Cinsel Yaşam Birlikte olurken erkeğin başkasını düşünüp düşünmediği nasıl anlaşılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Yüz yüze bakmıyoruz yapsrken öpüşmüuoruz ya arkam dönük oluyor ya da başını boynums yaslıyor yüzüme bakmıyor Birlikte olurken erkeğin başkasını düşünüp düşünmediği nasıl anlaşılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O detayları düşünmek yerine; partnerinin aklını başından almaya odaklansan, zaten senden başkasını düşünemez :) 1 3 Yorumla Sihirbazın_ciragi38 +1 yıl Haklı 🔺 Yorumla Amortentiaa +1 yıl @Sihirbazın_ciragi38 söyle dağılsınlar 😂 Yorumla Sihirbazın_ciragi38 +1 yıl Dağılın kız haklı 😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tutkulu ilişkide yüzünün şekli bile bizi tahrik eder kokledikde daha sert kokledikce yüz şeklin azdirir bizi 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl tavırlarından net anlaşılır özellşkle çok tecrübeli biride değilse. tecrübeli erkeğin anlayamazsın canım 0 1 Yorumla PATRON79 +1 yıl güncellemini görünce diyorum ki adam senden nerdeyse iğrenecek durumda ama yokluktan mastürbasyon aarcı olarak kullanayım elimden iyidir demiş. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Gözler kapalıysa, seninle göze göze gelmeyip sürekli başka bir yere odaklanıyorsa oradan anlarsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıyor Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Anlayamazsın ama düşük boyası için bilgisini dikkat ederse açık meyvesi çıkmasını sağlamak lazım 0 0 Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Pozisyon duruş hareket her duruma gore degisir aslinda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gözlerini senden kaçırıp kaçırmamasından , sana eşlik edip etmemesinden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O kadarda uzun boylu değil yani nerden bilebilirsin ki yok öyle bir yöntem 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Bunu anlayamayız. Çok üzgünüm. 0 3 Yorumla Sihirbazın_ciragi38 +1 yıl Anlaşılır Yorumla asmira16 +1 yıl @Sihirbazın_ciragi38 sen anlayabilirsin. Çünkü sen büyük bir evliyasın. Yorumla Sihirbazın_ciragi38 +1 yıl Komik mi Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlayamassın boşuna kafana takma zevk almaya bak 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İsmimle birlikte beni sevdiğini söyle de 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İçinde boşalırken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erekte olduğu anlara geldiği anlardan anlarsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamafım Yorumla
Sihirbazın_ciragi38 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Çip taktır beynine düşüncelerini okursun 0 2 Yorumla Sihirbazın_ciragi38 +1 yıl Basit aslında onu anlaman Yorumla Sihirbazın_ciragi38 +1 yıl Hemde çok Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok basit aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Çok kolay 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla aypipim +1 yıl Gözlerine bakarak gözleri 5 saniyeden fazla sabit bir yere bakıyorsa bir şeyler düşünüyor Yorumla Soran +1 yıl Gözleriniçe bakamıyoum ki yüzünü sadece pozisyon dğiştirirken görüyorum Yorumla aypipim +1 yıl Yüz yüze yaptığınız pozisyon olmuyor mu hiç Yorumla Soran +1 yıl Misyoner oluyor ama onda da başını boynums koyuyor Yorumla aypipim +1 yıl Bilmiyorum anlaman zor o zaman tavırlarından anlamaya çalış seks sırasında sekse odaklanabiliyorsa düşünmüyordur Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Anlaşılmaz 0 0 Yorumla
Ceronimo1132 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kaç dk da rahatlıyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 5 6 Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl Peki sen nerden bu kanıya vardın daha uzun mu istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır uzun istemiyorum sadece şüpheleniyorum Yorumla Soran +1 yıl Davranışından Yorumla Soran +1 yıl Hissediyorum Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl Ama başkasını hayal etse daha uzun sürer Yorumla Soran +1 yıl Soruma cevap verir misiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
O detayları düşünmek yerine; partnerinin aklını başından almaya odaklansan, zaten senden başkasını düşünemez :)
Haklı 🔺
@Sihirbazın_ciragi38 söyle dağılsınlar 😂
Dağılın kız haklı 😂
Tutkulu ilişkide yüzünün şekli bile bizi tahrik eder kokledikde daha sert kokledikce yüz şeklin azdirir bizi
tavırlarından net anlaşılır özellşkle çok tecrübeli biride değilse. tecrübeli erkeğin anlayamazsın canım
güncellemini görünce diyorum ki adam senden nerdeyse iğrenecek durumda ama yokluktan mastürbasyon aarcı olarak kullanayım elimden iyidir demiş.
Gözler kapalıysa, seninle göze göze gelmeyip sürekli başka bir yere odaklanıyorsa oradan anlarsın
Öyle yapıyor
Anlayamazsın ama düşük boyası için bilgisini dikkat ederse açık meyvesi çıkmasını sağlamak lazım
Pozisyon duruş hareket her duruma gore degisir aslinda
gözlerini senden kaçırıp kaçırmamasından , sana eşlik edip etmemesinden
O kadarda uzun boylu değil yani nerden bilebilirsin ki yok öyle bir yöntem
Bunu anlayamayız. Çok üzgünüm.
Anlaşılır
@Sihirbazın_ciragi38
sen anlayabilirsin. Çünkü sen büyük bir evliyasın.
Komik mi
Anlayamassın boşuna kafana takma zevk almaya bak
İsmimle birlikte beni sevdiğini söyle de
İçinde boşalırken
Erekte olduğu anlara geldiği anlardan anlarsın
Nasıl anlamafım
Çip taktır beynine düşüncelerini okursun
Basit aslında onu anlaman
Hemde çok
Çok basit aslında
Nasıl
Çok kolay
Nasıl
Gözlerine bakarak gözleri 5 saniyeden fazla sabit bir yere bakıyorsa bir şeyler düşünüyor
Gözleriniçe bakamıyoum ki yüzünü sadece pozisyon dğiştirirken görüyorum
Yüz yüze yaptığınız pozisyon olmuyor mu hiç
Misyoner oluyor ama onda da başını boynums koyuyor
Bilmiyorum anlaman zor o zaman tavırlarından anlamaya çalış seks sırasında sekse odaklanabiliyorsa düşünmüyordur
Anlayamazsın
Anlaşılmaz
Çok kötü ya bu
Anlaman mümkün değil ben düşünüyorum mesela
Kaç dk da rahatlıyor
5 6
Peki sen nerden bu kanıya vardın daha uzun mu istiyorsun
Hayır uzun istemiyorum sadece şüpheleniyorum
Davranışından
Hissediyorum
Ne gibi mesela
Ama başkasını hayal etse daha uzun sürer