duşta ilişkiye girmek güzel fikir olabilir. jakuzili ortam varsa özellikle. ya da her ne kadar çok sevmesem de bazıları uçabiliyor, kelepçe vs deneyebilirsiniz.
kelepçe ben takmam ama kız bazen istiyor keyif alıyor o zaman deniyoruz. yani monotonluk vs varsa belli bir stres döneminde de olabilirsiniz. belki de spora gitmeniz, biraz aktiviteler yapmanız ne bileyim yemek olur gezi vs olur. bunlar da bi resetleyebilir. bazen cinsel sorunların çözümü doğrudan cinsellik olmayabiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz tad katmaniz lazım. Bu sizin nelerden hoşlandığınız bağlı. Mesela değişik kıyafetler iç giyimler olabilir fantezisi varsa deneyin
İç giyim kıyafet vs denedik
Oyuncaklar? Dış mekanlar? Farklı mekanlar?
Oyuncak denemedik siz kullanıyor musunuz?
Ben kullandım. Ne yaşayıp yaşamadığını bilmediğimizi biraz zor oluyor yorum yapmak. Değişik oyuncaklar var denemeni tavsiye ederim
Neler mesela
Vibrator, anal plug, anal balls , bunun harici başka şeylerde var tabi ki
Detaylı anlatmak isterim ama burada olmaz lol
Kullandınız mı bunları? Anal balls nasıl bir şey?
Kullandığım oldu
otele gidin ya da tatil yerlerini tercih edin, ortam değiştirin, kıyafetler fanteziler vs. bunlar çözüm olabilir
Otel denedik. Araba orman denedik ortam olarak. Fantezi için önerileriniz nedir?
duşta ilişkiye girmek güzel fikir olabilir. jakuzili ortam varsa özellikle.
ya da her ne kadar çok sevmesem de bazıları uçabiliyor, kelepçe vs deneyebilirsiniz.
Oyuncak denemedik henüz. Keyif veriyor mu? Denediniz mi?
kelepçe ben takmam ama kız bazen istiyor keyif alıyor o zaman deniyoruz.
yani monotonluk vs varsa belli bir stres döneminde de olabilirsiniz. belki de spora gitmeniz, biraz aktiviteler yapmanız ne bileyim yemek olur gezi vs olur. bunlar da bi resetleyebilir. bazen cinsel sorunların çözümü doğrudan cinsellik olmayabiliyor
Senin onlar için üzülme gerek yok...
İnan onlar bir çaresini bulurlar...
Fantezi