Aramızdaki ilişki sizce ne?

Biz neyiz? diye sorup itici bir kız olmak istemiyorum, sözde sevgili değiliz açık açık konuşulmadı bu ama sevgiliden eksiğimiz yok. Beraber spora gidiyoruz, ben ona instagramdan görüp attığı yemekleri yapıyorum spor çıkışına, beraber kahve içiyoruz, cinsellik var, geçen ay içtiğimizde senin soy adını (kendi soy adını söyledi) .. yapayım mı diye, söz verdik o gün birbirimize ama sarhoştuk ve o anlık bir şeydi sanki, arada ikimizle ilgili şeyler söylüyor geçen ekonomi çok kötü diye konuşuyoduk ev almak istese bir insan alamaz biz ev geçindirmeğimiz halde anca yetiyor paramız vs diye, evimiz arabamız var dedi, sanki ikimizinmiş gibi, bugün de durup dururken güçlerimizi birleştirelim motor alalım her hafta sonu bir şehir gezelim seni 81 ilde öpmek istiyorum dedi :D yani sanki benimle gelecek planı yapıyor, yazın bi ara yazlığa gidicez tatile, ne bileyim iyi geceler günaydın mesajları var her gün, canım diyorum anca ileri boyutta şeyler diyemiyorum çünkü sevgili değiliz? Çok saçma ya.. Yaşı küçük olduğu için (23) evlilik düşünmediğini söylemişti bir süre ama ben de takılmalık bir ilişki istemediğimi söyledim. Bana akıl verin ne yapmalıyım ve biz neyiz?

Aramızdaki ilişki sizce ne?