Merhaba,
Kimisi diyor ki haftada 2 kimisi diyor ki haftada bir bunun net bir şekilde sınırı nasıl olmalıdır?

26 Ekim, 2023 Perşembe 18.50
Merhaba,
Kimisi diyor ki haftada 2 kimisi diyor ki haftada bir bunun net bir şekilde sınırı nasıl olmalıdır?

26 Ekim, 2023 Perşembe 18.50
Testislerin dolduğunu hissettiğin zamandan başlayıp, boşaltana kadar yapınca dahada uzunca bir süre yapmak istemiyorsun ama bilemiyorum bu zaman dilimleri ne zaman başlar, biter diye, değişkenlik gösterebiliyor.
Teşekkür ederim
Hergun tatmin olan erkek ya da kadın doyumsuzdur. Sağlıklı ve aktif cinsel hayatı olan iki birey haftanın 2.4 günü kaliteli bir seks yaşar.
Buda hazzı doyumu beraberinde getirir. Demem o ki hergün diyen ya boş yapıyordur ya da hastadır.
Söylediğine Ben de katılıyorum yani benim mesela evli değilim herhangi bir cinsel hayatım yok aslında benim burada bahsetmeye çalıştığım nokta tatmin olmaktan ibaret yani her gün tatil olunca da insan bir zevk anlamıyor yani her gün bir boşalma durumu ve belli bir süre sonra vücudun bunu istememesi hani en azından haftada bir veya üç gün olduğu zaman bunu haftaya ayarladığımız zaman ya tabii ki insan daha fazla Özlem duyuyor ve daha fazla zevk alıyor bana göre dediğini ben de katılıyorum
Hergun yapılan hoyrat bir cinseliktense , özleyerek yapılan cinsellik daha kalitelidir.
Kesinlikle öyle yani bizim toplumda nasıl söyleyeyim cinsellik açlık bir ihtiyaç gibi görmüyoruz yaşayın bitsin kafasıyla hareket ediyoruz
Çocukluk tranvasi çok fazla libido yukseliginin hastalık olduğunu bilmiyorlar, onunla övünmek basit insan işidir. Bana göre.
Kesinlikle
Her gün tatmin olsalar daha mutlu olurlar herhalde :)
Haklısın ama bazı şeylerde tek başına olunca sıkıcı oluyor
Cevap
12Cevap
Evli bir erkek akıllı davranıp haftada iki üç kerden fazla yapmamalıdır çünkü çok fazla yapmak erken bitişi getirir..
Teşekkür ederim
En fazla 2 defa tatmin olmalıdır. Fazlası zarar. Vücutta protein ve beyinde fosfor miktarını düşürüyor çünkü.
Teşekkür ederim kardeşim
Eyvallah azizim.
Haftada 3 kesinlile unutulmanaliki fazlasi zarar
Teşekkür ederim doğru
Her gün mutlu ederim kendimi.
Kolay gelsin
Benim için her gün.
Maşallah
Canı ne kadar isterse😄
Abim çok şekerli yeme 😃
😅
Abim benim o kadar şekerli yersen her gün olur 😃
🤣🤣 seviyorum seni Volkan🫶🏼
⭐⭐⭐
Eyvallah abim 😃😃😃 cansın 😃
:)) 🙏🏻
Ömür öyle geçmez 🤷🏻♂️
Yapacak bir şey yok dostum hayat şartları
Aynen
Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim hayırlı cumalar
⭐⭐⭐
Canı ne zaman isterse
Teşekkür ederim
Her gün
Her gün mü bence özlem olması iyi değil mi
Bu arada size karşı yapılan dengesiz yorumları anında kaldıracağım siz herhangi bir cevap verip muhatap olmaya çalışmayın
5 6 ya da daha fazlada olabilir
Haftada 3 gün çift posta
Anladım
Haftada 7
Abartma
3 yeter