Sevişme anınızı ölümsüzleştirmek isteyen partnerinize tepkiniz ne olur? :D :P Keyifli geceler..✨🤘🥂

#smell 🚬

Sevişme anınızı ölümsüzleştirmek isteyen partnerinize tepkiniz ne olur? :D :P Keyifli geceler..✨🤘🥂

#smell 🚬
Kesinlikle ben böyle bir şeyi hiçbir şekilde doğru bulmam evli olsa bile kişilerin böyle şeyler yapmasını saçma buluyorum yani eşinizle birlikte olduğunuz ilişkinizi iyi bir kayda alma ihtiyacı duyarsınız?
Ayrıca bugün bir kişiyle evli olsanız dahi 2 gün sonra kavga edip ve ayrılıp durumun olmayacağını herhangi bir Garanti durumunuz var mı tabii ki yok bugün size dost olan seviyorum diyen insanlar yarın düşman oğlum en kötü sizi yüzünü gösterebilir, bu durumda sosyal medyada yayınlamakla eşinize dostunuza ailenize göndermekle tehdit edilmek istemiyorsanız kesinlikle böyle şeyleri kabul etmeyin şahsen kabul etmem benim özel alanımın başka yerlere kaydedilmesi veya gösterilmesi hoşlanacağım şey değildir.
Benim üniversiteden 4 tane var. Toplamda 2 saat falan ön sevişme ile birde geçen sene 2 kişiyle kaydettim gizli kamera ile tamamı gizli çekim arada açıp izlerim kendimi geliştirme açısından bence güzel oldu.
ahsh tamam Ziya :D
Gizli söylemezdim yalan ataydım?
Kabul etmem tabii ki. Şantaj yapmak için kullanır demiyorum çünkü kayıtta o da var ama birinin eline geçebilir. Ayrıca bu tarz şeylerin bir yerlerde kayıtlı kalmış olması beni epey huzursuz eder.
p*rno izliyor erkek arkadaşım ve bundan rahatsız oluyorum. Ben dedim beni yaparken çek onu izle mas yaptığında. Yok dedi çekmedi. Ya sabır. Bin kat daha seksiyim p*rno
Ne var haksız mıyım
Neden
Belli olmaz birbirimizi seviyoruz belki bir gün evleniriz
Ayrıca benim her zaman aktif ve renkli Bi cinsel hayatım olmalı yoksa erkeğime saygı duyamam ilişkiye olumsuz yansır kim olursa olsun
Kötüye odaklnırsan hep kötü olan başına gelir. Sen gerçeksin gerisi illüzyon Allah gücü sana vermiş sen seçiyorsun başına gelen iyi ve kötü şeyleri. Tam tersi yani kötüyü hiç Bi zaman düşünmemelisin
Şimdi de etmez. Güvenmesem birlikte olmazdım zaten
Cevap
63Cevap
Yok ya o kadar da olmasın :D Bu kayıtlar kaybolmuyor falan :D
Ordan bir Müslüm de açalım mı derdim .. ne diyeceğim.. beni bozar öyle şeyler..
Müslüm ne alaka :D
Partnerim olacak adam sevişirken Müslüm dinlemeye razıysa ben de videoya razı olurum 😂
Rahatsız olduğunu dile getirsen yeter diye düşünüyorum 🤣 ama yine de sen bilirsin tabi, sonra adamın libido gruptan ayrılıp kuş öldü baby deme ihtimali daha fazla gibi 🤣
😂 ben adamı kıvama getiririm tekrardan..
Kolay gelsin 🤣
😅👍
Ben kabul ederdim tekrar izlemek tahrik edici olurdu
Kadın için tehtit oluşturur... En ufak bir sorunda kullanılacak ilk şey bu kayıt olur.
Hayır kabul etmem :D benim tenim o anda yaşasın kafi :D
Ya senin böyle heveslerin vardı da bana niye şimdi söylüyosun it derim😂😂
Sadece Kocamla olcağı için alsın ben de severim
Evli misin
Benim de var
Bakireyim evlenince dedim
Koca normal
Kendi telefonumdan kaydetmiştik, sonradan izlemesi keyifliydi.
Evli misin
Seve seve kabul ederim. En ince ayrıntısına kadar.
@PaperCat beraber seyrederiz.
Senin gibi bulmak zor cok cekicisin.
@kaslimahir
Nereden anladın? Çokmu belli oluyor?
Senin gibi yokk yaa evet cok belli oluyo ama yakindan gormem lazim😊😊
Haberim olursa doğal davranamam, aklım hep kamerada olacağı için partnerime kitlenemem, e o zaman tutkusuz ve şehvetsizleşebilir o seksten keyif alamayabilirim ve veremeyebilirim.
p*rno film mi çekiyoruz hayırdır olamaz öyle bişi
çok gereksiz bir istek ayrıca şimdi ki cihazlar çok tehlikeli uygulamalar birçok izin istiyor yani o video kaydını bir başkasıda uzaktan izleyebilir😎
Bi keresinde partnerim istedi , kayda almıştık beraber izlemiştik hem bende hem onda duruyor halen 😂 çok güzel
İzlemek için değil de o anı çekme fikri bence fantezik. Sevişme bittikten hemen sonra silinecekse kabul ederim.
Partnerimle Bu Özel Anlarımızı Hiçbir Şekilde Kayıt Altına Almam Ona Saygısızlık Yapmış Olurum
Sapıkça geliyor tekrar o anı izlese ne olacak sanki kendiyle sevişecek yine çünkü kendine odaklanacak acaba nasildim diye
Kesinlikle istemem.
Unutulur da birinin eline geçme ihtimali her zaman kadın için daha kötü sonuclar doğurabilir.
Tek taraflı düşünmemek lazım.
eğer sadece aramızda kalıcaksa evet olabilir güvendiğim partnerimle
Kendini izlemek bazen güzel oluyo sonra delilleri yok ederiz
Benim böyle bir fantezim var kabul ederim 😅
Yükleriz nete herkes yararlansın amme hizmeti
Sonra izlemek için güzel olurdu belki ama millet ifşa peşinde
Sakın öyle bir şeye izin verme sonra çok pişman olursun
Sadece 2miz arasinda kalcaksa olabilir. Mahrem mahremde kalmalı. Paylasilmamalı.
Güvenmediğim herhangi biriyle yatağa girmem bu yüzden benden yana sıkıntı olmaz.
Daha önce böyle bir şey yaşandı Aslında alışana kadar rahatsız ediyor Çünkü odaklanmakta zorluk yaşatıyor
Yok öyle bir dünya
Genelde tüm partnerlerim seviyor videolarımızın olmasını.
Kabul ederim.
Kabul ederdim. İzlerdik arada.
Kayde alsın bir şey demem ama ortalık yerde özelliğini yetirirse bana değil kendi şerefini iki paralık etmiş olur zaten işim olmaz öyle insanla
Ben çok mutlu olurum ama bi tek biz izliycez başkası görmeyecek
Almıştı biri kendi çekmiş
Bunun için sağlam bir güven lazım. Aldırmam o yüzden çok güvendiğim biri değilse.
Kayda alinmisligimiz var
Benim de var
Eşim alabilir sadece partner kim hayatımdaki yeri ne sacmalamayin
Saçma bulurum aklında ve kalbinde yaşamalı.
Kabul etmem ifşa sitelerinde dolaşmak istemem
Flash bellek videolarla dolu😂😂
İzin vermem böyle bir şeyde
dev bir furkan arvişine sahip silmediyse 😄
İlginç olabilir. Denemek isterim.
İlerde kullanmak gerekir belki
Guvenilir partnerim varsa alabilir
yüzüm görünmeyecekse olur :)
Olabilir, sorun yok.😂
Asla kabul etmem. Dijital kayıt sıkıntı 😅
Aldık da tabi kayda çok önce den
Zihnine kazınacağı için gerek yok.
Çeksin ne olcaz izler izler değişiklik yaparız 😄
Gerek yok. Görmek istediğinde çağır derim
Ana haber bültenlerine çıkmak istemem 😂😂
Asla anlatılmaz yaşanır
Bunu o zaman ki duruma göre karar verirdim
Kayıtları var zaten ama bende durur sadece
Kadin için de erkek için de riskli
Kabul ederim sıkıntı yok
Canıma minnet 🤣🤣🤣
Daha once denedik guzel oluyor sonradan izlemek
İstemezdim bu anda kalmalı
Kimle olduğuma bağlı o güven oluşmuş ise.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?