1 bucuk awnw konusuyoruz net degil ne beni birakiyor arada yazip umut veriyor aklimla oynuyor nede axik acik niyetini soyluyor. Artik bunu nasil aciga cikartirim bana karsi fikirlerini niyetini amaci cinsellik gibi ama benden cwkiniyir kokuyor gibide degisik işte
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hafif bir muhabbet başlat cinsellikle ilgili kendisi bunu devam ettirirse anlaki amacı cinselliktir. Yok konuyu kapatırsa ya da devam ettirmez ise öyle bir amacı yoktur. Sen yem at oltaya geliyormu ona bak.
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmistim cok heyecanlanmisti
Soran+1 yılAma 1 bucuk sene konusuyoruz ve hic bulusmadi yani bir kere bulustuk sozlesmeli o kadar onhn disinda hep evimin orada karsilasiyorduk kisa konushp yaza uzaktan selam veriyorduk o kadar o istediginfe ben istemedim ben istedigjmde o bahane uydurdu. Ama diyiyorum amaci cinsellik olsa bulusuo yakinlik kurmak istemez mi
Soran+1 yılBulusmadi bile ama yazip duruyorda
Soran+1 yılBen oyle biri degilim ki bu olmadi baskasina gidiyim zor sever mucadele ederim. Zaten hayatima duygusal anlamda giren ikinci kisiydi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu anlamak çok basittir sadece cinsellik konuşur , duyğularınla, hislerinle ilgilenmez. ayrıca seni umursamaz aramaz, sormaz. bukadar basit.
119 Yorumla
Soran+1 yılAynisı ya
Soran+1 yıl1 bucuk sene konusuyoruz ve hic bulusmadi yani bir kere bulustuk sozlesmeli o kadar onhn disinda hep evimin orada karsilasiyorduk kisa konushp yaza uzaktan selam veriyorduk o kadar o istediginfe ben istemedim ben istedigjmde o bahane uydurdu. Ama diyiyorum amaci cinsellik olsa bulusuo yakinlik kurmak istemez mi
Cevap sahibi+1 yılBöyle ilişki mi olur saçmalama istersen
Soran+1 yılZaten kestim attim artık ne zaman kesip atsam vazgecsem biraksam geldi
Cevap sahibi+1 yılGüzel kadınsın dahan iyilerini hak ettigine inanıyorum
Soran+1 yılCok karistirdi kafami. Bu zamana kadar bulusmadi bulusup yakinlasmak icin yapmazmiydi hatts ben cok istedim bulusmak o istemedi izin gunlerimiz ayni degil onun disinda bir gun hastaydi yapabilecegim bir sey var mı diye sormustum gel demisti geç oldu demistim yarin gel demisti calisiyorum demistim peki uyuyalim o zaman dedi yarin denemek icin yazdim istersen ugriyim yanina dedim yok zahmet etme demisti. Telefonda oyle konulara girmiyor cinsellik gibi sadece normal resim koymustum opmek isterdim demisti birgun sonra 1 sene once adalara gitmek istedim dedi olur gidelim kalirmiyiz orada kalip ne yapicaz dedim basbasa uygun olmaz dedim orada heyecanlanmisti ve orada tepki koymustum bitirmistim konusmayi o pesimden baya kpsmustu. Ona karsi Arzum var oda biliyor bunu ama evlenmeden once bir şey yapmam bunuda tahmin ediyordur. Hayatima giren ikinci kisiydi zaten onu haricince kimseyle yakinligimda olmamisti. Buda 1 bucuk sene oldu hep bir dongunun icine girmisiz gıbi ne zaman kabullenip vazgecsem hissediyor mu ne yapiyorsa biranda karsima cikiyor. Evime yakin yerde calisiyor zaten. Ve en son aramiz biraz soguk ve bozuktu dedim senin benden beklentin ne ne istiyorsun benden oda dedi Şu an icin yok senin var mı dedi artik yok dedim. Bana dedi kaldiracagim ama sende normal olmayan seyler var bende ne dedjm dedi uzun uzun hikaye yazar gibi neden ysziyorsun ki zamanla zaten kendini tanitabilirsin bende peki dedim 5 gun oldu ne o yaziyor ne ben
Cevap sahibi+1 yılBak sana ne dedim bu çocuga deger vermemelisin bu çocuk ya evli ya da kız arkadaşı var senide 2 kişi olarak görüyor bunu anlamak çok basit ayrıca bu çocuk çok kaba birisi konuşma tarzına baksana çok kaba ve samimiyetsiz ve kırıcı birisine benziyor. ayrıca sadece cinsellik içi yazdıgı çok belli senden hoşlansaydı böyle , davranmazdı bak okadar seni ikinci kişi olarak görüyor ki hiç umursamıyor olmazsanda olursun yani anlatabildim mi bıral gitsin ne hali hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılBak bu adam'dan senin çocuklarına baba olmaz , iş yok ayrılmalısın tğm iletişmini kesmelisin
Cevap sahibi+1 yılDeger verseydi böyle kırıcı ve kaba olmazdı ki seni ne ailesiyle ne arkadaşlarıyla tanıştı
Cevap sahibi+1 yılKnk bak bu adamda iş yok bırak gitsin
Cevap sahibi+1 yılseninle birşeyler düşünseydi ilk gider ailesiyle tanıştırırdı. sonra arkadaşlarıyla tanıştırdı.
Cevap sahibi+1 yılerken kalkan yol alırn knka
Soran+1 yılDemi ya valla her yazdigin o kadar dogru ki kalbime dokundu acitti ama gercek sildim numarasini felan bir daha olsem donupte bakmam askindan olsun yinede guvenemem
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi öyle yapmaktır. Herkes'e ikinci şans verilmez. üzülmemelisin yinede illa ki dogru kişi seni bulur.
Soran+1 yılKesinlikle oyle onu anladim bende
Cevap sahibi+1 yılAferin.
Cevap sahibi+1 yılHayatta bol şans
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Sanada
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılHiç bir şey denemeye gerek yok. Umut veriyor yazıyor bazen yazmıyor diyorsun. Onun niyeti direkt seks
05 Yorumla
Soran+1 yılOna istedigini vericekmisim gibi yapip ortada biraksam
- +1 yıl
Onu yaparken deldirirsin postu dikkat et.
Soran+1 yılYan yana gelmiyicem
- +1 yıl
O zaman da bir şey ifade etmez. Hiç uğraşma yol ver gitsin bence
Soran+1 yıl1 bucuk sene konusuyoruz ve hic bulusmadi yani bir kere bulustuk sozlesmeli o kadar onhn disinda hep evimin orada karsilasiyorduk kisa konushp yaza uzaktan selam veriyorduk o kadar o istediginfe ben istemedim ben istedigjmde o bahane uydurdu. Ama diyiyorum amaci cinsellik olsa bulusuo yakinlik kurmak istemez mi
+1 yılBence direk iletişimi kes 1.5 sene sadece bir buluşma berlisizlik saçmalık salla gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kesiyorum ne zaman vazgecsem biranda karsima cikip durdu kafami karistirdi yordu beni ve evime yakin yerde calisiyor
Soran+1 yılCok karistirdi kafami. Bu zamana kadar bulusmadi bulusup yakinlasmak icin yapmazmiydi hatts ben cok istedim bulusmak o istemedi izin gunlerimiz ayni degil onun disinda bir gun hastaydi yapabilecegim bir sey var mı diye sormustum gel demisti gev oldu demistim yarin gel demisti calisiyorum demistim peki uyuyalim o zaman dedi yarin denemek icin yazdim istersen ugriyim yanina dedim yok zahmet etme demisti. Telefonda oyle konulara girmiyor cinsellik gibi sadece normal resim koymustum opmek isterdim demisti birgun sonra 1 sene once adalara gitmek istedim dedi olur gidelim kalirmiyiz orada kalip ne yapicaz dedim basbasa uygun olmaz dedim orada heyecanlanmisti ve orada tepki koymustum bitirmistim konusmayi o pesimden baya kpsmustu. Ona karsi Arzum var oda biliyor bunu ama evlenmeden once bir şey yapmam bunuda tahmin ediyordur. Hayatima giren ikinci kisiydi zaten onu haricince kimseyle yakinligimda olmamisti. Buda 1 bucuk sene oldu hep bir dongunun icine girmisiz gıbi ne zaman kabullenip vazgecsem hissediyor mu ne yapiyorsa biranda karsima cikiyor. Evime yakin yerde calisiyor zaten. Ve en son aramiz biraz soguk ve bozuktu dedim senin benden beklentin ne ne istiyorsun benden oda dedi Şu an icin yok senin var mı dedi artik yok dedim. Bana dedi kaldiracagim ama sende normal olmayan seyler var bende ne dedjm dedi uzun uzun hikaye yazar gibi neden ysziyorsun ki zamanla zaten kendini tanitabilirsin bende peki dedim 5 gun oldu ne o yaziyor ne ben
- +1 yıl
Sonuna kadar okudum valla toksik olmuş hiç yazma da eğer yazarsa ben artık konuşmak istemiyorum de direk kes derim iletişimi baya baya ağır tokisk olmuş çok gereksiz saçma bir şeyhayatından çıkar at direk hatta engelle yani yazacağını düşünüyorsan evine yakın çalışması kötü ama yapacak bişey yok umursamamaya, düşünmemeye çalış. Zaten zamanla konuşmadıkça sopuursun aklından çıkar merak etme
Soran+1 yılValla aynen onuda yapmistim hatta sana karsi duygusal bosluktan yazmistim yazma bana felan demistim pesimden cok kostu yazip durdu evden cikarken karsima cikip durdu zorladi sonra dedigim gibi seviyor diye dusundum ikinci kez hayalkirikligi yasadim simdi olsemde yazmam zamanla soguyacagimida biliyorum ama o yine pesimde dolanicak onuda biliyorum 2 gun once evden cikarken yaninďa arkadasida vardi ben sokagi doner donmez araba hareket etti bana baya bakti hic orali olmadi gormezden geldim
- +1 yıl
Yakınında olması gerçekten büyük sıkıntı çok takıntılı saplantılı birisi yalnız dikkat et bana mesela bir kız öyle dediği zaman bozukurum ama dinlerim yani peşini bırakırım insanda biraz onur haysiyet olur ya. Dediğin gibi yapmaya devam et umursama oralı olma hiç
Soran+1 yılDegisik tuhaf biri evli gibi ama degil sevgilisi var gibi yani kafami... cevirdi ama ondan bir halt olmiyacagini gordum
- +1 yıl
Aynen boş ver ya yaz eğer istersen bana. Dediğim gibi de takma oralı olma yapacak bişey yok
+1 yılZamana bırak kendini kaptirmadano belli edecek zaten her şeyi
014 Yorumla
Soran+1 yıl1 bucuk sene oldu hala net degil
Soran+1 yılDiger konuda net olsa onuda anlarim
- +1 yıl
1 5 senede seks için yanaşmadı ise seks ile işi yoktur merak etme
Soran+1 yılBirkac defa konuya girmeye calismisti hatta adalarda kalma teklifinde bulunmustu tepkimi gordu ozurdileyip pesimden kpsmustu gecen seneydi. Son zamanlarda ise beni opmek istedigini soylemisti normal resim koymustum dudaklarimi begenmisti sonra resim istiyor benden ama açık atmiyorum normal atiyorum. Banada dedi kaldiracagim ama sende normal olmayan seyler var dedi bende ne dedim uzun uzjn hikaye yazar gibi mesaj atip duruyormusum Şu an zaten 4 gun oldu ne o yaziyir ne ben
- +1 yıl
Bak güzelim seni mikecek kişi şimdi ye ya mikerdi ya da seninle ugrasmazdi
Soran+1 yılO zaman ne niyeti beni umursamiyir gibide takmiyor gibi ama birakmiyorda zaman geciyir yaziyor
- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yıl26 yas ikimizde
- +1 yıl
Peki ne iş ile meşgul sunuz
Soran+1 yılStilist
- +1 yıl
Bence ya acaba verirse diye ara ara yazıp kafanı karıştırıyor
Soran+1 yılOyle olsa evine gitmeyi denemistim onda onuda kabul etmedi yani basta gel demisti yarin gel dedi calisiyorum demistim sonra yarini yazmistim ona ugriyim istersen diye yok ya zahmet etme demisti
- +1 yıl
Anladım ama lakin peki bu durumda belki o anlık ev müsait olmaz farklı biri vardır veya başka biri vardır bunu bilemezsinki belki günü Birlik bir ilişkisi vardı yanında bir sürü ihtimal var ama
Soran+1 yılBir erkekte bu kadar ugrasimi ki biriyle 1 bucuk sene
Arada yokluyor hazırda tutuyor. Verirse fena olmaz iste der gibi
015 Yorumla
Soran+1 yılOnuda denedim bir gun hastaydi yapabilecegim bir sey var mı diye soridm gel dedi gec dedim gelemem yarin gel dedi calisiyorum dedim peki uyuyalim o zaman dedi yarini mesaj atmistim istersen ugriyim yânina zahmet etme ya demisti
Soran+1 yılTakılmamistim hatta aksine yazip durdugunda axik acik soyluyordum bana yazma konusmak istemiyorum diye hepte o yazdi hep sonea dedim beni seviyor galiba oyle düşündüm ve ona siginmak istedim cunlu zaten işte patronumdan kotu muamele goruyorum evde babamdan kotu derken yok sayiliyorum tavirlar davranislar kotu pekte arkadasim yok oda bana surekli yazip durunca ben oyle dusundum sonra konusmaya basladik bende yazmaya basladim sonra ilgi gosterdim uzaklaşti
Soran+1 yılEderi tabi ama yazar mi bir daha
Soran+1 yılBeni kullanmak icinmi
Soran+1 yılBelki bir ihtimal yasariz kafasiylami yazip duruyor
Soran+1 yılBuna istedigini vericekmisim gibi yapip ortada biraksam
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zaten amacı buysa seks yapmak ister
eller yalar falan yani07 Yorumla
Soran+1 yılNasil amacini anlarim yani açık acik soylettiririm
- +1 yıl
yok zaten buluşmamış bile
amacı seks olsa buluşup yapmak isterdi
Soran+1 yılİşte degil o zaman askta degilse ne
- +1 yıl
çekingen biri olabilir
bilmiyorum
Soran+1 yılBirkac defa konuya girmeye calismisti hatta adalarda kalma teklifinde bulunmustu tepkimi gordu ozurdileyip pesimden kpsmustu gecen seneydi. Son zamanlarda ise beni opmek istedigini soylemisti normal resim koymustum dudaklarimi begenmisti sonra resim istiyor benden ama açık atmiyorum normal atiyorum. Banada dedi kaldiracagim ama sende normal olmayan seyler var dedi bende ne dedim uzun uzjn hikaye yazar gibi mesaj atip duruyormusum Şu an zaten 4 gun oldu ne o yaziyir ne ben
- +1 yıl
Ozlden yazabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu anlamışsın aslında ama duymamazlıktan anlamamazlıktan geliyorsun bu konuda bir şey hissetmesen böyle rahatsız olmazdın
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ama kafamida karistiriyor. Bu zamana kadar bulusmadi bulusup yakinlasmak icin yapmazmiydi hatts ben cok istedim bulusmak o istemedi izin gunlerimiz ayni degil onun disinda bir gun hastaydi yapabilecegim bir sey var mı diye sormustum gel demisti gev oldu demistim yarin gel demisti calisiyorum demistim peki uyuyalim o zaman dedi yarin denemek icin yazdim istersen ugriyim yanina dedim yok zahmet etme demisti. Telefonda oyle konulara girmiyor cinsellik gibi sadece normal resim koymustum opmek isterdim demisti birgun sonra 1 sene once adalara gitmek istedim dedi olur gidelim kalirmiyiz orada kalip ne yapicaz dedim basbasa uygun olmaz dedim orada heyecanlanmisti ve orada tepki koymustum bitirmistim konusmayi o pesimden baya kpsmustu. Ona karsi Arzum var oda biliyor bunu ama evlenmeden once bir şey yapmam bunuda tahmin ediyordur. Hayatima giren ikinci kisiydi zaten onu haricince kimseyle yakinligimda olmamisti. Buda 1 bucuk sene oldu hep bir dongunun icine girmisiz gıbi ne zaman kabullenip vazgecsem hissediyor mu ne yapiyorsa biranda karsima cikiyor. Evime yakin yerde calisiyor zaten. Ve en son aramiz biraz soguk ve bozuktu dedim senin benden beklentin ne ne istiyorsun benden oda dedi Şu an icin yok senin var mı dedi artik yok dedim. Bana dedi kaldiracagim ama sende normal olmayan seyler var bende ne dedjm dedi uzun uzun hikaye yazar gibi neden ysziyorsun ki zamanla zaten kendini tanitabilirsin bende peki dedim 5 gun oldu ne o yaziyor ne ben
Cevap sahibi+1 yılSenden beklentisi olduğu belli aslında senden ışık görürse o konuda birden sana karşı çok ilgili olmaya başlar ya da sen kesin bir dille söylersen evlenmeden karşıyım falan diye istediğin netliğe kavuşursun
Soran+1 yıl1 bucuk sene once zatem soyledim ilk tanismada hemde dedim ben ciddiyetsiz iliskide yer almak istemem ilerisini Allah bilir tabi nasip kismet dedim yani ona gore niyeti eglenmekse git demek istedim oda baya sasirdi oyle dememe dedi kac yasindasin sen 26 dedim guzel bende dedi sonra nedense konusmayi kesmek istedim icime ısinmamisti umutta olmasin diye oda dedi ama sizi hemen ailenizden istiyemem ki enazindan gozlerinizin hatrina kahve icseydik peki dedim sonra zaten birden konusma kesildi ne o yazdi ne ben yolda karsilasiyorduk gulumsuyordu aylr sonra ben yazdim yazmaz olsaydim yine konusmaya baslamistik sonra bitirmek istedim brlirsizlikten dolayi hatta brn hic yazmiyodum hep o yazip duruyordu bende seviyor heralde diye dusundum
+1 yılmahkemeye mi sunacaksın sanki beni rahatsız etme de engelle geç neden bu kadar sorun ettin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünlük kiralık ev bakalım mı de? Anlarsın niyetini
020 Yorumla
Soran+1 yıl1 bucuk sene konusuyoruz ve hic bulusmadi yani bir kere bulustuk sozlesmeli o kadar onhn disinda hep evimin orada karsilasiyorduk kisa konushp ya da uzaktan selam veriyorduk o kadar o istediginfe ben istemedim ben istedigjmde o bahane uydurdu. Ama diyiyorum amaci cinsellik olsa bulusuo yakinlik kurmak istemez mi
Cevap sahibi+1 yılİsterdi , onun amacının cinsellik olduğunu zannetmiyorum. Ürkek olabilir veya senle bir gelecek kurma yolunda kafasına uymayan şeyler olduğu için uzak duruyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılBırak yazma kafandan da sil o zaman
Soran+1 yılSilmis hayatima bakiyordummislip durdu dengimide bozdu simdide dusunup duruyorum 😪😪
Soran+1 yılYazmam
Cevap sahibi+1 yılboş ver takma kafana
Soran+1 yılKeske takmasam
Soran+1 yılKotu hissediyorum belirsizlik kotu bir sey ve kafamda cok soru isareti birakmasi sorun. Dusunuyorum acaba seviyormu cabalasam gelir mi benmi bir seyleri yanlis yapiyorum bir derdimi var gibi gibi
Cevap sahibi+1 yılYani şu an aranızda yaşananlardan dolayı tıkanmışlık var. Bunları varsayalım ki çözerim diyorsun. Bir süre sonra yine çıkmaza girme olasılığı yüksek bu tarz ilişkilerde , sonra canın daha çok yanar haberin olsun
Soran+1 yılŞoyle Şu an zaten zamana biraktim bende cok ustune gittim adini koymuyorsun net degilsin vs diye Şu an zamana biraktim ama uzuluceksem bile net olan bisey icin uzulup birakirim bu sekilde bir yanim hep ona bagli kaliyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bunu otur açık açık konuş
Soran+1 yılKendimi artik nasil ifade edecegimide bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılşu an bir yol ayrımına girmen gerekiyor, daha sonra da seçtiğin yolda giderken aklın geride kalmamasını istiyorsan , keşke diğer yolu seçseydim dememen için en mantıklı yol onu arayıp konuşmak istediğini söyleyip açık açık herşeyi konuşman gerekiyor
Soran+1 yılPeki en dogrusu bu o zaman
Cevap sahibi+1 yılYani başka yapacak bir şey yok
Soran+1 yılCok yoruldum genel anlamda cevremden de. Cok insan yok hayatimda ama işte onlarda yordu bu kisiye siginmak istedim buda yordu. Sorun bendemi diye dusunuyorum sadece seviyorum herkesi deger veriyorum
Soran+1 yılHayatima duygusal anlamda giren 2 ci kisi kimseyle yakinligimda olmadı bu kisiyle mutlu olurum diye düşünmüştüm
Soran+1 yılBana yazip durdugunda açik acik soyluyordum bana yazma konusmak istemiyorum diye hepte o yazdi hep sonea dedim beni seviyor galiba oyle düşündüm ve ona siginmak istedim cunku zaten işte patronumdan kotu muamele goruyorum evde babamdan kotu derken yok sayiliyorum tavirlar davranislar kotu pekte arkadasim yok oda bana surekli yazip durunca ben oyle dusundum sonra konusmaya basladik bende yazmaya basladim sonra ilgi gosterdim uzaklaşti
Cevap sahibi+1 yılİstersen seninle arkadaş olabiliriz burada , sohbet ederiz. Bunu farklı bir anlamda söylemiyorum arkadaş olarak söylüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sır niyeti evlilikmi gönül ilişkisini diye
015 Yorumla
Soran+1 yılBasinda zaten belli ettim dedim en basinda tanistigimizda ben ciddiyetsiz iliskide yer almak istemem ileriside nasip kismet Allah bilir ama ben bu niyetle konusuyorum tarzinda soyleidm oda bir afallayip yasimi sormustu 26 dedim guzel bende oyle dedi sonra aksam konusmayi kesmek istemistim hersey biranda olunca bende yalnizliga alistigim icin konusmak istemedim umutta vermek istememistim oda demisti ama sizi hemen ailenizden istiyemem ki felan yani niyetimi biliyor 1 bucuk sene onceydi bu
Soran+1 yılSordum sevgili bile olmuyor olmak isterim diyiyor olmuyor neden olmuyorsun dedigimde sacma sacma seyler zaten yazmiyorum oda yazmiyor olmak istesede ben istemiyorum artik
Soran+1 yılEvli ya da hayatinda birimj vardir
Soran+1 yılInstagraminda açik kizlari felan takip ediyor hic iliskisi var gibide degil
Soran+1 yılpeki bu kisiye acik acik nasil itiraf ettirebilirim hakkimdako dusuncelerini
Soran+1 yılBizde iliski diye bisey yok ki sevgili bile olmak isteyipte olmayan kisi
Soran+1 yılOldu ama cok oralara gelmedi konu
Soran+1 yılBeni öptüğünü soylrmek istemisti bende ruyamda onu gordugumh soylemistim beni opuyordun demistim baya heyecanli sekilde konusmustu baska ne yapiyordum felan dedi optun sadecw dedim bu sekilde kisa konjsma gecmisti o kadar
Herşeyin sonu cinsellik çocuk
05 Yorumla
Soran+1 yılŞoyle 1 bucuk sene konusuyoruz ve hic bulusmadi yani bir kere bulustuk sozlesmeli o kadar onhn disinda hep evimin orada karsilasiyorduk kisa konushp yaza uzaktan selam veriyorduk o kadar o istediginfe ben istemedim ben istedigjmde o bahane uydurdu
Soran+1 yılAmaci o olsa bulusup yakinlik kurmak istemwz mi
Soran+1 yılOlacak olmalida zaten ama doğru zaman diye bir sey var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok belli hissettiğin doğru
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada yazıyorsa niyeti odur
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürkçe öğretmenine selamlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 bucuk sene konusuyoruz ve hic bulusmadi yani bir kere bulustuk sozlesmeli o kadar onhn disinda hep evimin orada karsilasiyorduk kisa konushp yaza uzaktan selam veriyorduk o kadar o istediginfe ben istemedim ben istedigjmde o bahane uydurdu
Soran+1 yılAma diyiyorum amaci cinsellik olsa bulusuo yakinlik kurmak istemez mi
+1 yılYatağa gecin
10 Yorumla
+1 yılYaz b
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?