Sekse enerjim kalmıyor, bu durumu nasıl çözebiliriz?

Evliyim, cocuk yok 1 yıldır evliyiz. Calisiyorum. Ve 6 aydan sonra bende sekse ayiracak vaktim yok. Ilk baslarda hem cicim aylariydi, hem yeni kesfettigim bir seydi hemde balayi tatili vs derken bos vakit vardi ve eşimi de geri cevirmemek adına zorlansamda, yorgun olsamda bir sure oyle iliskiye girdim.

(yorgunlukla girdigim iliskiden zerre bir sey anlamiyorum bu arada. Seks esnasinda yorgunluktan uyumuslugum var. Ve bir zaman trip yedim bundan dolayi esimden) son aylarda bu yapamadigim bir sey. Yani artik zorlada o yorgunlulla da yapamiyorum.

Sabah cik işe git, mesai 16.00 te bitiyor. Yol falan derken anca evdeyim. Ustunu degistir, biraz nefes al dinlen derken 17.30-18.00 civari yemek icin mutfaga geciyorum. Yemek hazirla, ye, bulasiklari topla, mutfagi ortaligi topla derken aksam oluyor yatma vakti geliyor zaten.

Eve geldigimde son enerjimle hatta bazen o bile olmuyor zorluyorum ve zar zor yemek çıkarıyorum. Sonra da uyumak hayalim oluyor, seks dusunecek, libidoma kulak verecek bir vaktim yok.

Sonra esimi de reddetmis oluyorum, sekse uzak bir kadin gibi gözüküyorum belki kocamin gozunde. Seksi seviyorum ama yapacak vakit yok. Sonraki duş, abdest al olayi da ayrı bir enerji gerektiriyor. Sabah kalkip duş alsam zaten uyudugum vakit az daha niye uykumdan olayim?

Eşime de bana seninle ilgilenmem icin vakit imkani tani, bir seylere sende kostur ki işim cabuk bitsin,5 saatlik isimi seninle 2 saatte bitiririm diyorum anlamiyor, bir turk erkeginin kafasina bunu sokamıyorum.

Yani hem yorulup yiprandigima mi yanayim, hem yorgunluktan kadinligimi bile yaşayamadigima mı, eşimin benim onca isimi, yorgunlugumu görmeyip destek olmamasina mi yanayim, üstüne isteksiz, sen benim ihtiyaclarimi karsilamiyorsun durumuna düştügume mi yanayim? Ne yapayim yani.

Her alana kosturamam ki. Her alanda var olamam ki. Ahtapot degilim ki ben. Kadinim, insanim yahu. Erkekler kadınları her yerde en iyi sekilde var olmalarini bekliyor. Ustumuzdeki yukun gercekten haddi hesabi yok.

Sadece bir kere dedi bunu bana seks yapmiyorsun, beni boş birakiyorsun diye. Ondan sonra demedi, demeye de hakki yok. Dedigi an soyleyeceklerimi soyledim zaten. Bosanmayi dusunur oldum kendi icimde ama baska biriyle evlensem cok mu farkli olacak diye dusunuyorum.

Calisan kadin arkadaslarim bizim kocalar evde ev isi yapmiyor diyorlardi, benimki farklıdır dedim ama yok. Ulkede baska secenek yok zaten. Bu turk erkeklerine esine destek olmak, yukunu almak neden zor geliyor ve kadinin yorgunlugu neden gormezden geliniyor anlamiyorum. Benimki ucunun sekse gidecegini bildigi halde yapmiyor bunu. Baskalari seks icin neler neler yapar. Oyle işte ya. Boguluyorum artik.

Sekse enerjim kalmıyor, bu durumu nasıl çözebiliriz?
Cevapla