Sevgilimle muhteşem bir cinsel uyumumuz var ve ayrılırsak bı daha böyle cinsel hayatım olmaz diye korkuyorum. Oyuncaklar, fanteziler, birbirimizin vücudunu tanımamız
Bu uyumları yakalamak zor mu? Korkumda haklı mıyım?
Sevgilimle muhteşem bir cinsel uyumumuz var ve ayrılırsak bı daha böyle cinsel hayatım olmaz diye korkuyorum. Oyuncaklar, fanteziler, birbirimizin vücudunu tanımamız
Bu uyumları yakalamak zor mu? Korkumda haklı mıyım?
Zor olabilir burada bir sürü detaylar var ama bu detaylara takılan var takılmayanda var ama takılmaması o kişinin elinde değildir diye düşünende var çünkü bazı istekler, duygu, düşüncelerin kişinin elinde olmadan oluyor, misal kızların büyük ve kalın penis istemesi gibi bir durum ama belirttiğim gibi detaylar saymakla bitmez çok var, benim verdiğim örnek en genel geçer bilenen bir örnekti ama çok detaylar var senin yok dediğin beni rahatsız ıyy öyle şey mi olur dediklerin başka bir kişinin çok hoşuna gidiyor olabilir bu anlamlardan yanada uyuşmazlık yaşayabilirsiniz.
Çok zor bunu yakalamak. Tensel uyum çok önemli ama fantezilerin hazlarin uyuştuğu biriyle birlikte olmak çok zor. Kız arkadaşımla fantezilerimiz birbirine yakın. Hemen hemen aynı şeylerden hoşlanıyoruz. Bunların fantezi olduğunu ve o an hoşumuza gittiği için yaptığımızı biliyoruz. Bu uyumu biriyle yakalamak çok Zor. O yüzden cinsel uyum çok önemli bence.
Cevap
20Cevap
Korkunda haklısın çünkü bazı partnerler bencil olur ve cinsellikte sadece kendi alacagı hazzı önemserler! Ten ve ruh uyumu oluşursa insan karşısındakine zevk vermeyi arzulamaya başlar!
Yakalarsın tabii ki Belki de sen seksle çok iyi olduğun için böyle bir huyum var
Ama daha önce ki partnerlerim bana yetersiz geldiler
Daha önce kaç kişiyle seks yaptın ve bu adamla Ne zamandır seks yapıyorsun ve seksten hoşuna giden şey ne
Daha öncesini hatırlamıyorum kaç kişi, 3 yıldır birlikteyim.
Acaba bunu değerli yapan aynı zamanda aranızdaki olan sevgi mi
Zor tabi herkese herşeyi yaptıramazsın kabul ettiremezsin
Öyle bir uyumu yakalamak gerçekten çok zor. Ten uyumu denilen şeyi yakalamışsinjz
Böyle benim gibisine zor denk gelirsin geneli üste çok bitti hadi yallah 😂
Maalesef haklısın. Kolay kolay böyle her konuda uyumlu olan, sınır koymayan birini bulmak zor.
bu konuda erkek bencil olmazsa her kadın cinsel uyumu bulur. iş erkekte biter.
Haklisn korkmakla zor denk gelir cinsel uyumu olan
Cidden bu uyumu yakalamak çok zor bizim ilişkimiz maalesef bu konuda çok yetersiz kalıyo ve başka şeylere itiyo beni
Mesela oyuncakları ne şekilde ve nasıl kullanıyorsunuz ilişkinizde? Ben hep bunu merak etmişimdir.
Bazen anal yaparken dildoyla double penetrasyon yaparken vibratör kullaniyoruz, kelepçeler kullanıyoruz falan filan çok detaya giremem burdan
Evet kelepçe tamam o güzel oluyor. Fakat analdan girerken vibratör de kullanınca çift zevk durumu oluyor mu? He 2. kısmını şimdi okudum nerede girebilirsin detaya?
Oluyor tabi ki. Direk detaya giremem, hiç bir yerde.
Çift penetrasyon derken, kadın mı alıyorsunuz erkek mi?
Almıyoruz oyuncak kullanıyoruz vibratör
Pekala giyim konusunda neler kullanıyorsun uyumu sağlamak için? Özellikle karşılıklı sevdiğiniz şeyler var mı
Kostüm çamaşır
Neden soruyorsun ki bu kadar detaylı?
Uzun süredir uyumlu bir ilişki yakalayamadım. 5 seneye yaklaştı. Samimileştiğim hanımefendilerin çoğu giyim konusunda ricaları geri çeviriyor çok özel bir şey olmasa da
Ben ilişkimden memnunsam bir ricayı geri çevirmem. Belki memnun değillerdir
Yoo daha çok istekli taraf onlar oldu genelde ama tabi karşılıklı saygı konusu bu. İnsan partnerinin bi ince çorap isteğini kırar mı:))
Denk gelirse kolay aksi halde zor
ayrılırsan bölesini bulamazsın zaten
Yakalarsın
haksizsin
Neden
cunku sen kendini ona inandirmissin seks denilen sey zaten zamanla olur erkek senin vucudunu sen erkegin vucudunu tanirsin nelerden zevk aldigini neresine dokundugunda zevk alacagini bilirsin konu bundan ibaret
Ama sınırları kaldırmak ve fantezileri yadirgamamak her insanda olabilecek bir şey mi
kessinlikle mesela fanteziye baglidir beraberluk yasadigin kisiye anlatirsin neleri sevdigini bu ayip degildir ve ona gore hareket edersin mesela bazi kadinlar sadece gogusunun emilmesini sever bazilari yalnizca vajinal oral sever yani demek istedigim herkesin zevk alma noktasi ve fantezileri farklidir
Zaman alıyor
Zamanla uyum mu yakalanıyor
Haklısın
Zorr
kolay değil
Zamanla
f*ck olmuşsunuz
F*çok olmak ne demek
Duygusal ve sosyal açıdan da bildiğin sevgiliyiz.
Haklısın ayrılma
haklısın tabi
Biz variz KS halki
nE
Seni doyururuz