Cinsel Yaşam Nişanlılık sürecinde cinsellik ne düzeyde olmalı sizce? forbiddenzone Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sevişmede mi. olmasin Nişanlılık sürecinde cinsellik ne düzeyde olmalı sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evlenmeden yapmam. 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Akşamdannnn akşama idare eder.. doğum kontrolüne dikkat edin. 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilerin karşılıklı beklentisine kalmış bir konu bu 0 1 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Sizce nasil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hic olmamalı az sabret ne olacağı bellimi belki ayrilcaksin 3 1 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Öpüşme falan da mi yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abi bu toplum nereye gidiyor evlilik sonrası olması gereken her şeyi evlenmeden yapıyorsunuz 2 29 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Evlenince peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenince olması gerekenler olur zaten evlilik helallik demek Yorumla forbiddenzone +1 yıl Peki sınır olmali mi evlilikte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşler normal olan istekleri yerine getirmeli ama özel durum olur kadın hasta olur ya da erkek o zaman sınır olur Yorumla forbiddenzone +1 yıl Neler olmalı neler olmamali sence cinselikte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haram olan şey olmamalı haram olmayan her şey saygı ve sevgi çerçevesinde olabilir Yorumla forbiddenzone +1 yıl Anal haricinde olmayan birsey olmalı mıKimisi oral da istemiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadan olan haram diye biliyorum dediğim gibi haram olmayan her şey saygı ve sevgi çerçevesinde eşler arasında olabilir Yorumla forbiddenzone +1 yıl Aynen haram o. Eşler de istekli olmalı ya cinselligi arzulamali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten evlilik bu ya helal yolla her anlamda aynı yol birlikte olmakta dahil Yorumla forbiddenzone +1 yıl Ya işte herkes böyle düşünmüyor. Haftads bir yeter diyen de var 5 az diyede :)Eşler istekli arzulu olmalı.Anal haricinde oral yapmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani onun ortak noktası ayarlanır en kötü anlaşılır bi şekilde Yorumla forbiddenzone +1 yıl Sence kax olmali. Ortak nokta olursa zaten uyum harika olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Henüz bilmiyorum evli değilim 🤷🏻♀️ Yorumla forbiddenzone +1 yıl Fikrin ne. İstekli olur musun mesela :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bilmiyorum ama o eşime bağlı 🤷🏻♀️ Yorumla forbiddenzone +1 yıl Ya eşe bağlı da senin de isteğin bellidir sonuç. olarakAteşli bir cinsellik onemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi bilmiyorum ama onun huyuna suyuna yaklaşımına sevgisine bağlı Yorumla forbiddenzone +1 yıl İstediğin gibi olursa her gece istese yok der misin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama her gece yorucu olmaz mı arada film gecesi falan olsun Yorumla forbiddenzone +1 yıl Olur tabi film gecesi de. Yani çok istese yok der misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müsaitsem helal yolla evli olduğumuz için belki tamam derim henüz bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yorumla forbiddenzone +1 yıl Hehe tamam de eşini mutlu et :) ona neler giyersin evde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu o zaman o görür😉 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Onu esin görür de neler giyersin yani :) Yorumla forbiddenzone +1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani cevaplamak istemiyorum biraz fazla özele giriyorsunuz milleti merak edecdğinize kendi elinize merak edin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *Kendi eşinizi Yorumla forbiddenzone +1 yıl Hehe peki merak ettim ne yapayımYaş kaç Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevişme düzeyinde kalmalı 2 1 Yorumla forbiddenzone +1 yıl İşte benim düşüncem hiç olmamalı diyenlerde var. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç olmamalı zaten evliliğe az kalmış az sabır ya 4 11 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Öpüşme vs de mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O olabilir Yorumla forbiddenzone +1 yıl Neye izin olmalı sevisme olmali mj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya öp elini tut yeter Yorumla forbiddenzone +1 yıl Hehe diyorsun iyiymiş dayanmak zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenince bıkarsın Yorumla forbiddenzone +1 yıl Yok ya niye bikalim Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim ama evlilikler öyle oluyor zamnla Yorumla forbiddenzone +1 yıl Yok ya eslere bagl.Tutku bitmemeli evlikte.Sen. ne istersin evlilikte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çok isterim😅😅 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Hehe esin yaşadı:) yapmam. dedigin bisey olur mu cinsellikte Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öpüşme sevişme olur sevgililik döneminde bile olur ama seks oral falan o tarz şeyler doğru değil bana göre 0 0 Yorumla
nurcaninmekani Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 77% +1 yıl evlilikten sonraya kalmalı 0 2 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Öpüşme de dahil. mi Yorumla nurcaninmekani +1 yıl bilmem Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hiç düzeyinde olmalı 2 6 Yorumla forbiddenzone +1 yıl Niye Yorumla FeshiMüna +1 yıl Niyesi yok benim için doğru olan bu şekilde olmalı. Yorumla forbiddenzone +1 yıl Evlilikte olmalı yani Yorumla FeshiMüna +1 yıl Duruma göre bakılır jxndjs evet uygun olanı o. Yorumla forbiddenzone +1 yıl Sen evlilikte de istemez gibisin:) Yorumla FeshiMüna +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. softcore olmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlenmeden yapmam.
Akşamdannnn akşama idare eder.. doğum kontrolüne dikkat edin.
Kişilerin karşılıklı beklentisine kalmış bir konu bu
Sizce nasil
Hic olmamalı az sabret ne olacağı bellimi belki ayrilcaksin
Öpüşme falan da mi yok
Abi bu toplum nereye gidiyor evlilik sonrası olması gereken her şeyi evlenmeden yapıyorsunuz
Evlenince peki
Evlenince olması gerekenler olur zaten evlilik helallik demek
Peki sınır olmali mi evlilikte
Eşler normal olan istekleri yerine getirmeli ama özel durum olur kadın hasta olur ya da erkek o zaman sınır olur
Neler olmalı neler olmamali sence cinselikte
Haram olan şey olmamalı haram olmayan her şey saygı ve sevgi çerçevesinde olabilir
Anal haricinde olmayan birsey olmalı mı
Kimisi oral da istemiyor
Arkadan olan haram diye biliyorum dediğim gibi haram olmayan her şey saygı ve sevgi çerçevesinde eşler arasında olabilir
Aynen haram o. Eşler de istekli olmalı ya cinselligi arzulamali
Zaten evlilik bu ya helal yolla her anlamda aynı yol birlikte olmakta dahil
Ya işte herkes böyle düşünmüyor. Haftads bir yeter diyen de var 5 az diyede :)
Eşler istekli arzulu olmalı.
Anal haricinde oral yapmalı
Yani onun ortak noktası ayarlanır en kötü anlaşılır bi şekilde
Sence kax olmali. Ortak nokta olursa zaten uyum harika olur
Henüz bilmiyorum evli değilim 🤷🏻♀️
Fikrin ne. İstekli olur musun mesela :)
Hiç bilmiyorum ama o eşime bağlı 🤷🏻♀️
Ya eşe bağlı da senin de isteğin bellidir sonuç. olarak
Ateşli bir cinsellik onemli
Dediğim gibi bilmiyorum ama onun huyuna suyuna yaklaşımına sevgisine bağlı
İstediğin gibi olursa her gece istese yok der misin :)
Bilmiyorum ama her gece yorucu olmaz mı arada film gecesi falan olsun
Olur tabi film gecesi de. Yani çok istese yok der misin
Müsaitsem helal yolla evli olduğumuz için belki tamam derim henüz bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hehe tamam de eşini mutlu et :) ona neler giyersin evde
Onu o zaman o görür😉
Onu esin görür de neler giyersin yani :)
Ne oldu
Yani cevaplamak istemiyorum biraz fazla özele giriyorsunuz milleti merak edecdğinize kendi elinize merak edin
*Kendi eşinizi
Hehe peki merak ettim ne yapayım
Yaş kaç
Sevişme düzeyinde kalmalı
İşte benim düşüncem hiç olmamalı diyenlerde var.
Hiç olmamalı zaten evliliğe az kalmış az sabır ya
Öpüşme vs de mi
O olabilir
Neye izin olmalı sevisme olmali mj
Hayır ya öp elini tut yeter
Hehe diyorsun iyiymiş dayanmak zor
Evlenince bıkarsın
Yok ya niye bikalim
Evli misin
Değilim ama evlilikler öyle oluyor zamnla
Yok ya eslere bagl.
Tutku bitmemeli evlikte.
Sen. ne istersin evlilikte
Ben çok isterim😅😅
Hehe esin yaşadı:) yapmam. dedigin bisey olur mu cinsellikte
Öpüşme sevişme olur sevgililik döneminde bile olur ama seks oral falan o tarz şeyler doğru değil bana göre
Nadir iki günde bi falan
evlilikten sonraya kalmalı
Öpüşme de dahil. mi
bilmem
Bence kızlar bi kontrol etmeli :D
agzına vermeye kadar yolu var
Hiç düzeyinde olmalı
Niye
Niyesi yok benim için doğru olan bu şekilde olmalı.
Evlilikte olmalı yani
Duruma göre bakılır jxndjs
evet uygun olanı o.
Sen evlilikte de istemez gibisin:)
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
inaniyorsan haram. bi duzeyi filan olmaz
softcore olmalı