuğunu hatta ondan doğacak nesillere kadar ssikeyim ammına kodumun midesiz ppiç kkurusu muhatap olmayın onlarla onun ne hissettiğininde anasını avradını ssikim 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Süper hissettiri ya ahhhh neredeee ilişkiye girmedim ki o dediğin olsun ki genelde isteyeni görmedim ben 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Benim kide hep yutar. Ananas suyu içerim tadı güzel oluyormuş o zaman. Son damlasına kadar emer 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dinen caiz değil oral seks yap tamam da yutmaya ne gerek var ağzımın içindeyken bile midem kalkıyor direk tükürüyorum 1 3 Yorumla Kenank07 +1 yıl O kadarını yapıyorsan bı sure sonra onada alışırsın 😅😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kenank07 midemde duracağına vajinama boşalsın ondan iyi Yorumla Kenank07 +1 yıl Ağzına alıp hissettikten sonra geriye bişey kalmıyor diyorum ben olsam bende vajinani tercih ederim 😉 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Iyyy iğrenç derim o yutulur mu be midem bulandı onu yapan kadın hiç yapmasın daha iyi 0 0 Yorumla
Dayanalicabar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aklıma Madonna'nın midesinden çıkan beş litre spermler geldi😒 2 5 Yorumla _ŞeytanRuhlu_ +1 yıl Lady gaga o Yorumla Dayanalicabar +1 yıl @_ŞeytanRuhlu_ karıştı hatlar Yorumla _ŞeytanRuhlu_ +1 yıl Olur öyle şeylerMadonna ablamız yapmaz öyle şeyler Yorumla Naisseme +1 yıl Oha öyle mi olmuş Yorumla Punisher-34 +1 yıl oha bu bilgiyi yeni öğrenen ben Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana muhteşem hissettirir 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kul köle olun aferim size.. 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani kişiden kişiye değişir ayak fethişi gibi 😊 0 0 Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bazen midemi bulandırıyor görmek 😅 0 0 Yorumla
İzmir33 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bende yutuyorum eşimde 0 1 Yorumla aypipim +1 yıl Kendi spermini mi yutuyon Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnanılmaz mutlu eder, haz verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eskorttan bile ileri derim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bunu eskort bile yapmaz. Yorumla Soran +1 yıl Iyi mi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende aynısını ona yapardım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O erkekle kadınla evlenmez mesela 😃 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendi bilir kadın mutlaka birinj bulur:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanılmış kadını kim ne yapsın Yorumla Soran +1 yıl Kendi köyünün öpülmüsunu atmayan karşı köyün s... şini alırmış Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Yutan olmadı hiç 😭😭😭 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrübeli derim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok ben ilk oral seximde bunu yapabildim daha önce penis bile gormemistim Yorumla Engin28 +1 yıl Kendi isteğinle mi yaptın Yorumla Soran +1 yıl Hayir o demisti o an farketmedim bile yuttum ama sonrakileri bilerek yuttum kendim istedim Yorumla Engin28 +1 yıl Tadını begendin yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Engin28 +1 yıl Genelde begenilmez Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Candır can 😂 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok zevk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zevk verici bir şey yapacak mısın boyle bir şey 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum zaten ne hisseder onu merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet güzel ve zevk verici bir şey sen zevk alıyor musun peki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı tkp edebilir misin peki Yorumla Soran +1 yıl Acik yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mükemmel zevk hisseder sen emer miydin penisi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Emip bosalttim zateb sadece oral seks ile Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. deli bir şey :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Partner ne hisseder diye b.. kunu da yiyin bari de tam olsun
spermini sevgilisine yutturan erkeğin anasını avradını çoluğunu çocuğunu hatta ondan doğacak nesillere kadar ssikeyim ammına kodumun midesiz ppiç kkurusu muhatap olmayın onlarla onun ne hissettiğininde anasını avradını ssikim
Süper hissettiri ya ahhhh neredeee ilişkiye girmedim ki o dediğin olsun ki genelde isteyeni görmedim ben
Benim kide hep yutar. Ananas suyu içerim tadı güzel oluyormuş o zaman. Son damlasına kadar emer
Dinen caiz değil oral seks yap tamam da yutmaya ne gerek var ağzımın içindeyken bile midem kalkıyor direk tükürüyorum
O kadarını yapıyorsan bı sure sonra onada alışırsın 😅😉
@Kenank07 midemde duracağına vajinama boşalsın ondan iyi
Ağzına alıp hissettikten sonra geriye bişey kalmıyor diyorum ben olsam bende vajinani tercih ederim 😉
Iyyy iğrenç derim o yutulur mu be midem bulandı onu yapan kadın hiç yapmasın daha iyi
Genelde ciddi düşünmedikleri insana yaparşar haberin olsun
Aklıma Madonna'nın midesinden çıkan beş litre spermler geldi😒
Lady gaga o
@_ŞeytanRuhlu_ karıştı hatlar
Olur öyle şeyler
Madonna ablamız yapmaz öyle şeyler
Oha öyle mi olmuş
oha bu bilgiyi yeni öğrenen ben
Çok iyi şeyler...
Seksin prensesi
Bana muhteşem hissettirir
Kul köle olun aferim size..
hayran bıraktırır kendine
Krallar gibi hissettiriyor
Yani kişiden kişiye değişir ayak fethişi gibi 😊
Yutan kız candır sdvgikin var mi
Bazen midemi bulandırıyor görmek 😅
Emecek ve aletin kökünü ısıracak
Efendi gibi kral gibi hissettiriyor
Bende yutuyorum eşimde
Kendi spermini mi yutuyon
Gerçek bir kadın olduğunu
İnanılmaz mutlu eder, haz verir
Eskorttan bile ileri derim.
Nasil yani
Yani bunu eskort bile yapmaz.
Iyi mi peki
Bende aynısını ona yapardım
O erkekle kadınla evlenmez mesela 😃
Kendi bilir kadın mutlaka birinj bulur:))
Kullanılmış kadını kim ne yapsın
Kendi köyünün öpülmüsunu atmayan karşı köyün s... şini alırmış
benim bile midem bulanır sanırım 😄
Yutan olmadı hiç 😭😭😭
Tecrübeli derim
Alakası yok ben ilk oral seximde bunu yapabildim daha önce penis bile gormemistim
Kendi isteğinle mi yaptın
Hayir o demisti o an farketmedim bile yuttum ama sonrakileri bilerek yuttum kendim istedim
Tadını begendin yani
Evet
Genelde begenilmez
Candır can 😂
Fena yükseltir
Güzel
Mükemmel 👌
Tam aradığım kadın.
harika bir mutluluk zevk
Çok zevk verir
pisss
Zevk verici bir şey yapacak mısın boyle bir şey