Sevgilimi aldatıyorum, benden şüpheleniyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilim ünlü bir avukat çok zengin çok başarılı ama çirkin yanıma yakışmıyor. Bende şeytana uydum başkasıyla yatıyorum ne sevgilimden vazgeçebiliyorum nede seviştiğim kişiden. Biri yakışıklı işsiz diğeri çirkin bir avukat.

Ama sevgilim şüpheleniyor geçen o kişiyle buluşmak için erkenden çıktım. Gün boyu beraber vakit geçirdik. Akşam eve geldim neredeydin bu saatte kadar dedi. Arkadaşlarla takıldık dedim. Özledim senj deyip yatağa geçtik şüphe çekmemek için karşı koymadım. Benimle artık eskisi gibi sevişmiyorsun eskiden üstümden inmezdin şimdi altımda eziliyorsun başkası mı var dedi. Hayır dedim sana inanmıyorum bugün bütün gün neredeydin vs dedi arkadaşlarla takıldık dedim ya dedim.

Sustu bir şey demedi çıktı gitti şimdi ben evdeyim ama şüphe düştü içine ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes sanki çok dürüst yardımcı olabilir misiniz içinden şüpheyi nasıl yok edebilirim ayrılmak istemiyorum parasal anlamda çok rahat bir hayatım var o giderse yine eski yaşantıma geri dönerim Allah korusun 3 kuruş için onun bunun yalakalıginu yapmak istemiyorum
Sevgilimi aldatıyorum, benden şüpheleniyor. Ne yapmalıyım?