mideniz de mi bulanmıyor? valla onlarla sevişceğime gururumla bakire ölürüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmenin ahlaki boyutunu tartışmıyorsun Dolayısıyla zaten bakire olup olmamak gibi bir derdin yok ama hala bakiresin Sen bir kadın olarak istediğin yakışıklı uzun boylu vücutlu erkekle sevişebilecekken halen daha bakire kalabiliyorsan O yakışıklı vücutlu erkeklerin seni tınlamadığı anlamına gelir o da çirkin olduğuna kanıttır Dolayısıyla aynı soruyu kendine de ya Erkekler Siz benimle nasıl sevişeceksiniz mideniz nasıl kaldıracak de ama tabii ki sen kadınsın En azından teklif versen en üst düzey erkek bir de seninle seks yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? ahlaki boyutunu tartışmamam hemen istediğim zaman sevişebileceğim özgürlüğüne sahip olduğum anlamına gelmez.
Cevap sahibi+1 yılNiye Bakiresin peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
Çirkinlik, güzellik göreceli kavramlar sana çirkin görünen başkasına dünyanın 8. harikasıdır kendi seviştiklerinizle ilgilenin. 😄
227 Yorumla- +1 yıl
göreceli olsa hepimiz aynı şeyi görmezdik. Birine göre çirkin olan başkasına göre de çirkindir. Çoğunluğun çirkin demesi mantıken çirkin olduğu anlamına gelir. Mesela turuncu renge baktığında herkes turuncu görür birinin kırmızı demesi renklerin göreceli olduğu anlamına gelmez. Birine güzel diyen çirkin diyenden fazlaysa çoğunluk esas alınır mantıken onun güzel olduğuna karar verilir çünkü mantıklı düşünen daha fazla.
Soran+1 yıl@Gece__Meleği çok güzel açıklamışsın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılburada çirkin derken ay boyu 170 ay yüzünde iki tane sivilcesi var gibi şeylere çirkinlik demiyorum. gerçekten çirkinlerden bahsediyorum ki ülkemizde çirkin erkek oranı bakımsızlıktan dolayı çok fazla
- +1 yıl
Aslında sadece bakımsızlıktan değil, genetikten dolayı da çirkinler
- +1 yıl
Soyut ve somut anlamlar taşıyan durumları birbirine karıştırman saçma. İnsanların kriterleri, tercihleri, gözüne hitap eden hayal dünyasını yansıtan durumlar vardır. Güzelliğin ve çirkinliğin göreceli olması buna dayanır. Biri renk karmaşası yaşıyor ve bunu yanlış ifade ediyorsa bu tedavi edilebilir duruma gelir. Ama sen gidip birinin zevkini sorgulayıp ona güzel gelen şeyi çirkin diye baskılarsan kendini yormakla kalmaz karşındakinede psikolojik baskı uyguladığınla kalırsın güzel gördüğü yine ona güzel görünür zevki kriteri değişene kadar. Saçma sapan karşılaştırmalar yapmayın. :)
Soran+1 yıl@Gece__Meleği evet genetikten dolayı çirkin olanlara yapılacak bir şey yok zaten
- +1 yıl
Güzellik somuttur, soyut değil. Çünkü güzellik gözle görülür. Güzel demek göze zevk veren, çirkin demek gözü rahatsız eden demektir. Herkesin birine güzel demek için kriterleri, tercihleri, gözüne hitap eden hayal dünyasına yansıtan durumları birinde görse bu onu güzel bulacağı anlamına gelmez. Mesela güzellik kriteri mavi göz olan biri her mavi gözlüyü beğenmez. Güzellik göreceli olsa herkes aynı şeyi beğenmezdi. Ben kimseye güzel geleni ısrarla çirkin olduğunu kabul ettirmek için baskı yapmadım zaten yorumumdan da böyle bir anlam çıkmıyor.
- +1 yıl
Ben de yorumda şu soyut şu somut demedim zaten okuyarak cevapla. Kendinle çelişmen ne demek istediğimi ısrarla anlamamaya çalışman zaten ortada ben sana güzellik, çirkinlik nedir diye soru sormadım saçma sapan açıklamalar yapmazsan sevinirim. Sana güzel görünen ya da senin gibi güzel gördüğü için güzel algısına gireni başkası güzel olarak görmeyebilir şunu anlayın diyorum.
- +1 yıl
Birine çoğunluğun güzel demesi onun güzel olduğu anlamına gelir. Mesela Adriana Lima’ya kim çirkin der? Lizzie Velasquez’e kim güzel der? Güzelden anlayan ve anlamayan vardır. Zevk sahibi olan ve olmayan vardır. Tamama yakın olan çoğunluk olduğu ve mantıken doğru düşünen yanlış düşünenden daha fazla olması çoğunluğun esas olduğu anlamına gelir. Hepimiz aynı şeye baktığımız için farklı görebilmemiz imkansız. Birinin güzel, diğerinin çirkin demesi güzelliği göreceli kılmaz diğerini zevksiz kılar eğer çoğunlukla aynı fikirde değilse.
- +1 yıl
Güzellik göreceliyse neden herkes aynı şeyi güzel ve çirkin buluyor? Mesela çoğunluğun güzel dediğine kimse çirkin demiyor az güzel diyor ama sonuçta yine güzel diyor.
- +1 yıl
“Soyut ve somut anlamlar taşıyan durumları birbirine karıştırman saçma.“ dediğin için somutluk ve soyutluktan bahsettim. Ben hangi konuda kendimle çelişiyorum? Güzelliğim hem göreceli, hem görecesiz olduğunu söylediğim bir yorumum yok. Güzelliğin kesinliğinin olmaması kulağa çok tuhaf geliyor. Bana güzel görünen herkese güzel görünür. Çünkü güzel de, çirkin de bellidir. İnsanlar arasında sadece güzelliğin ölçüsü değişir. Herkesin muhteşem dediği birine kimse çok çirkin demez ve zaten demiyor da ama normal güzellikte biri için çirkin diyenler oluyor onlar da zevksiz. Hepimiz aynı şeyi gördüğümüzden dolayı hepimiz aynı algılarız. Herkesten farklı algılayan sorunludur. Güzelliğin ve çirkinliğin ne olduğunu söylemem için sormana gerek yok. Konu güzellik olduğu için ne olduğunu söylemem gerekti. Eğer birine 90 kişi güzel 10
Kişi çirkin diyosa 90 kişinin dediği doğrudur çünkü çoğunluk önemli. - +1 yıl
Herkes kim? Sen ve saz arkadaşların mı? Toplumu oluşturan bireydir bireyde toplumu etkiler, baskı altında kalan geri kalan toplumlar zaten çoğunluğun peşine takılıp sürü gibi yaşıyorlar şaşırmamalı. Yüz kişi birini çirkin buluyor diye ona katılıp bir kişinin güzel dediğini göz ardı etmem kimseyide kategorize etmem onuda çirkin ilan etmem. Galileo dünya dönüyor dediğinde bile sen ve senin gibi çoğunluk galileo'yu mahkum etmişti. Herkesi boş ver sen kendi zevklerine yönel. :)
- +1 yıl
azınlık için çoğunluğu hiçe sayıp güzellik göreceli demek çok saçma
- +1 yıl
Ben kendim ve çevrem üzerinden konuşmuyorum. Genel olarak insanlardan bahsediyorum. Mesela bir anket düşün. Ankete katılanların %90’ı güzel %10’u çirkin demiş. Ben böyle bir şeyden bahsediyorum. Toplum, birey vs. bunlar hiç konuyla alakası olmayan şeyler. Ben çoğunluğun peşine takılmıyorum ama anketlerde ve araştırmalarda hep çoğunluğun dediğine bakılır modern dünyada. Yüz kişinin birini çirkin bulması o kişinin çirkin olduğu anlamına gelir çünkü AKILLI İNSAN APTL İNSANDAN DAHA FAZLA. Galileo dünya dönüyor dediği için mahkum edilmesinin sebebi onun sözünden rahatsız olmaları. Eğer çoğunluğun dünyanın dönmediğine dair delili olsa onlar haklı çıkardı ama delilleri olduğu için değil hoşlarına gitmediği için öyle yaptılar
- +1 yıl
Anlayabilmene sevindim, renkleri katıp örnek verdiğin için Galileo örneği verdim çünkü buna kanıt olarak elle tutulur bir şey sunabilirsin. Buraya kanser görüntüsünde birini ankete sunarsan insanlar bakıp onun kanser olduğuna dair topluca cevap verir ama ben kanser olduğuna dair kanıtı görmeden o kanser ya da değil diye ankete katılmam. Ama ankette 100 kişi güzel bulup 2 kişi çirkin buluyor diyede o kişiyi güzel çirkin ilan etmem çünkü bunun elle tutulur gözle görülür bir kanıtı olmaz bunuda göreceli olarak sayarım.
- +1 yıl
Ben bakımsızları çirkin bulan topluma katılmıyorum. Çirkinlik bakımla değil, genetikle alakalı. Öyle olmasa çirkinler bakımla güzel olurdu ama olamıyorlar. Sadece çirkinlikleri azalıyor. Toplumun fikrine katılmasam toplumun güzel dediğine güzel demem ama çoğunluk akıllı olduğundan dolayı çoğunluğun dediği doğru ve ben de akıllı olduğum için dediğim doğru. Çirkinliğin bakımla alakası olmadığını açıkladığımda alakalı olduğunu düşünen herkes bana katıldı. En beğenilen ünlü kadınlara hiç kimse çirkin demiyor.
- +1 yıl
Ama akıllı insan akılsızdan fazla olduğu için çoğunluğun dediği esastır.
- +1 yıl
@Gece__Meleği Konuyu çarpıtıp durman sorunun ne olduğu anlamını değiştirmiyor, Sen ve çoğunluk Adriana'yı güzel buluyorsunuz diye akıllı olup azınlık bunu çirkin buluyor diyede akılsız sayılmıyor. İnsanların akıl sağlıklarını sorgulayacak durumda uzman biri değilsen bu konuda yorum yapma bence.
- +1 yıl
Neden göz ardı etmeyeyim ki? Neden azınlık için çoğunluğu esas alalım? Kanser olmasa kanser görüntüsünde olmaz. Güzellik elle tutulur ve gözle görülür bir şey çünkü bilim güzel özellikleri yani insanların en çok beğendiği özellikleri belirlemiştir.
- +1 yıl
Ben konuyu çarpıtmıyorum. Güzellikten bahsediyorum. Bu durumda nasıl çarpıtıyor olabilirim ki? Ben ve çoğunluk Adriana’yı güzel bulduğumuz için akıllı değiliz. Akıllı olduğumuz için Adriana’yı güzel buluyoruz. Tam tersini anlamışsın. Adriana Lima’ya çirkin diyen 1 tane insan yok sadece gülüşü beğenilmiyor. Adriana’yı güzel bulmayan güzel bulmadığı için akılsız değil akılsız olduğu için güzel bulmuyor.
- +1 yıl
@Gece__Meleği İnsanların akıl sağlığını göreceli olan güzellik kavramıyla kıyasladığın için mantıklı bulmuyorum zaten. Sen bana kanıtlanacak gözle görülür bir delil sunarsan ve bu kabul edilmezse bir kesim tarafından elbette sorgula, ama güzellik çirkinlik açısından bunu insanların akıl sağlığıyla kıyaslama diyorum.
- +1 yıl
Güzellik göreceliyse neden herkes aynı kişiye güzel diyor? Neden kimse Lizzie’ye kimse güzel demiyor? Sen kıyasın ne olduğunu bilmiyosun bence. Ben güzellikle akıl sağlığını kıyaslamadım. Bilim insanları insanların nasıl insanları güzel bulduğunu kanıtlıyor ve herkes aynı kişiyi güzel buluyor. Güzel bulmuyorum dese de davranışlarından ve sözlerinden güzel bulduklarını belli ediyorlar. Herkesin güzel dediğine çirkin diyen insan çok az. Birinin herkesin güzel dediğine çirkin demesi onun akılsız olduğu anlamına gelir çünkü akıllı akılsızdan fazla.
- +1 yıl
Dövüşmen guzum @gece__melegi @gokxnur
- +1 yıl
@Gece__Meleği bok gibi açıklamışsın bu arada, turuncu rengi seven kırmızı demez turuncu rengi sevmeyen kırmızı demez, senin gördüğün turuncu senin çok hoşuna gider ama o baktığı zaman o turuncu onu çekmez. Güzellik görecelidir.
+1 yılÇirkin kızlarla nasıl sevişiyorsunuz?
mideniz de mi bulanmıyor? valla onlarla sevişceğime gururumla bakir ölürüm.23 Yorumla- +1 yıl
erkek stratejisi yoklukta çirkinle de yatabilmeye müsait
Soran+1 yılyok erkeklerin çoğu nefes alsın yeter mentalitesinde ama kızların kriterleri var
- +1 yıl
Boş genellemeler
+1 yılbiz insanlara cirkin olarak bakmıyoruz insan olarak bakıyoruz cirkin kadın diye ötelemeyiz ya da sizler cirkin erkek diye böyle davranamassın nese hayat senin beden senin yakısıklılar yesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de erkekler de senin için aynısını düşünüyordur , çirkin olarak gördükleri için mideleri bulaniyordur yüzünü kapatirlarsa belki ilişkiye girerler
00 Yorumla
+1 yılEminim sen sevişecek erkek bulamamışsındır sebep olarakta bana hep çirkinler denk geldidersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkek yoktur az votka vardır demiş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılharbiden ya onlar ya para veriyor ya da kızlar bu aldatmaz diye düşünüyor herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yıldediğin gibi zengin oldukları için veya bu aldatmaz diye düşündüklerinden de olabilirçünkü türk kızlarının bazıları çok özgüvensiz
Cevap sahibi+1 yıl@aypipim aynen kesin 20dir
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik çirkinlik biraz göreceli sana çirkin gelen başkasına hoş gelebiliyor
10 Yorumla
+1 yılİç güzelik diye bişey var
22 Yorumla
Soran+1 yılsevişirken iç güzelliğini düşünüp mü orgazm oluyorsun
- +1 yıl
Evt kalp diye bişey var göz bazen kalbi görür
+1 yıleşşek görse verecek, klavyeyeyi eline alınca kendini prenses sanıyor
00 YorumlaSevişen çirkin bulmuyor galiba
31 Yorumla
+1 yılBen de hiç anlayamıyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Herkese uygun ten uyumu var ama
- +1 yıl
@Streetgreen_20 anlamadım?
- +1 yıl
Çirkin ve güzel derken
- +1 yıl
Aşk ve sevgi çirkini güzel yapıyor
- +1 yıl
@Streetgreen_20 hayır, öyle değil. Birini sevmek için güzel olması gerekiyor. Çirkin birine aşık olmayız.
- +1 yıl
Tabi ki de
- +1 yıl
Peki çirkini seven de oluyor illaki onun gözüne güzelmiş de olabilir ya da mecburen
- +1 yıl
@Streetgreen_20 sen neden benim peşimi bırakmıyorsun? Neden yorumlarım bu kadar ilgini çekiyor?
- +1 yıl
Hoşuma gidiyor güzel mantıklı hepsi
Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Kriterin ne? Karşına hep yakışıklı mı çıkıyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zenginseler demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel olmayan kız erkek haketmiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çirkin erkek yoktur az para vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. aynen
10 YorumlaÇirkin kızlar da aynı şekilde öğgh
00 Yorumla
+1 yılSen bakire kal kanka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam :D
00 Yorumla
+1 yılÖl emi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılDemi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz