Cinsel Yaşam Sekste sert mi seversiniz soft mu? Flyier Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 118 Sekste sert mi seversiniz soft mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana vurması, karnımı yumruklaması hoşuma gider. 11 2 Yorumla Metehn27 +1 yıl Yumrukmu bir yaşıma daha girdim 😂😂 Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Gel dayak 😂 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Hayatımda biri olsa o nasıl seviyorsa o şekilde bana fark etmez 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. @flyier , Kadınımın boşalmasına ramak kalana kadar soft, Onun kıvranışları ve iniltileriyle birlikte dibine kadar zorlaya zorlaya sert yapıyorum Ya sen nasıl seviyorsun? 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sert seks ilişki sonuç odaklı olur kadına hitap etmezkadın sevgi ilgi ister o nedenle soft yaklaşırım sevişme odaklıyım zamana yayarım. kadın dah mutlu olsun diye 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soft seks seven hiç bi kadına denk gelmedim...Genelde hepsi sert seviyor, onun için sert olmak en iyisi ;)Sen peki , sert mi seviyorsun soft mu? 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bazen öyle anlar gelir ki direkt sert başlar ama normal şartlarda soft başlayıp sert bitmeli. 1 1 Yorumla Flyier 1 yıl Ne güzel özetledin 😍 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Öncelikle iki tarafın nasıl istediği önemli. Ama bende soft başlayıp karşı tarafın isteğine göre devam etmeli 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Soft başlarım ama soft biterse boşlamış olsam da ruhum doymaz. Ruhumun doyması için sertlik lazım 0 0 Yorumla
asades Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Soft başlayuo hard devam edip bdsm ile bitirmek bence :) 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisini de seviyorum ama genelde sertimdir daha çok 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim sekste sevdiğim patnerim arzusu doğrultusunda yapmak 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki partnere göre değişiyor ama lakin kendim sertimdir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yerine istege fanteziye gore degisir ya.. ama softtan harda gecmeyi sveiyorum 0 0 Yorumla
Sert-üye Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Seks dedin mi sert ve seri yapılmalı, vurdukça inlemeli ve daha çok istemeli. 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sert tabiki de dayanan bir iki kişi çıktı gerisi ağladı hep 😁 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sert olması tabiki daha tahrik edici. Ama dozu kadından kadına değişen bir şey. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sana cevabım 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl semmmmmmsertttt... kökleye kökleye her vuruşumda kızın memeleriyle birlikte yüreği de ağzına gelir :D 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sert tabiki ama boğmadan sert 🤣🤣😂 1 0 Yorumla
yalnızbr Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl yavaş yavaş başla yip... volumü artırıp son vuruşları sert sert 0 0 Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yerine göre 10 3 Yorumla Sert-üye +1 yıl Sonunda buldum seni😊 Dm kutun kapalı Yorumla Memurkiz +1 yıl @Sert-üye sen kimsin Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Mermurum isini bilir Yorumla
Deepinloves Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Yavaş başlayıp serte giden 3 2 Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Ayni kafadaniz Yorumla 1ömeryıldırımm 1 yıl 🤣🤣🤣 bütün erkeklerle aynı kafada bu kadın Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Soft başlanmalı bağırta bağırta gitmeli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Soft başlar gittikçe sertleserek sert biter 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çoğu kız sert seviyor 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sert. Ses gelmeli 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. partnerime göre 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Ben soft başlayıp sertleşmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yer zaman kişisine göre dğeişiyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burada ki üyelerin yüzde 90 u seks felan yapamıyor herkes sallıyor. Yapanlar zaten 5 dk da boşalıyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yaşasaydım sert olmayı tercih ederdim :) 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. softtan serte doğru ilerler 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. ben sert seviyorum soft mizacıma uymuyor. 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Sert ama önce soft 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Napacan, sevişecen mi benle :D 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sert severim 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her zaman sert. 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soft başlayıp sert bitirmeyi severim 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. illa sert bitecek 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soft bir başlangıç sonra sert 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sert hard 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Soft 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Bana vurması, karnımı yumruklaması hoşuma gider.
Yumrukmu bir yaşıma daha girdim 😂😂
Gel dayak 😂
Hayatımda biri olsa o nasıl seviyorsa o şekilde bana fark etmez
@flyier , Kadınımın boşalmasına ramak kalana kadar soft, Onun kıvranışları ve iniltileriyle birlikte dibine kadar zorlaya zorlaya sert yapıyorum Ya sen nasıl seviyorsun?
sert seks ilişki sonuç odaklı olur kadına hitap etmez
kadın sevgi ilgi ister o nedenle soft yaklaşırım sevişme odaklıyım zamana yayarım. kadın dah mutlu olsun diye
Soft seks seven hiç bi kadına denk gelmedim...
Genelde hepsi sert seviyor, onun için sert olmak en iyisi ;)
Sen peki , sert mi seviyorsun soft mu?
Bazen öyle anlar gelir ki direkt sert başlar ama normal şartlarda soft başlayıp sert bitmeli.
Ne güzel özetledin 😍
Öncelikle iki tarafın nasıl istediği önemli. Ama bende soft başlayıp karşı tarafın isteğine göre devam etmeli
Soft başlarım ama soft biterse boşlamış olsam da ruhum doymaz. Ruhumun doyması için sertlik lazım
Soft başlayuo hard devam edip bdsm ile bitirmek bence :)
İkisini de seviyorum ama genelde sertimdir daha çok
Benim sekste sevdiğim patnerim arzusu doğrultusunda yapmak
Karşımdaki partnere göre değişiyor ama lakin kendim sertimdir
Yerine istege fanteziye gore degisir ya.. ama softtan harda gecmeyi sveiyorum
Seks dedin mi sert ve seri yapılmalı, vurdukça inlemeli ve daha çok istemeli.
Sert tabiki de dayanan bir iki kişi çıktı gerisi ağladı hep 😁
Sert olması tabiki daha tahrik edici. Ama dozu kadından kadına değişen bir şey.
sana cevabım 😂😂
semmmmmmsertttt... kökleye kökleye her vuruşumda kızın memeleriyle birlikte yüreği de ağzına gelir :D
Sert tabiki ama boğmadan sert 🤣🤣😂
yavaş yavaş başla yip... volumü artırıp son vuruşları sert sert
hepsi olur ama o sevişme esnasında belli olur
Yerine göre
Sonunda buldum seni😊
Dm kutun kapalı
@Sert-üye sen kimsin
Mermurum isini bilir
Yavaş başlayıp serte giden
Ayni kafadaniz
🤣🤣🤣 bütün erkeklerle aynı kafada bu kadın
Soft başlanmalı bağırta bağırta gitmeli
Sert olmalı, vurdulu kırdılı, duvardan duvara 😀
Partnerim nasıl isterse öyle olurum
Tabi ki de sert
Soft başlar gittikçe sertleserek sert biter
çoğu kız sert seviyor
Sert. Ses gelmeli
partnerime göre
Ben soft başlayıp sertleşmeyi seviyorum
yer zaman kişisine göre dğeişiyo
Sert can yakmayi severim
Burada ki üyelerin yüzde 90 u seks felan yapamıyor herkes sallıyor. Yapanlar zaten 5 dk da boşalıyor
yaşasaydım sert olmayı tercih ederdim :)
softtan serte doğru ilerler
ben sert seviyorum soft mizacıma uymuyor.
Sert ama önce soft
Sert
Ağlama
Sert
Napacan, sevişecen mi benle :D
Sert severim
Her zaman sert.
Sert ve sınırsız
Soft başlayıp sert biten
Herşeyin zamanı ayrıdır
Soft başlayıp sert bitirmeyi severim
Soft başlayıp sert bitmeli