+1 yılOnlar kim ki şüphe duyacak? Kendi yediği haltların hesabını versinler önce🤔 Bizden şüphe duymaları için evliya olmaları lazım kızım evliya🤔
Bakir kaç tane erkek var da seni sorgulayacak? Olanlar da ilişkiye girmek istemeyenler değil hiçbir kadın tarafından tercih edilmeyen erkekler😂 Ama hiç ilişkiye girmemiş kadın elinde onca imkanı fırsatı varken kendi tercihiyle girmemiştir, erkekler isteyip giremiyor şimdi utanmadan seni mi sorgulayacaklar🤔
Kendinize saygınız olsun ya10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yaşımdayım cinsellik ve cinsellik olarak ne adlandiriliyorsa yasamadim.
Nude atmadim ozel foto atmadim almadim.
+18 film izlemedim erkek organı dahi görmedim.
Sadece bir kere duygusal bosluk animda ozel diyebileceğim konuşma içerisinde bulundum. Ondanda pişmanım tovbemi ettim agladim tekrarı olmaması içinden elimden geleni yapıyorum yapacagim.. Fiziki temasta hic ama hic bulunmadım Ve bundan memnunum hep iyi ki diyorum.
Benim inancım benim bedenim kimsenin ne düşündüğü, inanıp inanmadığı umrumda değil.. Ben bu ozel şeyleri tek bir kişi ile esim ile yaşamak istiyorum
Zinaya yaklaşmak günaha girmek oylesine konuşma ve birliktelik içinde olmak istemiyorum.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden şüphe duyulsun ki işi gücü kalmadı da bu veya başka konufa yalan mı söyleyecek kaldıki yaşamak zorunda değil belki hissedeceği kişi çıkmamıştır veya kendine kırmızı çizgi belirlemiştir ama istisnai şüphelendiren durum yani sözüyle davranışları bir tutmuayan şeyler varsa belki gözlem yapılır ama onun dışında yaşasa da yaşamasa da saygı duyulur 🤗
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamadım diyorsa yaşamamıştir kızlık zarı yerinde duruyorsa tamam bakır olduğunu kabul ederim ön sevişme nude felan atmadım derse illaki yalan söylüyordur atmıştır ama biri ile seks yapıp kızlık zarı dikimi yaptırmış ise ben ozmn bunu anlarım hayatını * onun ama dediğim gibi diğer türlü sıkıntı yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu devirde şüphe duyanlar çok olur
Ama kadın zaten kişilik karakter davranış yaklaşım vs belli eder birazda kendini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye duyalım ki Sanki Türkiye de değil de Amerika kıtasında yaşıyoruz. Ortadoğu bölgesinde yaşıyoruz Kültür ve yaşam tarzımız farklı Kişisel tercihler kişiyi bağlar fakat ne doğu toplumuyuz ne de batı toplumuyuz o yüzden bu konularda toplum bocalıyor Bir yan aşırı bir yan çok muhafazakar
10 Yorumla Hayır
Ben 27 yaşındayım
Hiç cinsellik yaşamadım diyince yalan mı söylemiş oluyorum
Zaten güven problemi olduğu için herkes yalancı
Yalan söylemeyen insan yok
Yani bilmeden konuşmamak gerek
Yaşamamış da olabilir
Illa erken yaşta cinsellik yasican diye bir sey yok10 Yorumlaİnsanların geçmişini sadece gelecekte etkilenme durumuna göre irdelemek gerilir onun dışında elzem bir durum yok ise eğer insanın geçmişi kendisini bağlar karşı tarafı alakadar etmez etmemeli
116 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle evet
Soran+1 yılÖyle öyle doğru diyorsunuz kesinlikle kimin ne olduğuda belli olmuyor artık
Soran+1 yılÇünkü baya geniş mezhepli oldu bir çok insan korku kalmayınca her alt yiyilir oldu
Soran+1 yılAma eskiden aileler tutucuydu şimdi öyle değil bir çok aile onu demeye çalışıyorum illaki tvnin etkisi vardır ama ailede önemli
Soran+1 yılKesinlikle ama takipte yok bir şeyde mi duymuyorlar ama şu da var evine sevgilisiyle gelenleri bile duyuyorum ailesinin yanına tam bir batılalaşma yaşanıyor artık bu yüzden mezhep genişliği diyorum işte
Soran+1 yılDaha da kötü oluyor her şey maalesef
Soran+1 yılYolum kesişti ama anlaşamadık
Kimi ne ilgilendiriyor ki birinin yaşadığı cinsel ilişki
37 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenende oluyor ama 😊
Soran+1 yılÇok sinirlendin sinirlenme lütfen kimse aynı düşüncede olmayabiliyor mesela ben bir şey yaşamadığım için karşımdaki insanında yaşamamış olmasını tercih ederim. Yani herkesin tercihi düşüncesi farklıdır 😊
Soran+1 yılKusura bakma o zaman mesajda anlaşılamıyor bazen. Sizin demek istediğinizide anlıyorum sizde doğru diyorsunuz ama dediğim kimi bazen geçmişte ilgilendirebiliyor ama tabi ki kimseyi bende suçlamam herkese saygı duyarım herkesin tercihi
Soran+1 yılYorum için teşekkürler iyi geceler 🌹
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Sevdiğim biri olurs bunlardan şüphe etmem
Ayrıca bende 29 yaşındayım yaşamamış olmak millete çok ilginç geliyor112 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle gerçi bizim buralarda yaşamayan bir çok insan var ama bu sitede çok değişik karşılanıyor ve bide ege ve akdenizde
Soran+1 yılEvet kimse insanlığına dürüstlüğüne bakmıyor yaş bu mu hopp hemen bir etiket
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yıl😊öyle ama şu an sevdiğim biri yok ama olursa umarsarım hakkımdaki düşüncelerini başkası benimde umrumda değil
Soran+1 yılBende soruda onu belirttim işte
Soran+1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yıl27 yaşımdayım, kimseyle sevgili olmayı istemedim, öpüşmedim ve cinsellik de yaşamadım. İnsanlar herkesin, herkesle bir şeyler yaşamış olmasına alışmış durumdalar. Doğal olarak söylendiğinde, kimse inanamıyor veya inandırmak için çaba sarfediyoruz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyleyse öyledir. Neden aksini düşünelim ki? Kim gerçekleri olduğu gibi anlatıyor da seni yalanlayalım. Zaten enin de sonun da her şey çıkıyor ortaya. Yalan ise de doğru ise de öder bedelini, alır mükafatını da...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunları neden konuşuyorsunuz ben de onu anlamıyorum bir anda düzgün ilişki yaşayabileceğin insanlardan abazanlara çekiyorsun oku
17 Yorumla
Soran+1 yılGizli sordum buraylada alakalı bir durum değil ou kimseye çektiğim yok ki
Cevap sahibi+1 yılnormalde konuşmuyorsan iyi ama tanıma evresinde olduğun bir erkeğe bunları anlatırsan eğer şansın yaver gitmezse abazan çıkarsa seni kandırmaya çalışır
Soran+1 yılNormalde asla konuşmam böyle bir şeyi kimseyle sadece fikir için sordum burada nasıl düşünülür diye
Cevap sahibi+1 yılkandırılmaya çalışılırsın
Soran+1 yılBurada mı yok kandırılmam merak etme o yaşı geçeli çok oldu😊
Cevap sahibi+1 yılçalışırlar zaten sadece görünüyor sahtelikleri :)
Soran+1 yıl😀 tabiki herkes mülayime bağlamış
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler alışmışlar cinsellik yaşamaya haliyle hiç cinsellik yaşamamış kadınlar onlara garip geliyordur. Halbuki herkes cinsellik yaşayacak diye bir kanun yok. İnanan da inanır, inanmayan kendi bilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden duyayım, buradakilere bakma sen onlara göre cinsellik 25 yaş olmadan herkes tarafından yaşanması gereken ve yaşanan bir şey ama hayat öyle değil. Bence gayet de hoş bir şey, birinin ilki olmuş olursun, sırf yaşamak için yasamazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 yim bende yaşamadım evlilik öbcesi de yaşamam evlilik de aman aman olmazım değil. Günümüz ilişkilerini biliyoruz ne gerek var kendimi boşa yoramam, erkeklerin kada yapısını tanıdıkça zaten uzaklaşıyor insan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. cinsellik yaşamamış olabilir gayet normal. ama sexting ve ya cinsel muhabbet yaparak tatmin olmadım derse yalan olur.
10 Yorumla
+1 yıl26 yaşında bir erkek olarak ben varsam senin de olabilmen mümkün. Tabii kimseye güven olmuyor. Millet yalan söylemeyi çok seviyor.
10 Yorumla
+1 yılMalesefki ki olabilir ama olmayada bilir hakkında böyle konuşmak yanlış olur takı bazi durumlardan geçinceye kadar.
10 Yorumla
+1 yılneden yalan soylesin herkes bir seyler yasamak zorunda mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYooo yaşamak zorunda değil ki. Diyosa doğru söylüyodur
10 Yorumla Tavırları da önemli bunu söylerken, tabiki hepsinden şüphe duyulmaz
10 Yorumla
+1 yılHayır duymam çünkü herkes farklıdır herkesin olacak diye bir şey yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Hayır olmadı diyorsa olmamıştır neden şüphe duralım yalan borcu yok bize sonuçta
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ön yargı kötü bir şey. iftira da öyle
söylediklerine inanmak zorundayız10 Yorumla
+1 yılVar öyle insanlar şüphe duyarım ama tanıdıkça daha net olabilirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben şüphe duymam yalan söylerse beni değil kendini kandırmış olur. Ayrıca yaşamışta olabilir bunu saklaması ya da söylemesi bende tutkuyu azaltmaz ona karşı
10 YorumlaÖyle kadın güvenilir kadın benim için arkadaş olmak içinde sevmek için de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik yaşayıp yaşamaması nın konu ile ne alakası var :D :D
10 Yorumla
+1 yılhayır herkes illa birşeyler yaşayacak diye bir şart yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen garipserim. Bu yaşa kadar hiç mi sevmemiş etkilenmemiş birinden vs. gibi düşünceler gelir aklıma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tazeciktir daha korumuş kendini bu yaşa kadar
bomba gibidir ama o bi patlasa açılır😁10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk ilişkide kadın kendisini hep belli etmiştir. Öpmesi dokunması ve nefesi ile. Evlenicekmisiniz?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir tabiki de. İmkansız değil. Dindar biriyse yapmaz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzücü ama ya ben de 26 yaşında aynı durumdayım
10 YorumlaYoo neden herkes cinsellik yasamak zorunda degil yanı demekki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılSeni takdir ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum 😄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye duyayım, olabilir
10 Yorumla
+1 yılBenimde öyle olabilir yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadına inanırım da erkekse inanmam
117 Yorumla- +1 yıl
@Nanana12t çok çok düşük ihtimal
- +1 yıl
@Nanana12t kadın yapmadım diyorsa doğruluk oranı çok yüksek erkek diyorsa çöz az onu söylüyorum ben
- +1 yıl
@Nanana12t tamam dediğin gibi olsun
- +1 yıl
@Nanana12t 😂😂 tamam 👍
- +1 yıl
@Nanana12t inatçı birisin kova burcumusun?
- +1 yıl
@Nanana12t balık burcuyum ben de
- +1 yıl
@Nanana12t evet maalesef öyle
- +1 yıl
@Nanana12t senin burcun özelliği nedir inatçılık var mı
- +1 yıl
@Nanana12t hmmm çok iyi 👍
Genel davranislarina bagli.
10 Yorumla
+1 yılKendine yalan söylemiyorsa sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyarım neden şüphe duyayım?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılKadın değil ama erkek söylüyodur
13 Yorumla- +1 yıl
@Nanana12t o yaşa kadar bir kadın kimseyle cinsellik yaşamamış olabilir ama erkekğin yapmamış olması çok mümkün değil
+1 yılYaşamak istememiştir gayet doğal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılSözle değil zamanla anlaşılır...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yalan borcu mu var sanki kız 😏
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmadıysa olmadı niçin dert ediyosun ki hem?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet dayanamayan olur o yaşa kadar
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de senin gibiyim ama böyle erkek aramaya kalkarsan yok maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde ister istemez şüphe duyar insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmin olamam tanımadan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu devirde kimseye guvenmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet dayanamaz derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yoo şüphe duymam. inanırım..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılçok gödüm normal doğal bir durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılDuyuyorlar.
10 Yorumla
+1 yılNadir bır bulunan parca gbidir
10 Yorumla
+1 yılDürüstse duymam
10 YorumlaDuymam. Vermek istemeyen vermez.
10 Yorumlaolabilir
10 Yorumla
+1 yılHayır duymam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Beli olur zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duyarım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİllaki olmuştur
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım