Cinsel Yaşam Partneriniz ne yapsa pilot olursunuz havalara ucarsınız😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 İlişkide söylenilen söz hareket davranis nasıl olmalı bu erkekler neyden mutlu olur huzurlu olur Partneriniz ne yapsa pilot olursunuz havalara ucarsınız😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın erkek ana karnında yaratılış aynıdır. o nedenle erkeklerde meme var. klitoris ile penis de anatomik eştir. melerei yalaması ya da 69 süper uçurur 0 1 Yorumla builder +1 yıl tabi başım ağrıyor diyen klasik türk kadınında erkek pilot yoktur asla uçamıyoruz Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Herkes uzak olsun ben zaten inşallah havalara uçacağım. 1 1 Yorumla demircan89 +1 yıl Yani evlenceksin Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstekli vaziyette oral yapıp git gel yapması uçurur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seven insan belli eder asla ve asla kimseyi rahatsız etmiyorum. Ben yatıyorum anladım anlayacağımı. Şu sözlere bak hele neyse iyi günler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abi daha açık seçik yazdım uygulama kaldırdı tam anladığın şeyi sordum ayrıca iyi geceler hfjdj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çekinmeyecek , istekli olacak , zevk aldığını görecem onun. Zevkten kudursun kendinden geçsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bi büyük rakı ve mezeyle yanıma gelsin,3 dubleden sonra pilot olurum. 0 0 Yorumla
intikam__melegi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Bana yumruk atarsa 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla intikam__melegi +1 yıl 🫡🫡🫡🫡🫡 Yorumla intikam__melegi +1 yıl Sağolll🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡 Yorumla intikam__melegi +1 yıl Sağol🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oy anam oral yaparsa bayılırım 4 3 Yorumla toombulkuş +1 yıl Çok sevdiğin belli oralı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden belli Yorumla toombulkuş +1 yıl Benim cevapta biraz saçma olmuş😂 sevdiğini belirmissin ben yine seviyorsun diyorum sorry Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Aklımda bir kaç pozisyon var 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sözden çok davranışmesela güzelce domalırsa 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Itaat etsin yeter ✋🏻 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşkım yanlış yerden giriyorsun sözü 😂 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İmyeh imyah diye bağırsa. 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ağzına alınca dişlerini değdirmesin yeter 0 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bana dayanması yeter bosal artık demesın yeter :D 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Bunlar değişkenlik gösterir uyum önemli olan 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ona küfürlü hitap etmemi isterse. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yükseklik korkum var uçamam :D 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kucakta öpüşürken ... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
kadın erkek ana karnında yaratılış aynıdır. o nedenle erkeklerde meme var. klitoris ile penis de anatomik eştir.
melerei yalaması ya da 69 süper uçurur
tabi başım ağrıyor diyen klasik türk kadınında erkek pilot yoktur
asla uçamıyoruz
Herkes uzak olsun ben zaten inşallah havalara uçacağım.
Yani evlenceksin
İstekli vaziyette oral yapıp git gel yapması uçurur
Seven insan belli eder asla ve asla kimseyi rahatsız etmiyorum. Ben yatıyorum anladım anlayacağımı. Şu sözlere bak hele neyse iyi günler
Abi daha açık seçik yazdım uygulama kaldırdı tam anladığın şeyi sordum ayrıca iyi geceler hfjdj
Çekinmeyecek , istekli olacak , zevk aldığını görecem onun. Zevkten kudursun kendinden geçsin.
bi büyük rakı ve mezeyle yanıma gelsin,3 dubleden sonra pilot olurum.
Bana yumruk atarsa
😂😂
🫡🫡🫡🫡🫡
Sağolll🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
Sağol🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
Oy anam oral yaparsa bayılırım
Çok sevdiğin belli oralı
Nerden belli
Benim cevapta biraz saçma olmuş😂 sevdiğini belirmissin ben yine seviyorsun diyorum sorry
Aklımda bir kaç pozisyon var
sözden çok davranış
mesela güzelce domalırsa
Itaat etsin yeter ✋🏻
Aşkım yanlış yerden giriyorsun sözü 😂
İmyeh imyah diye bağırsa.
Yatıp uyursa bende uyurum
Ağzına alınca dişlerini değdirmesin yeter
bana dayanması yeter bosal artık demesın yeter :D
Bunlar değişkenlik gösterir uyum önemli olan
cilveli hareketleri beni benden alır
Ona küfürlü hitap etmemi isterse.