Hmm yani takan insanlar cidden var. Hele riyakar olup herkesle her haltı yiyip, bakire kız isteyen erkeklerde. Buna karşıyım işte. Aynı mantıkta da analdan her haltı yiyip bakir erkek isterim diyen kadınlar
Doğru haklısın bir şeyi çok istediğini dillendirirsen de hayat senin karşına seni kandıracak insanlar çıkarıyor maalesef neye takıntılıysan onla sınanıyorsun ondan esnek düşünmek lazım
Bence takıntılı olmaktan ziyade doğru düşünmek lazım bir yerde de. Benim için beni aldatmayacak, bana sadık olacak olması her zaxman daha önemli. Gelsin ne yaptıysa dürüstçe açıklasın, başımın üstüne. Sen nasıl bir erkek olsun diye istiyorsun peki?
Haklısın tabi ki olayın doğrusu aslinda bu. En zoru da maalesef şu zamanda bu tarz insan. Benim kafam çoooook karışık. Yani anlatsam işin içinden çıkılmaz ondan beni boş ver ama haklısın sen
Çelişiyor.. lakin iki farklı perspektifi böyle açıklamak dışında seçenek yok.
Davul dengi dengine kısmı, hayat akarken ufak tefek olaylarda bile bir ima veya saygısız durumlar olunca bu denk değiliz taşı atılır kafaya. Veya kadın fazla maaş alır eşi bunu hazmedemez aşağlık komplelsine girer vs.. o yüzden denklik görünenden fazla bir laf..
Diğeri ise bakir olup olmamasını ahlaki olaral hazmedememe sorunu.. yani senden önceki olaylara takılmak hem özgüven eksikiliğine işaret hemde ahlakı sadece cinsel olarak dar kalıba sokmak anlamına gelir. Oysaki bu sağlıklı vücut için bile şart sevişmek.. öyle yıllarca birini beklemek vs saditslik gibi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence insanlar aşık oldukları kişilrei istemeliler. Bunlar aşkın önünde engel. Gözü bu günden sonra kimseyi görmüyorsa geçmişin ne manası var
Siz bakir olsanız sevdiğiniz kişi bakire olmasa takmaz mısınız
Cidden takmam. Eğer eskortluk gibi bir şey yapmadıysa umursamam. Sadece bedenini para için satan biriyle evlenmek istemem.
Yani bakir olsan dahi böyle? Anladim.
Sen ne düşünüyorsun? Yanlış mu sence
Yoo yanlış görmedim. Sadece ben düşünceleri merak ettim. Yani insanlar takıyor mu böyle şeyleri diye
Hmm yani takan insanlar cidden var. Hele riyakar olup herkesle her haltı yiyip, bakire kız isteyen erkeklerde. Buna karşıyım işte.
Aynı mantıkta da analdan her haltı yiyip bakir erkek isterim diyen kadınlar
Doğru haklısın bir şeyi çok istediğini dillendirirsen de hayat senin karşına seni kandıracak insanlar çıkarıyor maalesef neye takıntılıysan onla sınanıyorsun ondan esnek düşünmek lazım
Bence takıntılı olmaktan ziyade doğru düşünmek lazım bir yerde de. Benim için beni aldatmayacak, bana sadık olacak olması her zaxman daha önemli. Gelsin ne yaptıysa dürüstçe açıklasın, başımın üstüne.
Sen nasıl bir erkek olsun diye istiyorsun peki?
Haklısın tabi ki olayın doğrusu aslinda bu. En zoru da maalesef şu zamanda bu tarz insan. Benim kafam çoooook karışık. Yani anlatsam işin içinden çıkılmaz ondan beni boş ver ama haklısın sen
Yo anlat dinleyelim seni de lütfen. Belki yardımımız dokunur kim bilir.
Gayet normal bence ben bakireysem karşı tarafında öyle olmasını isterim 🙃
Öyle ama sen 18 yaşındasın ben 27 baktığın zaman benimki çok zor o yüzden insanlar garipseyebiliyor
Hımmmmmmm neden ki 🤔 bana çok normal geliyor bence insanlar anormal 👁️👄👁️ her şeye lafları var zaten ağızlarını bantlamak lazım 😃😎
Gayet normal bende öyle olduğum için öyle istiyorum
Yani ki normal halkı yani umarım öyle birini bulurum
...
Davul dengi dengine ama yinede böyle şeylere takılmak boşa zaman kaybı ve özgüvensizlik.
Ama söylediğin şey ilk kurduğun cümlenle çelişmiyor mu?
Çelişiyor.. lakin iki farklı perspektifi böyle açıklamak dışında seçenek yok.
Davul dengi dengine kısmı, hayat akarken ufak tefek olaylarda bile bir ima veya saygısız durumlar olunca bu denk değiliz taşı atılır kafaya. Veya kadın fazla maaş alır eşi bunu hazmedemez aşağlık komplelsine girer vs.. o yüzden denklik görünenden fazla bir laf..
Diğeri ise bakir olup olmamasını ahlaki olaral hazmedememe sorunu.. yani senden önceki olaylara takılmak hem özgüven eksikiliğine işaret hemde ahlakı sadece cinsel olarak dar kalıba sokmak anlamına gelir. Oysaki bu sağlıklı vücut için bile şart sevişmek.. öyle yıllarca birini beklemek vs saditslik gibi..
Sen bakire aramıyorsun o zaman
Bakire aramak gibi bi düşünce yanlış.
Bakir olsaydın dahi mi mesela bakire olmayan biriyle evlenirdin
😂.. zekası yoksa ister bakire olsun ister değil. Benim için tenekeden farksızdır.
Bunu çok takan insanlar var biliyorsun hani bazıları ben yapmadım o da yapmayacak o zaman diyebilir o yüzden sordum
O zorbalık ve barbarlık.
Öyle düşünen bakir olmayıp bakire arayan arkadaşların mutlaka vardır onlara peki tepki gösterir misin
O tipleri çevremde tutmuyorum. Zehirden farksız düşünceleri.
İsteyen istediğini ister
normal tabi a. yav
Normal birsey
Normal
Kesinlikle
Normal evet
Normal olabilir
Normal tabi.
Normal
Normal tabiki
öyle olmalı.
Normal degil