Cinsel Yaşam Karınızın sizi işteyken veya dışarıdayken yükseltmesi hoşunuza gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Müstehcen konuşmalar veya hafif müstehcen fotoğraflarla Güncellemeler+1 yıl Kocam uyuz olmazsa yaparım sjaja Karınızın sizi işteyken veya dışarıdayken yükseltmesi hoşunuza gider mi? Cevapla İş Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ben işteyken yapması hoşuma gitmezdi, sevgilim yapınca çok sevmiyordum, işyerinde rütbem yüksek oluğ nazım geçsede, ona o an kavuşamamak delirtiyordu beni :D 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Adam sevincinden fakirlere sadaka dağıtır. Mahallenin kedilerini ciğerle besler... Üstüne oturur sevincinden ağlar... 1 1 Yorumla dreamliner61 +1 yıl Haha Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Her erkek aynı olmayabilir ama benim hoşuma gider.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zaten gündüzden yaşanmaya konuşulması gerek ki. Kadın kendinj hazırlasın zihin olarak o anı düşünsün, böylece daha çok zevk alır 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yane uyuzlara senin gibi kadınlar denk geliyor. Kıymet de bilmiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Umarım denk gelmez ya uyuz biriyle yapamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım, birde kadını düşünmeyen benciller var. Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. tabiki çok iyi gelir sende eşine mi yapmak istiyorsun 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapılacak en iyi formülü uygula etkiyi gör akşam gelince ona foto atarken taktik yap 0 0 Yorumla
Warsvs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Gider ama istemezdim öyle yapmasını iş yerinde falan zorluk çıkarabilir 😂😂😂 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Gider tabi. Eve gitmek için zor tutardım kendimi 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl öyle bir eş sevgili bulur isem sevinirim 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Hayalimdeki eş 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yapsa ya biri şu an :( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyle garı bizi bulmaz laaa 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin içinde çok fena ateşli doyumsuz bir kadın var. Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu bir kadın mısın sen yoksa 😀 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaa sen ne diyorsun ya hayalim bu 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çok zevkli ve tahrik edici olur 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oyle bir eş yok 0 1 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Bendekinde istek yok cinsellik yok Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Ooo hem de nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gitmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basit kadın yapar o hareketleri Yorumla Soran +1 yıl Muhafazakar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakasız ama olmadık zamanlarda cilve yapan kadın basit olarak görülüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ben işteyken yapması hoşuma gitmezdi, sevgilim yapınca çok sevmiyordum, işyerinde rütbem yüksek oluğ nazım geçsede, ona o an kavuşamamak delirtiyordu beni :D
Adam sevincinden fakirlere sadaka dağıtır. Mahallenin kedilerini ciğerle besler... Üstüne oturur sevincinden ağlar...
Haha
Her erkek aynı olmayabilir ama benim hoşuma gider..
Zaten gündüzden yaşanmaya konuşulması gerek ki. Kadın kendinj hazırlasın zihin olarak o anı düşünsün, böylece daha çok zevk alır
Yane uyuzlara senin gibi kadınlar denk geliyor. Kıymet de bilmiyorlar
Umarım denk gelmez ya uyuz biriyle yapamam
Umarım, birde kadını düşünmeyen benciller var.
tabiki çok iyi gelir sende eşine mi yapmak istiyorsun
Olur olmadık yerde kabarmak istemem. 😅 ama hoşuma giderdi.
Akşamı zor eder kapıdan girer girmez üstüne atlarım
Yapılacak en iyi formülü uygula etkiyi gör akşam gelince ona foto atarken taktik yap
Gider ama istemezdim öyle yapmasını iş yerinde falan zorluk çıkarabilir 😂😂😂
evet hoşuma gider böyle olması
Gider tabi. Eve gitmek için zor tutardım kendimi
Oluyor tabi gayet güzel
öyle bir eş sevgili bulur isem sevinirim
Hayalimdeki eş
yapsa ya biri şu an :(
Öyle garı bizi bulmaz laaa
Senin içinde çok fena ateşli doyumsuz bir kadın var. Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu bir kadın mısın sen yoksa 😀
Yaşayınca görürüz
Yaa sen ne diyorsun ya hayalim bu
Nerede böyle es
çok zevkli ve tahrik edici olur
Oyle bir eş yok
Bendekinde istek yok cinsellik yok
Üfff hemde nasıl
Hayır uğraşamam
Ooo hem de nasıl
Gitmez
Neden :(
Basit kadın yapar o hareketleri