yani konuşurken muhabbet ederken karşı taraf o dominantlıktan uzak oluyor. ben de haliyle yatak fikrine sıcak bakamıyorum. sert ruhlu olması onun içinden gelmesi gereken bir şey. rica ile olmaz ki. bunu nasıl dengeleyebilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En güzeli bul bir sahibe rahat et
bunu hiç deneyimlemedim. ama istesem de bulabileceğimi sanmıyorum. o tip ilişki genelde yüksek yaş gruplarında oluyor gördüğüm kadarıyla. benim o tip bir çevrem fazla mevcut değil
Böyle böyle kadınların eril enerjisini yükseltiyorsunuz
bu bahsettiğim eril enerji değil. kadın yatakta bence tamam ne istiyorsun o olsun dememeli sadece. bunu istiyorum şunu yapalım vs demeli. yani baskınlıktan kastım aslında bu. sürekli bir sonraki adımı planlamaktan o an keyif alamıyor insan bazen. doğaçlamanın sorumluluğu biraz da kadında olmalı sanki?
yanlış mıyım
Böyle söylediğinde yorumum değişir. Tek tarafa göre hareket edilmez.
Ama şu var kadınlar erkeklere ne istediklerini söylemekte çekiniyor. Ben sevgilimle çok açık konuşuyorum bu konularda, şaşırıyor çünkü kimse bu kadar açıkça konuşmamış biseyleri.
En azından karşındaki kişiye rahat olmasını her şeyi rahatça konusabilecegini vs soylemelisin
benimki sessiz moda alıyor kendisini😅
Muhtemelen deri tasma seversin...
Hayır sevmem , neden öyle dediniz
Ben baskınlık kurduğum erkeğe tasma takmayı severim.
sizin konsept farklı olabilir bilemem😅
Niye pasif misin
tabiki değilim ne alakası var. sadece kızın yönlendirilmeye değil yönlendirmeye meyilli olmasını arzuluyorum hepsi o