Selamlar🤚 Çok doğru bende sana katılıyorum bu konuda. Aslında sevgiliyle ilk kez birlikte olmak, ilk defa düşüncelerden, hislerden, öpücükler den fazlasını paylaşmaktır. Yaşanan ilişkiye yeni bir kimlik vermektir bir bakıma...
Ayrıca sevgiliyle ilk sevişme onu daha iyi tanımak, ya da belki onu yeterince tanımadığını farketmektir. Bilinmeye'nin öğrenildiğidir. arzulananın kavuşulduğudur; mutluluktan yaşanan baş dönmesidir...15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ciddi ilişkiden kaçan sadec başbaşa sevgi ilgi gösteren ama güven vermeyen biriyle mutlu hissetsek de bitirmek lazım ben de bitirdim çünkü işim koymak adına hiçbir şey yapmadı ailesi arkadaşları ile tanıştırma kısmı için de bi şey yapmadı tek derdi sexti ben de bitirdim o nedenle şimdi.
Soran+1 yılİnş ama kafam karışık işte böyle erkekler seks için mi seviyor gerçek mi seviyor anlamıyorum çünkü hep en büyük odak ve motivasyonu sexti beni o rahatsız etti. Tamam hani gezdik tozduk sohbet ettik mesajlaşıyorduk ama o bence Abaza aşkı yani. Seven erkek o kadar ısrarcı ve Abaza olamaz bence daha ciddi olur.
En İyi Cevaplar
+1 yılBence erkek isteyince yapmamalı
Erkeği red etmelisiniz ilk başta
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir. Red edildiği halde halen aynıysa davranışları ilgisi o zaman seks yapılabilir120 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle yapıyorum zaten ama çoğu işte taciz ısrar ve manipülasyonla yakınlaşmaya çakışıyor ya da çirkefleşiyor.
- +1 yıl
İşte ne diyorum erkek adamligini red edilince gösterir 🙂. İşte onlardan kurtulacaksınız. Manuple olmayacaksınız
Soran+1 yılYa bana yalvardı etti yüz kere aradı açmadım. Ya sevgili olduklarım da reddedilince deliren kuduran çok oldu ya da ayrılırken işte.
Soran+1 yılAma hepsi öyle öyle olmayan yok gibi.
- +1 yıl
İllaki var
Tabiki de az ve öz
Soran+1 yılYa Kenan kıvaml gibi harika adamlar var biz hep arda turan buluyoruz.
Soran+1 yılYa benim karşıma çıkan erkekler hem ezik hem mal hani öyle ama canım bencil cimri pislikler. Arkadaşlarımın da öyle karşısına çıkan erkekler. Yani yoklardır yüzlerce erkekle tanıştık hepsi niye böyle anlamıyorum.
- +1 yıl
Ambalaja önem verirseniz daha çok yanilirsiniz 🤣🤣
Soran+1 yılYoooo ambalaj değil ki olay. Tamamen kimya çekim yani koku ve dokunduğunda çekilmen. Çok yakışıklıya dokundum sarıldım bi şey hissetmedim sma gayet tipsiz alt erkeklere hep dokunmak istedim kokusunu sevdim bunun tiple alakası yok.
- +1 yıl
Biz insanlar deneye yanila doğruyu buluruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten. 2 erkekle flört ediyorum ama yakınlaşma yok yani sohbet birbirimizi tanıma. Onun duşunda yine appten birileriyle tanışıyorum.
- +1 yıl
Öyle çok eşli gibi aynı anda farklı kişiler ile olmaz. O zaman hiç doğru bulamazsın
Soran+1 yılAma normal kahve filan içiyoruz arkadaşız yani
Soran+1 yılNaapayım sadece tek kişiyle görüşemez çok sıkıcı
Soran+1 yılGörüşemem
- +1 yıl
İşte böyle devam edince ister istemez kıyaslamak zorunda kaliyorsun. Ve biri diğerinden farklı seni etkileyen bir şey çıkar. Ama istediğin her kriter birinde bulamazsin
Soran+1 yılTamam zaten elenen eleniyor kalanla da sevgili olurum.
- +1 yıl
Şu an Var mi
Soran+1 yılİşte konuştuğum görüştüğüm erkekler var
- +1 yıl
Seni çılgın 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılben evlendikten sonra eşim ne zaman isterse o zaman yaparım
10 Yorumla Erkek sana deger verirse senle zaten evlenmek ister, deger yargilarini tekrar bir gözden gecir sen. Yani dogru cvp evlendikten sonra
47 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de öyle ondan seks yapmadan bitirdim zaten baktım öyle bi niyeti yok derdi sadece kullanmak.
Soran+1 yılAynen kudurdu delirdi canım yüz kere Arası engelledim. Çünkü tabii deli gibi istiyordu beni seks yapamadı ya aptal. Kudurup sürünsün.
Soran+1 yılBen hatır istemiyorum dememe rağmen bana ayağı duymadan ısrar etmiş taciz etmiş sonra da ben seni seviyorum değer veriyorum yalanı arıyor canım. Değer veren ikinci günde oral fantezi seks sohbeti mi yapar lan
- +1 yıl
Dediğim gibi bu erkeklerin dini imani kalmamis uckurlarindan baska bisey dusunmuyor bir çoğu onlarin tek derdi kullanip atmak o yüzden gerçekten sana deger vermesini istiyorsan bu konulara yanasma, yok 1 ay 3 ayla olmaz bununla deger verip vermedigini anlayamazsin gerci sen her seyin farkina varmissin kadin her turlu karsisindaki kendine nasil yaklasiyorsa hisseder zaten
Soran+1 yılAynen öyle ama inan ben bu nedenle çok uzun süre sevgilisiz kaldım ve kalıyorum hep gerçekten seven erkek aradım güzel tatlı bir kızım inan abartı değil hergün 5 erkek buluşmak istiyor ama hepsinin tek derdi kullanmak yani güzelliğimi. A yahu duyup dokunmadan seven deşer veren yok bu yüzden ben ilk seximi bile 26 yaşında yaptım çünkü hepsi daha 3 buluşma olmadan taciz edip ısrar ediyor zorluyordu irite oluyordum hala da çoğu öyle geçen hafta biriyle tanıştık 3 kez buluştuk akşam da buluşcaz daha hiç ne cinsellik konusu açıldı ne de yakınlaşma oldu bakalım belki bu düzgün çıkar. Bıktım penis beyinli kalpsiz erkeklerden cidden tek dertleri kullanıp atmak kandırmak vicdansız köpekler. seks için yapmayacakları adilik yok.
Soran+1 yılBi kere değer veren erkek zaten verici olur yoksa 10 yıl benim peşimden koşan oldu da max bir kahve ısmarladı sonuçta bekletmek de garanti değil ki sevmesi için. Erkek cidden bi şeyler verince arıyorum altın para vs o zaman değer veriyor. Ama çoğu erkek vermiyor zaten vermeden alma derdinde ondan bitiyor hep zaten. Adamlar bir yemek bile ısmarlamadan hediye almadan seks istiyor ya.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoğukluk sıcaklığa bağlı herkes bir değil bazen canın istemez bilee
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte ama hak etmeyenle yapmamak lazım mesela aylarca görüşüp sevgili olduğum elini tutmadıklarım bile var ilk günden sevildiklerim de ama srviştiklerim ciddi ilişki kafasında değilse direkt bitiririm kendimi kullandırmam.
- +1 yıl
Öyle de herkesin niyetini kolay anlayamazsın içinden geldiği gibi yaşayacsksın
+1 yılZamanı yok bunun bir ay gibi değer veriyor ise bekler doğru an kendisi gelişir zaten ama birden asla yokum öyle birşeye aşk ise söz konusu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadına bağlı bir durum kadın nezman isterse ozman olmalı
17 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama işte erkekler ısrar ediyor o nedenle soğuyorum.
Soran+1 yılŞimdi bitirdim biriyle o nedenle çünkü yavaş istemiyorum dememe rağmen peki tamam diyip her buluşma daha ileriye gitmek istedi.
Soran+1 yılÖyle zaten bizim de duygu vardı yani hani heyecan sohbet gezme tozma ama çocukta sadece seks şçin mi duygu var yoksa gerçek mi anlamadım bence seks için aşık rolü yapıyordu çünkü hep oynaşma ve seks derdindeydi. Hani direkt öküz duygusuz değildi ama seks için duyguluydu.
Soran+1 yılEvet sildim zaten ben de ilk haftadan ne Seksi yani kardeşim.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senin merak ettiğin sana olan tavrı ve yakınlığı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaw şu bişeyi kalıplaştırıp gün ay yıl belirtmelerinizde saçma değilmi bu hisler duygular karşılıklı olunca olan olur zaten
00 Yorumla
+1 yılİyide rol yapan çok oluyor bence evlilik sonrası yapılması yoksa bakirelik gider
00 Yorumla
+1 yılArada güven olunca karşılık li istek olunca
116 Yorumla- +1 yıl
Erkler hemen olsun ister 😊
Soran+1 yılE öyle ama beklesin yani ben hemen istemiyorum o zaman çünkü gerçekten beni sevip değer mi veriyor yoksa seks için mi seviyor ayırt edemem.
- +1 yıl
Aynen doğru diyorsun tam emin olmadan kendini teslim etme
Soran+1 yılAynen öyle yani sonuçta ailesini arkadaşını hiçbir şeyi bilmiyorum yattıktan sonra diğer gün kaybolsa ben kendimi kötü hissederim. Niye güveneyim. Güzel kızım yani peşimde bin tane erkek var. Uğraşsın.
Soran+1 yılHani yoksa beğendim diye 2 kahve içtik diye niye yatayım ki ilk haftadan sonuçta bana para da harcamıyor eşit ödüyoruz. Bi çiçek hediye vs alsın bi şeyler yapsın yani yok öyle bedava ilişki.
- +1 yıl
Eğer gerçekten dediğin kadar güzelsen tahrik olur sürekli
Soran+1 yılÖyle evet ama ciddi bir adım atmıyor bana azıyor beğeniyor ama hiç sevgiliyiz diye isim koymuyor ailesi arkadaşları ile tanıştırma olayına da girmedi hep sadece senle şöyle mutluyum seni böyle seviyorum böyle arzuluyorum diye seks arzı muhabbeti yapıyor. Ben ciddi ilişki istiyorum. Ben zaten bin tane seks yapacak erkek bulurum banane yani.
Soran+1 yılO yüzden bitirdim bye dedim senim karşında enayi yok nen sana bu kadar verirken yakınaliırlen denim bunların karşılığını vermemen asla bitirdi dedim.
Soran+1 yılYani seven insan öpüşmeden bile hediyeler alır aileyle arkadaşlarla tanıştırır değerli hissettirir. Bu hep öğüşüyor sevişiyor hem alman hesabı hem ilişki ismi yok hem arkadaş aileyle tanıştırma niyeti yok. Oldu götüm şımarıklığa bak canım. Hayatında benim profilimde kız ölse bulamaz eğitim kültür meslek para tip her anlamda ondan iyiyim.
Soran+1 yılEngelledim her yerden yok öyle hem cinsellik yaşa hem arkadaş ayağı takıl filan enayi değilim ben çevremde bu kadar evlilik ilişki teklif eden varken bu saşak eğitimi mesleği parası benden düşük tipe niye kendimi kullandırayım.
- +1 yıl
Bugün mü bitirdin ve seni kullanmak istiyor mus dediğine göre
Soran+1 yılAynen bitirdim. Bence de dedim beni hak etmiyorsun benim çevremde zaten yüz tane erkek var ben senim gibi yalancı erkek çok gördüm uzatmaya gerek yok dedim.
- +1 yıl
İyi yaptın zaten bir kız erkek istese hemen bulur ki
Soran+1 yılAynen canım bana şu an yazan 100 tane erkek var yani onu dedim ben de yani ben sana baştan beri ciddi kaliteli ilişki istediğimi söylüyorum seks öyle hemen olacak bir şey değil diyorum hep seks odaklısın ve hiç ciddi ilişki hareketin ad koyman hamlen yok ondan uzatmayalım ben enayi değilim kendine düşman etme beni daha da kıvırıp dedim.
Soran+1 yılAkşam zaten biriyle buluşacağım. Ya ben geçen haftasonu 4 erkekle date e çıktım ya istesem daha da çok tanışırım bir güzel genç paralı kadın için erkekten bol ne var yani. canım işte kaçırdı şansını şimdi otursun ağlasın canım. Ben ona fiziksel duygusal bu kadar verdim halkını veremedi şimdi mal gibi üzülsün. Ben ona güvenip seks yapsam aynı şekilde bok gibi o beni bırakacaktı ben perişan olacaktım.
- +1 yıl
Tam benim kafa dengisin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 gün içinde. Ten uyumu yoksa yollar ayrılır hemen uzatmaya gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılHatır ten uyumu yoksa uzatmazsın ama ten uyumu var diye de hemen olmamalı bence değerli olmalı.
Cevap sahibi+1 yılDeğerli olması asla bununla ilgili değil bence. Erken yaşadınız diye değersizleşiyorsa doğru bir ilişki içinde ya da doğru bir insanla değilsiniz demektir zaten
Soran+1 yılBence de öyle. Zaten yanlış kişi sen yaşamasan da değersizleştiriyor seni özensiz davranıyor ama doğru seven insan ilk günden seks yapsan da seviyor. Yaşadım öyle evliliğe giden bir ilişki çünkü biliyorum. Ama bu çocuğu engelledim her yerden bitirdim asla güvenmiyorum ve açıklamaları sözleri filan da çok net gösterdi bana amacının hiç ciddi olmadığını çünkü sadece şöyle hoşlanıyorum beğeniyorum harika hissediyorum arzuluyorum diyor sadece. Asla ilişki ismi koyma ilişkiyi duyurma aile arkadaşla tanıştırma gibi şeyler yok ben dememe rağmen. Geçiştirip laf geveliyor aptal. Ben de enayi değilim yani dedim benim çevremde bin tane yakışıklı seks yapmak isteyen erkek bar zaten ben ciddi kaliteli bir ilişki istiyorum ondan uzatma beni hak etmiyorsun git başka kuz bul seks yapacak dedim.
Soran+1 yılBana dün değersiz hissettirdi çünkü hep böyle ellemek ilerlemek istiyor cinsel sohbet açıyor çok rahatsız oldum yani. Ve uyarmama rağmen bunu yapıp bi de inkar etmesi ne kadar şerefsiz olduğunun kanıtı.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. evlenince yapılması gerekir
ama veren kızlar sağ olsun
her zaman yapabiliyorum :))00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen bir ay bekleyip hemen verin boşa uğraştırmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılNikah kıyıp helal olunca.
10 Yorumla
+1 yıl1 aycık mı :) çok bekletiyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo
- +1 yıl
Evlenene kadar bekletmelisin.
Bir ay çok uzun bir süre değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmem direkt tarih tutmuyorum zaten ama acele etmek istemiyorum kafam rahat olsun istiyorum çünkü 2 günde yapsam sonra huzursuz ve pişman olabilirim hani yalancı sahte kötüyse. Ama süre geçince daha güvenir emin olurum sevgisinden.
Soran+1 yılYani aslında bence de öyle ama işte şu an bile baya öpüşüp sarılıyoruz ondan zor duruyor o da ben de onu istiyorum ama işte daha tam kafam okey değil.
+1 yılBir ay da mı anlayacaksın değer verdiğini
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYani tavrı ve birlikte geçirdiğimiz sürede anlarım bence.
- +1 yıl
Hayatım ben evliyim eşimle 10 yıldır birlikteyim 6 yıldırda evliyim daha ben tanıyamadım da ondan dedim kaldı ki sen ona vermek için tanımayı bekliyorsun BİR KADIN EVLİLİK ÖNCESİ ERKEĞE BEDENİNİ VERİP VE DE HER BULUŞMADA BİR ÖNCEKİ SEKSTEN DAHA İLERİ GİDER İSE Kİ BU İSTEMSİZ OLUYOR O İLİŞKİ EVLİLİK İLE TAÇLANDIRILDIĞI ZAMAN ADAMIN GÖZÜ TAMAMIYLA DIŞARIDA OLUYOR. Çünkü kadında erkek tarafından yaşanmamış şey keşfedilmemiş yer kalmıyor adam seni vücudunda ki ben e kadar biliyor yani demem o ki verdiğin an evlilik düşünme sen zaten sağlam biri olsan nikahtan önce birinin altında olmak için fırsat kollamazsın
Soran+1 yılÇok saçma genelleme çünkü ben de erkekten sıkılıyorum zaten bu sadece erkek içim geçerli değil ki. Ayrıca seks kadın düşkünü erkek evlendikten sonra yapsan da yine çapkın oluyor çok öyle evli tanıdığım var. Olay karakter ve işte seks dışında motivasyon olması. Erkek sadece sana bedenin için aşıksa zaten yaşlanınca da gençlere gider benim babam öyleydi anneme mesela annem bakireydi evlendiğinde hemen doğumdan sonra aldattı bi daha da hiç sadık kalmadı. Pislik herif.
+1 yıl5. Dk kadar kivama gelinmeli 1 ay ne yaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 3 ay
10 YorumlaHazır olunca
10 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 Yorumlaİlk buluşmada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHemen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHemen, şimdi !
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikten sonra
00 Yorumla