bu yaşta çok az sizin her gün olmanız gerek. minumum gün aşırı. yahi haftada 4 kez neden bu kadar uzaksınız isteksizsiniz anlamıyorum. bu yeni nesil neden böyle. ben bu yaşta her gün yaşıyorum yahu
Bir gereklilik üzerinden yapılacaksa yüz kere bile yapsan senin keyif almayacagın cok acık. Sanırım baska bir mutsuzluk var kafanda atamadıgın. Bunu çözebilirsen hafta bir yapsan dahi efsane bir etki yaratabilirsin ki bir ile kalınmaz
Bence bu işlem karşılıklı konusmayla ve şu an çocuk yoksa bir simge ile misal kırmızı kurdele kapıya baglanir o gun istediniz anlamına gelir ve daha az utanırsınız zamanla sonucta ihtiyac
bunu aşman için kocana karşı rahat olman lazım, tek tarafın gönlü olsun diye yapılacak bir şey değil.. kadınlarda beni ayıplarsa korkusu oluyor.. görücü usulu evlilik mi
pozisyon konusunda rahatsan, başlatma konusunda da rahat olman lazım, yorgun mu kızar mı maç mi izler vs düşünmeden çocuk uyur uyumaz harekete geçmelisin, soyunmadan bile hatta salonda mutfakta bile..
Bak bizim okuldaki kızlar da genellikle böyle evlendi. 100 kişilik bir sınıfta 5 kız var zaten bölüm dışı bir üniversitede kızlara yürürsen konuşmaya bile korkarsın (denendi ama denemedim) abazan çok fazla haliyle.
Ya size dürüst konuşmalıyım bana bir türlü üniversite aşkı nasip olmadı az önce demiş olmalıyım ki Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum ancak bir türlü öyle kısmetim çıkmadı bırak kısmeti dedim ya abazanlar yüzünden konuşmaya bile cesaret edemezsin. Kız her türlü bulunur belki ama nasıl nasip olur böyle gönlüme göre olanı bilmiyorum. Ümidim yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
bu yaşta çok az
sizin her gün olmanız gerek. minumum gün aşırı. yahi haftada 4 kez
neden bu kadar uzaksınız isteksizsiniz anlamıyorum. bu yeni nesil neden böyle. ben bu yaşta her gün yaşıyorum yahu
yazık size. biraz doğal beslenin ve ilaç tükteimini azaltın yazık size
Bir gereklilik üzerinden yapılacaksa yüz kere bile yapsan senin keyif almayacagın cok acık. Sanırım baska bir mutsuzluk var kafanda atamadıgın. Bunu çözebilirsen hafta bir yapsan dahi efsane bir etki yaratabilirsin ki bir ile kalınmaz
Bence bu işlem karşılıklı konusmayla ve şu an çocuk yoksa bir simge ile misal kırmızı kurdele kapıya baglanir o gun istediniz anlamına gelir ve daha az utanırsınız zamanla sonucta ihtiyac
Az bence. Yanı yeni gelin sayılırsın hala normalde her gün yapıyor olmanız lazım. Ama minimum minimum minimum 3 yani. 3 bile çok az.
Buradaki ruh hastası tiplerin tavsiye görünümlü boş lakırtıları seni mutlu etmez hatun
Peki
Eşini Sev eşine saygı göster her şeyi duyma her şeyi görme evlilik Ancak bu şekilde yürür şimdiden bir ömür mutluluk Bir Yastıkta yaşlılık dileyeyim..
Öyle yapıyorum zaten
Mutluluklar... Büşra Ayaydın gibi tatlış bir hatun varsa çevrende, tanıştır beni 🤪
Çok erken bir düşüş yaşamış siniz normalde sizin haftada en az 5 kez yapmanız gerek heleki hafta sonları 2 3 gecede
Normal ne kötü ne iyi. Orgazm yaşatıyosa sorun yok bence. Kendi boşalıp seni öylece bırakıyorsa sıkıntı.
gerekmekle alakalı değil erkeğin canı çektiği kadar, her gün isterse her gün
Bi gecede 6-7 yaptığım da oluyor , ama evli olsam muhtemelen her gece minimum 2 kere yaparım
Bence gayet normal sizin ilişkinize baplı da güzel gayet ya sürekli yapacak değilsiniz ya
Gene siz iyisiniz biz ayda 2 bense günde 5 6 istiyorum
Çok az, doyabiliyormusun? Üst üste kaç posta yapar?
Biz 29 yaşındayız 20 günde bir 30 günde bir 10 günde bir maalesef
bunun bir sayısı yok ama 2 de az en az 3 olmalı bence
İki tarafın isteğine bağlı. Ama bana göre az
Bunun sayısı olmaz içinizdeki enerji istel sizin keyifniz
Normal ve standart a bağlanmış... sonra bire iner..
Canının ne kadar istiyorsa o kadar :D Standartı yok bunun :D
34 yaşındayım her gün sabah işe gitmeden önce ve işten gelince yapıyoruz. Eşimde 24 yaşında
yani bakınca normal duruyor ve bunun sınırı yok bence peki haftada 2 kere sadece tek orgazm mı?
Bunun bir sayisi oldugunu dusunmuyorum.. istekle alakali birsey bu.. mesela sen daha fazlami isterdin..
mesleklere yaşa göre değişir çocuk var mı yoksa az
Var
yaparken çocuk uyanacak kaygısı var mı? kaç dk sürüyor yaptığınız gün
Var 20 25 dakika
zevk almanı törpülüyor veya engelliyordur, doymuyorsundur.. yaptığınız gece 1 kere mi hep
Evet
geceyi beklemeyeceksiniz o zaman çocuk uyudukça fırsat kollayacaksınız, ya da annelere çocuğu bırakıp başbaşa kalacaksınız.. evhanımı mısın
Birine bırakamam ev hanımıyım
peki kocanın meslek nedir? az olduğunu ima ettin ya da söyledin mi
Diş hekimi söylemedim
geliri de fena değildir, iş stresine yoktur polis jandarma ya da bankacı gibi.. kocaya söyle.. çevrenden kimseyle dertleştin mi
Benim için dert değil bu
kocan işteyken aklına geliyor ya da mastr gereği duyuyor musun?
Duymuyorum
peki hep kocan mı başlatır, sen başlatmaya çekiniyor musun?
Evet, evet
bunu aşman için kocana karşı rahat olman lazım, tek tarafın gönlü olsun diye yapılacak bir şey değil.. kadınlarda beni ayıplarsa korkusu oluyor.. görücü usulu evlilik mi
Hayır
sorunu beğeniyorum şimdi
?
her şeyi burdan soramıyoruz diye, boy kilon nasıl
Boyum kilom ne alaka sorumla
bazıları doğum sonrası kilodan kaynaklı özgüven yaşıyor diye
kocandan beklentin nedir
Beklentim yok
Pozisyonu arada bir sen mi ayarlıyorsun hep o mu
Değişiyor bir o bie ben
pozisyon konusunda rahatsan, başlatma konusunda da rahat olman lazım, yorgun mu kızar mı maç mi izler vs düşünmeden çocuk uyur uyumaz harekete geçmelisin, soyunmadan bile hatta salonda mutfakta bile..
Rahat olamıyorum
daha önce seni bozdu mu, reddetti mi? işte bunu bulmak için sorular soruyorum neden rahat değilsin diye
Evet t
özgüvenini ne kırdı*
Bilmiyorum
şehir neresi
Ne alaka
rahat olamadığın için bunu belki bir kişisel yardımla (aile terapisti) ya da psikologla halledebilirsin..
Sana yeterli degilmi iki kere aslinda turkiye sartlarinda normal
İkinizde cLisiyorsaniz normla
Ben çalışmıyorum
Esin çalışıyor yani onun için normal ama seni bilemedim
2 senin için yeterlimi ne hissediyorsun
Yeterli
Ozaman sıkıntı yok
Siz okumadınız herhalde. 21 yaşında evlendiyseniz eğer.
Okuyup okumamam sizi neden ilgilendiriyor
Yav kızım sen hasta mısın insan gibi bir varsayımda bulundum neden tersliyorsun?
Ruh hastası ya
Bende insan gibi cevap verdim. Neden ilgilendiriyor diye.
Ayrıca okudum hiç merak etmeyin çalıştımda mesleğimi yaptım bebek olunca bıraktım
Ne okudun onu da merak ettim cevaplayabilir misin?
Bilgisayar mühendisliği okudum
Anladım eşiniz de mühendis olmalı?
Hayır diş hekimi
1) Nasıl tanışıp anlaştınız?
2) Özele kaçmazsa evliliğiniz evlilik öncesi birliktelik olup ta sonra aile de razı kaldı da öyle mi evlendiniz?
Ben de mühendislik okuyorum üniversite hayatı boyunca bir ilişkim dahil olmadı bu sebeple size soruyorum.
Benim doktorumla aynı klinikte çalışıyordu doktorumun işi çıktıpı için o gün ona gitmiştim öyle tanıştık
Evlilik öncesi birlikte olduk aileleri evlenmek istediğimizi söyledik saygı duymak zorunda kaldılar
Bak bizim okuldaki kızlar da genellikle böyle evlendi. 100 kişilik bir sınıfta 5 kız var zaten bölüm dışı bir üniversitede kızlara yürürsen konuşmaya bile korkarsın (denendi ama denemedim) abazan çok fazla haliyle.
İlk tanıştığınızda yaşınız kaç idi? Tanışmadan evliliğe kadar olan süre ne kadar idi?
19 2 yıl
Ya size dürüst konuşmalıyım bana bir türlü üniversite aşkı nasip olmadı az önce demiş olmalıyım ki Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okuyorum ancak bir türlü öyle kısmetim çıkmadı bırak kısmeti dedim ya abazanlar yüzünden konuşmaya bile cesaret edemezsin. Kız her türlü bulunur belki ama nasıl nasip olur böyle gönlüme göre olanı bilmiyorum. Ümidim yok.
Bilmiyorum
2 yıla çok şey sığdırmış olmalısınız😂
Nasıl bilmiyorum? Net anlatabilir misiniz?
Senin durumunu bilmiyorum öyle bir şey yaşamafım
Empati yeteneğin gerçekten çok iyi (!)
İstekli birisiyseniz biraz az olabilir 3-4 olabilir istersen daha da fazla olabilir daha onceleri daha mi fazlaydi peki
Çokkkk azzzz.
En az 4 olmalı...
bence gayet uygun haftada 2 kez
5-6 kere tabikide 3 diyenler sizden bişi olmaz
Eskisi gibi olmaz zaten haftada 2 yeterli
Kaç kez yetiyorsa
En güzeli 2 dir abla fazlası bunaltır bence ideal
O normal ama bizim 4-5
Cok azmis ya o ne oyle biraz cogaltin
İleride o sayı daha da düşecek 😉
Sen kaç kere istiyorsan o kadar yapmalısınız
normal enerjıyı bosaltıyor ıste
Yeterli ne istiyorsun ki sen?
Günlük yapardık biz evliyken haftada 2 ne ya 😂
İsteksizlik var sanırım
Yeter, başka şeyler de var yapacak
Fantezileriniz varsa her gün sevişilebilir.
Az bence annemler 2 3 defa yapıyor
caniniz kac kere istiyorsa o kadar
Eşin mi 34
Evet
Bizdede o kadar yaş farkı var normal 2 kere ama sana az gelebilir
Ne kadar istiyorsanız normali o
İdeal iki
Çok az ya
hafta sonu da dahil mi?
Hergün
2 ideal bence :)
Çok az