Cinsel Yaşam Öpünce kalktı dedi. Öyle hemen kalkıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Öyle hemen kalkıyor mu ya😂🤭 Öpünce kalktı dedi. Öyle hemen kalkıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bazıları çok çabuk kalkar, çok çabuk boşalır. Bazıları da geç kalkar, geç boşalır. Bu yüzden normal olan en iyisi. 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Evet saniyesi ben onun yüzünden kizlarla muhabbet kuramiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha okadar mi ya Yorumla Simurg_4 +1 yıl Evet bir sevgilim vardı kalçası çok güzel di diye ondan. Etkilenip kalkiyordu saklayacak yer ariyordum Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tel maşa onlarin ki bir seh olmasina gerek yok esen yelden kalkiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kapı ağzında girmeden bosalir bazilari:D tabi kalkiyodur 3 1 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Bozuk çeşme Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tahrik gücü yüksekse kalkar anında 2 saniyede tam güç dikilir, normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birak öpmeyi dokununca şahlaniyor Uzun Menzilli Patriot füzesi Hava Sahasına Girmeye hazır 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Kalkar benimde öyle hemen kalkıyor 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kalkıyor tabi hiç ayarı yok serefsizin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin elinde değilmi o Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Yok değil. O yüzden derler ya aklınla düşün şeyinleDeğilDiye:)) Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hemen kalkmaz ve ben ten kokusu duyunca kalkiyor 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hemen kalkıyorss hemen de iniyor dur 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimkini öpersen o da kalkar 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama dudağından öptüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta şu an bile kalktı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hazırmış o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman 😎 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öpmeyi bırak kokumu duyduğunda bile kalkıyor 😂 1 2 Yorumla hasegec +1 yıl kudurttucan illa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hasegec neden 😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hem de saliseler içinde... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nereden öptün 😅 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Dudak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkar o zaman:) Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. okuyunca kalkti 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalkar 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Direk kalkar hiç affetmez 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. in kalk yapabilir :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bazıları çok çabuk kalkar, çok çabuk boşalır. Bazıları da geç kalkar, geç boşalır. Bu yüzden normal olan en iyisi.
Evet saniyesi ben onun yüzünden kizlarla muhabbet kuramiyorum
Oha okadar mi ya
Evet bir sevgilim vardı kalçası çok güzel di diye ondan. Etkilenip kalkiyordu saklayacak yer ariyordum
Tel maşa onlarin ki bir seh olmasina gerek yok esen yelden kalkiyor
Kapı ağzında girmeden bosalir bazilari:D tabi kalkiyodur
Bozuk çeşme
tahrik gücü yüksekse kalkar anında 2 saniyede tam güç dikilir, normal
Birak öpmeyi dokununca şahlaniyor
Uzun Menzilli Patriot füzesi Hava Sahasına Girmeye hazır
Kalkar benimde öyle hemen kalkıyor
Hayır tabii ki
Kalkıyor tabi hiç ayarı yok serefsizin
Senin elinde değilmi o
Yok değil. O yüzden derler ya aklınla düşün şeyinle
Değil