Ben altı yedi yıldır hayatına kimseyi almayan biriyim 21 yaşındayım en son sevgilim olduğunda çocuktum yani. İki buçuk ay kadar önce biriyle tanıştım o da benim yaşımda ve onun da doğru düzgün ilişkisi olmamış. Bana belli bi güven verdi ve bi ilişkiye başladık. İkimiz de bu konularda biraz tecrübesiziz ama o benden daha da tecrübesiz. Buluştuğumuzda beni sevdiğini düşünüyordum ama evlerimize ayrıldığımızda bana fazla vakit ayırmıyor diye tartışıyordum. O çalışıyordu ben çalışmıyordum akşam işten gelince bir saat kadar konuşup uyuyordu ben de daha fazla konuşamadığı için kızıyordum biraz. Bikaç kez bu yüzden ayrıldık bu ayrılıklar birkaç saat sürdü hep. Sonra geri barıştık ama hep aynı oldu. Sonrasında yanımdayken de ara ara ilgisizliğini hissettiğim oldu. Neden böyle olduğunu sorduğumda gitmenden korkuyorum çok ilgi gösterirsem gidersin zaten ilişki kurmak hakkında bi şey bilmiyorum seni çok seviyorum ama nasıl göstereceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum falan dedi hep. Küstüğümüz zamanlarda veya ben ona soğuk davrandığımda gözleri doluyordu ağlıyordu üzülüyordu. Böyle oldukça ben onun sevgisinden emin olur hale geldim. Aramızda bi takım yakınlaşmalar oldu ama benle birlikte olma sebebi cinsellik değil gibiydi. Dört gün önce biz yine ayrıldık ve bu sefer duygularından emin olamadığını söylemişti öyle bitirdik ama ondan önceki gece içip ağlamıştı çok seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışık diye. İki üç gün hiç konuşmadım tamamen bitirmiştim kafamda mesajları fotoğrafları sildim onu wpden engelledim instagramdsn takibi bıraktım. O da anladı bitirdiğimi. Sürekli yazıyordu özledim diye ama dün akşam aradı yine ağlıyordu. Ben duygularımdan artık eminim seni çok seviyorum hiçbi şey eskisi gibi olmayacak tekrar güvenini kazanmak istiyorum dedi. Böyle bir sürü şey söyledi. Ben de onu seviyorum ama bi süre denemeden ona inanmadan hayatıma alamam. Bazı arkadaşlarım olumlu umutlu düşünüyor bazıları ise beni sevmediğini boşlukta olduğu için bana alıştığı için geri döndüğünü söylüyor. Bir süre sonra eskisinden daha kötü olacağını biteceğini söylüyorlar. Ben ikisinden de emin olamıyorum ama gerçekten seviyor gibiydi. Aramızda sadakatsizlik ya da yalan gibi bi şeyler geçmedi tek sorunumuz buydu. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Başınıza böyle bi şey geldi mi geldiyse nasıl sonuçlandı?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat