İlişki durumu fark etmeksizin seksi bir kadın görünce erkeklerin dibi düşüyor sanki 😀 Seksi bir kadın görünce bakıp iç geçirmeyen, nefsine sahip çıkıp hayır diyebilen erkekler var mıdır?
Varlar.. Birine değer veren bir adam, gerekli olgunluğa erişmişse çok da zorlanmıyor seksi kadına hayır demekte.. Tek gerekli olan zeka seviyesinin ve olgunlugunun birlikte hareket etmesi..
Bir keresinde dünya gözüyle görebileceğim en güzel kadınla beraber oldum. Yüz, göz , saçlar , vücut, Allah özenmiş de yaratmış derler ya gerçekten öyleydi. Ama karakteri soğuk nevale gibiydi, sanırım güzelliğine güveniyordu. Bir daha onunla değil beraber olmak yan yana bile gelmek istemedim ve gelmedim de. Güzellik, seksilik her şey değildir. İnsan olmalı her şeyden önce.
Sıcak bir gulumsemeyi, tatlı bir tebessümu Miss of the world'e değişmem✌️🤞
İçime sinmeyen, ten uyumum olmayan, öpemeyeceğime inandığım bir kadına çırılçıplak da olsa çok rahat hayır derim, demişliğim de var... Biz de yolda bulmadık herhalde önümüzdekini. Onun da bir gururu bir şerefi var, boşuna taşımıyoruz :)
Vardır elbette. Bir de uçkuruna düşkün vardır adamım diye dolanıyorlar hala, onlara seksi olması da gerekmiyor mesela dişi olsun, nefes alsın yeter. Arkadaşmış falan da fark etmiyor. Ama bir görsen nasıl ahlak bekçisi kesiliyorlar söz konusu başkası olunca hey yavrum hey.
Evet ben varım :D yani benim için seksi olması önemli değil ben eşime sadece hayır diyemem ki eşim de zaten çoktan kalbinde yer edindiğim onun için her şeyi yapacağım hayat arkadaşımdır..
ha sevgili olmak için soruyorsak da dediğim gibi seksi olması değil karakteri benimle nasıl anlaştığı kafa uyumu buna bakıyorum ben.. bunlar yoksa da zaten ne aşk olur ne ilişki olur..
Kesinlikle vardır. Ancak genel olarak böyle davranmaya ne gerek var! Şeklinde bir kanı hakim olduğu için biz erkeklerde, çoğu zaman kaçmaz fırsatları değerlendirmeye meyilliyizdir.
Ben varım, kaderimde ki insandan başka kimse ile beraber olmam evlenmeden olmaz yani 😄 ama beni direkt yatağa atarsa bacaklarım dümdüz kalırsa kendimi koruyamam ne yazık ki 🤷♂️
İç geçirilir o ayrı mesele ama pek tabi karşı konulabilir. Ben şahsen 3 hatuna karşı koydum bakir kaldım dsfgsdgf Çünkü değecek biriyle birlikte olmak istedim hep. Hayatımda biri olursa heralde karşı koyarım^^