Ben bu zamana kadar kadınlarda bekareti hiç bir zaman önemsemedim, kimsenin geçmişi ile ilgilenmiyorum benim için önemli olan şu an. Ancak bir arkadaşım ile bunu konuşurken, bakire olmayan kız ile olmanın sağlıklı olmadığını, sürekli onunki daha iyiydi ya da diğeri daha iyi yapıyordu gibisinden kıyaslamalar falan yapacağını ve bunun ilişkiyi etkileyeceğini söyledi. Biraz aklımı karıştırdı açıkçası, doğru mu bunlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunun dışında bile kıyaslanacak çok fazla ölçüt var da seni gerçekten seven insan neden öncekilerle kıyaslasın ki çok saçma. erkeklerin cinsel performans kaygısıyla kadınlara kullanılmış mal gözüyle bakmaları bana çok saçma geliyor. o zaman siz de ondan önceki kızlarla kıyaslayabilirsiniz bu da bir ihtimal tek taraflı değil ki? sorduğun şey soru değeri taşımıyor bence tamamen saçmalık
128 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsan kıyaslayan erkek çok ama ben onlardan biri değilim
Cevap sahibi+1 yılsenin onlardan biri olmamana sevindim zaten sözüm sana değil böyle düşünen erkeklereydi
- +1 yıl
Ama böyle düşünen erkekler varsa böyle düşünen kızlarda yok mudur
Cevap sahibi+1 yıldünyada çeşit çeşit insan var, dolayısıyla böyle düşünen kızlar da olabilir ama ben gerçekten seven birinin bu davranışı sergilemeyeceğini söylüyorum sadece
- +1 yıl
Sorduğum şey neden soru değeri taşımıyor bu arada emin olmak için soramaz mıyım bana niye kızdın ki
Cevap sahibi+1 yılben bunun sorulmaya değer olduğunu düşünmüyorum eğer söylediğin gibi mantıklı bir insansan böyle şüphelere de düşmezsin diye düşündüm
- +1 yıl
İyide ben hiç kız olmadım ki nerden bileyim bir kadının aklından geçenleri, zihin de okuyamayacağıma göre bunu öğrenmemin sormamdan başka yolu var mı?
Cevap sahibi+1 yılben bunun muhakemesini yapabilmen için kız olman gerektiği düşüncesine katılmıyorum
- +1 yıl
Ben zaten bu zamana kadar bekareti önemsemedim, böyle bir düşüncemde olmdı sdece Objektif bakmaya çalışıyorum. İnsan süpheye de düşebilir, bu normal bir şey anormal bir tarafı yok bunun.
Cevap sahibi+1 yılşüpheye düşmek elbette normal ama bu konuda şüpheye düşen kişiler benim gözümde normal değildir. zaten benimle aynı şekilde düşünmek zorunda değilsiniz sizin bu kadar doğal karşıladığınız soru sorma hakkınızla aynı doğrultuda ben de çok doğal bir şekilde kendi fikrimi belirtebilirim.
- +1 yıl
Sen erkekler konusunda hiç şüpheye düşmedin mi sende normal değilsin o zaman?
Cevap sahibi+1 yılbu konuda şüpheye düşmedim. gerçekten sevdiğim ve güvendiğim birinden şüpheye düşmem zaten aklıma takılanı da direkt sorarım
- +1 yıl
E tamam benimde aklıma takıldı ben de soruyorum işte fark ne
Cevap sahibi+1 yılyukarıda yazdığımı iyi okursan “bu konuda” şüpheye düşenleri normal bulmadığımı söylemişim. benim aklıma bir şey gelirse de onu partnerime sorduğumdan bahsetmişim (bu konuda değil). bence aradaki farkı anlayacak kadar akıllı birisin?
- +1 yıl
Tamamda neden şüpheye düşmeyelim ki bu konunun şüpheye düşülmeyecek neyi var bu konu neden bu kadar sorgulanamayacak kadar, sorgulanlarında normal olamayacağı kadar kutsal oldu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılkutsal olmakla veya sorgulanamayacak olmakla bir ilgisi yok. içi boş bir konu olduğu için arkadaşının görüşünü dikkate alıp da gelip buraya yazmanı saçma buldum çünkü mantıklı bir insan olduğunu düşünmüştüm. yoksa bu sitede saçma sapan şeyler soranlar da var ama sorana bak sorusuna bak ikisi de aynı seviyede. bu yüzden soru değeri taşımadığını söyledim
- +1 yıl
Tamamda neden dikkate almayayım ki genel olarak mantıklı birisiydi neye göre dikkate almamam gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılyani bana bir arkadaşım böyle söylese bile benim aklımı karıştırmazdı çünkü gerçekten samimi olan ilişkilerde böyle şeylerin önemi olmaz. kıyaslamayı bırak ondan önceki herkesin adını sanını unutursun tek düşündüğün o olur. o yüzden saçmaladığını düşünür geçerdim böyle bir şeyin seni şüpheye düşürebilmesine şaşırdım bu yüzden.
- +1 yıl
Tamamda ben söylediğin şeyleri tecrübe etmedim ki o kadar samimi bir ilişkim olmadı benim, birine kendimden fazla güvendim ve beni aldattı. Son ilişkimde de beni öncekiler ile kıyasladı, gerçek sadakati tam olarak tecrübe etmediğim için şüpheye düşmem normal. Görmediğim şeye kesin olarak inananam.
Cevap sahibi+1 yılben de hiç tecrübe etmedim ama böyle olması gerektiğine inanıyorum sadece. dediğim gibi ben sana mutlak bir doğru var demedim sadece kendi görüşlerimi paylaştım
- +1 yıl
Mutlak bir doğruymuş gibi konuşuyorsun ama, her konuda senin gibi düşünmemi bekliyorsun sırf bu konuda şüphe ettim diye bana normal değilsin demen normal mi sence?
- +1 yıl
Hiç empati yapmıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbu durumun benim için normal olmadığını söyledim senin için normalse neden bu konuda kötü hissedesin ki?
- +1 yıl
Konunun senin için normal olmaması ayrı şüpheye düşen normal değildir demen ayrı. Kişisel fikrinde olsa bu şekilde düşünmen ve bunu söylemen doğru bir davranış değil.
- +1 yıl
Hani tamam ben seni anlıyorum ama kelime seçimlerin yanlış
Cevap sahibi+1 yılben zaten iki türlü de dile getirdim kelime seçimlerimin yanlış olduğunu da düşünmüyorum
- +1 yıl
Sanırım seninle anlaşamayacağız
Cevap sahibi+1 yılortak bir paydada buluşmamız gerekmiyor evet
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi bakir kalmış mı peki.
Saçma sapan bir düşünce. Kadınlar zaten duygu odaklıdır öncelikle. Kendine güvenmeyen, ezik hisseden erkeklerin bahanesi
Kendi bakirse bakire beklemesini doğru karşılarım ama aksini kabul etmiyorum.
Ayrıca karakter, uyum, sevgi , saygı bunlara öncelik verilmeli18 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten doğru olduğunu düşündüğümü söylemedim ancak kesin bir fikre ulaşmadan önce size sormak istedim zaten bekarete önem veren birisi değilim ben sadece ilişkiyi etkileme ihtimalinden korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSize değil arkadaşınıza sinirlendim. Hayır sizi gerçekten seviyorsa sorun olcagını düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılErkekler de kızları kıyaslayabilir biraz böyle de düşünsünler o zaman.
- +1 yıl
Bi dakka bu cevabı başka bir üyeye yazacaktım karışmış kdjxhxhx soru değeri taşımıyor demişte ona cevap vermek istemiştim, karışmış.
- +1 yıl
Konuya gelecek olursak hayır kendisi bakir değil, ancak sadakatli birisi
Cevap sahibi+1 yılOnun zihniyeti çok kötü. Öyle düşünen biriyle olmak istemezdim şahsen.
Birinci önceliği o olsa kadının geçmişteki iyise zaten ayrılmazdı ondan. Neyse ya erkeklerin çoğunda garip cinsyetçi düşünceler var. Bence sen çok etkilenme çevredekilerden.- +1 yıl
Belki geçmişteki kendisinden ayrılmıştir ya da haklı sebepleri vardır bilmiyorum geçmişini pek sormadım ancak şu an sevgilisi var ve ona karşı cidden sadakatli. Yoksa zaten söylediklerini neden ciddiye alayım ki onun.
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum. Her insan bir değildir bir kişi öyle yaptı diye genelimz öyle değiliz. Sapkk erkek çok ama herkes sapık değil
O kız belki de sevmiyodu çocugu gerçek anlamda.
Dediğim gibi seven insan her şeyiyle sever sahiplenir kıyaslamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru olabilir bence de
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
Erkekler kadınları herşeyleriyle kıyaslıyorlar ona bakarsan. Ten rengi, boyu, kilosu, vücut ölçüleri. Tabiki de bu çok yanlış bir yaklaşım.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben kıyaslamadım hiç bir zaman, kıyaslamamda
- +1 yıl
Çünkü yanlış olduğunu biliyorsun. Kendini bilen insan bunu yapmaz zaten.
- +1 yıl
Sadece yanliş olduğu için değil, karakterimde yok bu. Bu doğru kabul edilecek olsa ve hiç bir kadın bundan rahatsız olmayacak olsa bile yapmam, zaten bir kız herhangibi bir konuda başka bir kızla kendisini kıyaslamamı istediğinde aşırı sinir oluyorum. Peki kızlar nasıl bu konuda? Yani çoğunluk olarak?
- +1 yıl
Hiçbir fikrim yok 🤷♀️ben kendi düşüncemi söyledim.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
Doğruluk payı yüksek evet hem kadının duygusal olması olabilir ama bunu düşünmemek gerekir herkes bir şeyler yaşıyor sonuçta iyi ya da kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç karışmasın kafan ben kendi adıma konuşursam hiç öyle bir şey yapmadım. Şu anki sevgilime odaklandım hep.
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kez olsun aklın öncekinde kalmadı mı
Cevap sahibi+1 yılHiç kalmadı
+1 yılAy ne elit dertler var ya jsjdkdk
05 Yorumla- +1 yıl
Alaycılık mıydı kdjxhzh
- +1 yıl
Hayır valla hahshhs sadece özendim elit bir derde hasjjsjks ayrıca kıyasa gerek yok anlamsız
- +1 yıl
Ndjsxuxj ben hiç bir konuda kesin bir yargıya düşmem ama her fikri değerlendiririm. Zaten ben arkadaşımın dediklerine katılmadım sadece şüpheye düşürdü.
- +1 yıl
Şüphelenecek bir durum yok. Öyle olsa 7/24 her alanda kıyas yaparız jsıdksk
- +1 yıl
Aslında öyle yapanlar var djxhxh her neyese karakter meselesi diyelim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem