Kızlar, kocam beni hiç boşaltmıyor. Ne yapacağım?

3 aylık evliyiz cinsel hayatımız berbat ben hep evlenmeyi bekledim çok istekli bir kadındım eşimle birlikte olamadık ilk zamanlar sertleşme sorunu vardı bi kere zar zor yaptık neyse yinede düzene girmedi cinsel hayatımız arada deniyoruz fakat ereksiyon olmayınca eşim başka bişey yapmak istemiyor sevişme olsun beni boşaltma olsun hiç bişey yapmıyor kendi ihtiyacını karşılayıp uyuyor her şey içimde kaldı ne orgazm oldum ne boşaldım bu güne kadar sekse hep açım bunu eşime söylüyorum anlamıyor beni tatmin edemiyorsun bunu düzeltelim diyorum beni anlamıyor delircem artık ne yapacağım bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu çok seviyorum ama bu davranışları artık beni mahvetti kaç kere konuştum düzeltirim dedi olmuyor bazen p*rn izlediğini görüyorum demekki benden zevk almıyorsun o zaman ayrılalım bile dedim yok o alışkanlık falan diyor ben böyle bir evlilik istemiyorum aldatma gibi bir şeyden nefret ederim ama sanki beni onu yapmam için zorluyor gibi hissediyorum bazen, kimseye anlatamıyorum aileme söylemek istiyorum böyle bişey nasıl söylenir bilmiyorum çok sıkıştım birine anlatmak derdimi dökmek istiyoru
Kızlar, kocam beni hiç boşaltmıyor. Ne yapacağım?