Arkadaşlar çok yakın olduğum samimi şakalaştığım arkadaşım benle cinsel birliktelik istedi ben kabul etmedim ve birdaha konuşmadık ama onu özlüyorum o samimiyetimiz keşke gitmeseydi 9yılık dostumdu napıcam nasıl unutcam:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAffetme sakın. Sil gitsin bende kaç yıllık arkadaşımı silmek zorunda kaldım yalnızım by affedilecek bişey değil unutmaya çakış yapacak bişey yok hayat devam ediyor sevgilinle güzel günler geçirmeye bak
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte 9yılık olunca ister istemez sürekli konuştuıun. Buluştuğn nebilim
- +1 yıl
Evet haklısın da ben de aynı durumu yaşşadım yani aynı durum derken demek istediğim büyük yamuk yaptı erkek en yakın dediğim o anlamda ama evimize girip çıkan içimiz dışımız bir olan dediğin gibi sildim gitti mecbur yani o yüzden sana bu tavsiyeyi veriyorum yapacak bişey yok kolay olmasa bile silnelsiij bence çünkü suistimal etmiş oluyır
- +1 yıl
Hayır sorsa falan neyse yine de direk pat diye söylediyse bide hiç affedilecek bişey değil kaldı ki sen aten rahatsız olmuşsun
Soran+1 yılEvet haklısın dediğin gibi afedilecek bir şey değil ortak arkadaşlarımız var konuşmak istedim bu konuyu ama hiçbir şey olmamış gibi davranmıştı gülüp eğleniyodu ortak arkadaşlarımıda silmem lazım
- +1 yıl
Harbiden oha ya pislik rahatlığa bak şerefsiz * ya aynen öyle yap. Kötü arkadaşın olacağına yalnız kalmak evladır. Ben de yalnızım ama yapacak bişey yok. Eğer istersen yazabilirsin kapım açık 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlilikte yönelik ciddi ilişki istiyorsa olabilir ama sadece cinsellik amaçlıyor ise sana ayıp etmiş hiç üzülme o ayıp onun ayıbıdır sal gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılYa onun flörtü vardı bile aldatmışta oluo
Soran+1 yılÖylemi anlık heralde azdı bu tüm ilişkiyi bitirdi canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil buna cesaret etti senin cinsel hayatini biliyor muydu cocuk gibi kusup gitmesi hic hos olmamis kibarca olmaz demissin o gozle bakmıyorsun demek ki ona anlaması lazimdi
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sevgililerimiz de vardı yaptığı çok yanlış ama saçma bi şekilde özlüyorum keşke hiç yapmasaydı
Cevap sahibi+1 yılYaptığı kesinlikle yanlış ikimizinde sevgilisi varmış cinsel hayatınızı konuşacak kadar samimi bir arkadasmiydiniz belkide yapması daha iyi olmuş onun aklinda dır bu zaten bir gunde bir anda düşünüp demez bunu sana uzun zaman olmuştur
Soran+1 yılOlabilir baya hatalı bir özür de dilemedi
Cevap sahibi+1 yılBaya hatalı ne demek yüzde yüz hatali sen olmaz deyince muhtemelen utaniyor ya da artik olmayacağını anladi kafasında o varsa
Soran+1 yılGaliba keşke yaşanmeseydı hiç ne gerek vrdı ya bukadar yılık şeye
Cevap sahibi+1 yılEger istersen dinleyebilirim seni belki tekrar arkadaşlıgini kurtarmak için bir yol buluruz
Soran+1 yılYok zor artık onla sabah telefonda aradım ve baya pişman dı özür dileyiq çiçek filan yoladı eve
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık varsa acik bir kapı her zaman vardır
Soran+1 yılEvet afetcem şu an mesaj atım ona
Cevap sahibi+1 yılAcele etme bence ya 2 dk acayim mi kendimi
- +1 yıl
gel gel diyeceksin ve çatır çatır si kişeceksin böylece hoşuna gidecek ve o dostluğa partneliğide ekleyip aşka dönüştüreceksin...
00 Yorumla
+1 yılKanka ayağına yanaşmış, esas sende gözü varmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kötü olmuş, konuş onunla belki düzelir aranız o da illaki özlüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVay be cidden güven olmazmış erkeklere sana daha önce kardeşim falan diyo muydu
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır demiyordu ama sevgilisi vs hepsini biliyodum banada saçma geliyor sizce
+1 yılSoğumma gerekirdi
22 Yorumla- +1 yıl
Soğuman
Soran+1 yılSoğudum ama nebilim 9yılık arkadaştık şakalaşırdık şimdi görünce yolarımızı degiştiriyoruz böyle olması acı veriyor
+1 yılnasıl başardı bozmayı bunu of neyse çok mu ssmiydinz her şey de ya mjayrmsn
00 YorumlaBu ne saçma olay ak sdkjgwe
06 Yorumla
Soran+1 yılŞaka değil gerçek akıl verirseniz
Soran+1 yılIşte öylö yapınca biran duygulerım dağıldı hisim değişti sizcenapmalıyım
Soran+1 yılSevgili olmakta istemiyorum
Sırf bunun için mi konuşmayı bıraktı
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bıraktım oda haliyle ben böyle yapınca oda bıraktı
Soran+1 yılBilmiyorum ama eskisi gibide olamayız artık sonuçta
Soran+1 yıl9yıl amaa:(
Onunla konuş bunu istendiğini söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu istiyorum tekrar eskiye dönelim ama bu saaten sonra zor
Soran+1 yılTamamda biz arkadeştık o benim sevgilimi bilirdi ben bilirdi
+1 yılVay be neler oluyor hayatta
00 Yorumla