Arkadaşlar son zamanlarda çok istekliyim acaba sebebi ne olabilir yediğim içtiğim bişey mi sebep oluyo acaba bilgisi olan var mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Arkadaşlar son zamanlarda çok istekliyim acaba sebebi ne olabilir yediğim içtiğim bişey mi sebep oluyo acaba bilgisi olan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yakışıklı erkekler etrafında çoğaldıkça seni isteklendirir. Akşam mastürbasyon yapıp söndürmezsen suyu akmaya başlar istek dahada artar. mastürbasyon yap ya da sexting de olur
Senin yastakilerin sorunu bu galiba şaşırıp da yanlış bir şeyler yaoma da git cinsel içerikli şeyler izle
Daha kötü oluyo öyle yapınca
Ne diyim o zaman git birine bir anal bir de oral yap veya sadece ön sevosme yapin ama hata yapma ben yıllardır video izliyorum hala manuel devam
Hmm
Yani ne yanan biri olarak ortaokulda başladım bu işe hala evlenmedim ve yapmadım kimseyle ama çok basit syukselirim iyi şaşırıp bana denk gelmedin olumune yumulurdum
Seni biri iandiracsk gibi geliyor bana benim gibi birine şaşırıp da yaklaşma
Nolcak anlamadım
Benim gibi ateş birine denk gelirsen yumulur sana ben diyim ben korkutmadsn yaparım da başkası hayvan gibi dalabilir
İstersen burdan biriyle sohbet et resim veya foto atmadan biraz dinginler seni
Yok ben kimseyle yapmayı düşünmüyorum
Sen bilirsin ya da sadece birtakım sorular sorarak merakını gidermeye caliş ama sakın birinin gazına gelip de üstünü başını salma bunun ayarı yok bir bakmışsın bakirelik gitmiş ve hamilesin
Yok yok yapmam sağol tavsiyen için
Bak ben hocam yüzümu okşadı diye kendimi tatmin etmek zorunda kalmıştım belki hayal gücünde isine yarar ders bitti lavaboya gidip işimi gördüm alev ateş yanmistim
Yuh değişikmiş
Ben biraz basit yukseliuirum benle aynı evde yasasan yanlış hareketlere kalkismicaksin bu dedigim senin yaslardayken oldu ama herhalde hayatının en iyi rahatlamasiydi diyebilirim tabi yine hayal ederrk yaptim
Regl dönemidir Hobiler edin kendini yoracak meşgale edin
Regl geliyor olabilir. Genelde asıl sebep budur.
Ya da artık beden yeter gına geldi istiyorum diyordur
E ama daha gencim ben
Ne alaka gencim derken? Yaşlısın demedim ki ve regl gençlerde de oluyor. Yaşlıyken olmuyor.
Yok evlenmek için dedim onu
Tamam da bu biyolojik bir ihtiyaç ve sosyal normlara göre çalışmıyor ki?
Bedenin istiyorsa istiyordur. Sonuçta artık bir çocuk değil kadınsın.
Hiç öyle davranmıyo çevrem
Çevren derkenn?
Çevremdekiler öcü gibi davranıyo bu duruma
Mesele çevren değil senin ne düşündüğün? Öcü bir şey mi
Tabi ki değil sonuçta doğal bi ihtiyaç bak ne kadar bastırsakta engel olamıyoruz
Heh işte o yüzden kendine göre davran derim ve aslında böyle düşünmen senin için oldukça sağlıklı bir şey. Çünkü en azından ilerde evlenince daha iyi bir seks hayatın olur.
Penisi eline almaktan korkan kadınlkar var düşününce.
E napsın bu kadınlar bildiklerini söyleyince de erkek kızıyo bilmese yine kızıyo
Valla senin cinsellik konusunda bildiklerin yüzünden bir adam sana kızıyorsa o adamdan uzak dur.
Cinsellikte büyük ihtimal iyi değildir ve senin isteğin onu korkutuyordur ve sana bu yüzden kızıyordur
A farklı bi bakış açısı
Erkekler yüzyıllardır sence neden kadınları bu konuda bu kadar sert eziyorlar?
Hepsi sekste harikalar yaratan varlıklar mı sanıyorsun :D
Bilemedim yani erkekler bu işi beceremiyo olamazlar ki sonuçta her türlü olur o iş ne var ki bunda bu kadar kasılacak
ohooo sen cidden böyle mi düşünüyorsun? Hiç bilginyok sanırım konuyla ilgili
Yo bilgim varda yani neden ve nasıl bu konuda kötü olunur onu pek anladığımı söyliyemiycem
Biraz açık olacak ama daha vajina deliği ile idrar deliğini ayıramayan erkeklr var desem.
Ya da kadınını sulandırmadani, ön sevişmenin ne oldugunu bilmeyen direk girmeye calısan adamlar var desem ya da .
Bunlar sence iyi seks yaşatır mı kadına?
E yuh ama onları bilmeyen insan mı olur. Kokunç bişey bu
Eee ne var ki ciddiyim. Adam hayatında kadın görmemiş, sence erojen bölgelerini biliyor mu? Bak bunlar hemen aklıma gelenler.
Senin hayalinde belki evire çevire iş vardır, adam 2 dk da bitiyordur, bunu napcaz? :D
Lan sinirm bozuldu ha bu adam bunları nasıl bilmicek hangi devirde yaşıyo bu 2 dk ne ya hem Kadın neden izin veriyo buna
Eee bak işte seninde bilmediklerin var. Sence erkeğin boşalması konusunda düzelmesi nasıl oluyor?
Seks yaşamayan adamın bunu kontrol etmesi zordur. Zaman lıyor alışmak.
Bu biyolojik bir şey, zmansal değil.
Ama diğerleri başka tabi.
Düzelmesi derken
Erkek seks yaptıkça boşalma konusunda kendini geliştirebilir. Seks yaptıkça iyileşen bir şeydir.
Hemmm verdiğin bilgiler için teşekkürler
Rica ederim. Seni daha bilgili diye düşünmüştüm ama sandığımdan azmış seninde.
Uyuyorsun galiba
Yok var benim bilgim de karşı taraf hakkında bu kadar bilgim yokmuş bende senin aayende öğrenmiş oldum
Yo neden uyuyayım
Sevindim o zaman. Ben de çoğunu zaman içerisinde öğrendim. 10 yıl öncesi halim olsa galiba bir haltı beceremezdim
Bir anda sohbetin ortasında veda eder gibi deyince herhalde uyuyor dedim😅
Yok çok ciddiyim acayip bilgiler aldım senden ondan teşekkür etmek istedim ozaman neden bazı erkekler bakir evleniyo bu kadın hele pek bilgisi olmayan bi kadın için çok kötü bişey değil mi
Her erkek bilgisiz olacak diye bir şey yok ki ama. Dikkat ettiysen ben genellemelerden kaçıtorum çünkü her birey farklı. Bu bekaretten ziyade zihinle alakalı.
Sende bakiresin ama cinsel bilgin fena değil diyelim. Ama bakire olmayıp hala sadece put gibi yatıp bir şey yapmayanlar da var şimdi.
Meşgulüz sanırım biraz
Uyumuşum dün
Günaydın ben de uyumustum zaten
Geri de ıuyudun galiba :D
Yok uyumadım
Sesin cıkmadı da :D
😄 bugün iyiyim ondan heralde
Gitti mi libido :D
Gitti gibi
Gitmemesi de var yani %50-50
Bugün değişik bi gün oldu pek umrumda değil o şu an
Noldu hayırdır
Bana kalsın
Özelden yazmak istersen eğer dinlerim
Yok teşekkürler
Tamma sıkıntı yok :)
Sonbaharda farklı oluyor benimde öyle. 3 posta attım. Bakire misin?
Benim 1 yıldır böyle evet
Yaşamak istiyor musun
Yok
O zaman okşamaya devam rahatlat kendini
Benimde öyle. Bazı dönemler gerçekten de çok fazla tutkulu oluyorum.
Benim 1 yıldır böyle
Benim de son 7-8 aydır böyle. Gizli olmamanı dilerdim
P*rno falan izle mastürbasyon yap. Biraz yatıştırır seni
Bu ara bende de var 2 haftadır mevsimden mi anlamadim
Ben 1 yıldır böyleyim
Seninki farklı ozamn yas kac
Sanırım hormonal regl zamanı ise
1 yıldır böyleyim
O zaman rahatla mastürbasyon yap ben öyle yapıyorum
Yapıyorum da onuda işte yaptıkça yapasım geliyo
Nasıl yardımcı olaylm istersen
Hayır yaşın gelmiş artık.
Ne yaşı gelmesi yahu daha gencim
Tamam işte seks yaşın gelmiş diyorum. İhtiyarlayınca mı yapılır seks.
Hayır yani evlenmek için daha çok gencim anlamında
Aklın varsa Evlenme zaten 30larına kadar. Hayatı ve seksi doya doya yaşa
Ama ben evlenmeden yapmak istemiyorum
Hayatının en büyük pişmanlığı olacak. Evlilik sekse en uzak şeydir unutma bunu
Ya neden insanlar sonuçta bunu yasal bi şekilde yapmak için evlenmiyo mu
100 sene önce evet de artık o işler bitti. Zaten saçmalığın önde gidenidir seks için evlenmek zorunda olmak
Ama evlenmeden biz kızlar yapamıyoruz maalesef
Grup seks yapıyor senin yaşıtların... dünyadan haberin yok senin be. Ayakta uyuyorsun resmen. Artık diktirme denen bir şey var ondan bile haberin yok belli ki. Üzüldüm sana belli ki çok cahil yobaz alt tabaka bir ailede ve de çevrede yetişmişsin.
Yo ailem öyle değil sadece bunun doğru bir şey olmadığını öğrettiler önemli olan sadec evlendiğin kişiyle yapman böyle birilerini kandırmak hiçte doğru değil bence
Böyle bir şeyi sana öğrettilerse kesinlikle öyleler. Bu bu ülkenin doğru diye öğretilen en büyük yanlışlarından birisi.
Yo bence değil ozaman herkes herkesle yatar bence hiç hoş değil
Kimse herkesle yatmaz sadece beğendiği ve arzuladıklarıyla yatar bu da zaten olması gereken
Ama ozaman da kadınlara ne diyolar benim söyleme me gerek yok demi
Dedim ya işte çok yobaz ve alttabaka bir çevrede yaşıyorsun. Bu senin en doğal hakkın o mallarda betin var mı da ne dediklerinin önemi olsun
Dünya nüfusunun %90 bence böyle olmasını doğru bulmuş yoksa bu konu yüzünden bu kadar cinayetler işlenmezdi
Senin dediğin medeni bi hayat bence ancak Norveç’te falandır
Öyle bir şey yok yaa o dediğin sadece bizim gigi bir kaç yobaz ortadoğu ülkesinde. Dünynın geri kalanında normal bir işte çalışan bir kadın sırf zevk ve güzel bir anı kalsın diye gidip öğle paydosunda p*rno filmde oynayıp sonra gidip işinde tekrar çalışabiliyor. Dünyada böyle bir saçmalık asla yok. Bşzde de senin yaşadığın cahil çevreler hariç pek kalmadı. Cinsellik gayet normal bir şey kadın için de artık
Bence sen paralel evrende falan yaşıyorsun gibi bizim burada hala evlenirken bile gelinliğe kırmızı kuşak bağlanıyo (İzmir)
Asıl senin dğnyadan haberin yok. İzmir bu ülkenin bu konuda en modern yeri. İzmirli kadınların geneli rahatça giyinir gezer tozar seks yapar. Sanırım siz Anadolu'dan geldiğiniz köyünüzü komple İzmir'e taşımış ve orada izole bir yaşam sürmüşsünüz
Yo biz Anadolu’dan gelmedik ki hem düğünlerimiz de gayet modern olur ama şimdiye kadar kimin düğününe gittiysem hepsinde kırmızı kuşak vardı
Nereden geldiniz? Geç bunları. Siz kesinlikle izmirli değilsiniz.
İzmirliyiz Konak
Sonradan gelmişsinizdir siz
Of abi tamam ya sana laf anlatamıcam ben
Anlatma zaten şu 12 senelik KS deneyimimde sen ge ailen gibi bir yobaz cahil bir izmirli görmedim. Hepsi gayet modern kaliteli ge özgürce cinsellik yaşayan insanlardı
Tamam abi bırakalım da öyle olsun zaten ben böyle olmasına bişey demedim ki
Peki
Fazla mi film izliyorsun
Yo sadece takip ettiğim birkaç dizi var
Psikolojik olabilir
Nasıl yani psikolojim mi bozulmuş benim
Psikolojik olan her durum negatif değildir
Mesela ne olabilir
Libidal enerjini arttiran bir olay yaşamış olabilirsin
Hmm e peki hiç düşmez mi bu
Bilmem detayları konuşmak lazım 😇😉 musaits n
Vucun istiyor artık... boy kilo nasıl senin
Ergenlik dönemimde bile bu kadar istememişti 161 boy 58 kilo
Tam olmuşsun... çok güzel bir kızsın sen.. konuşalım mı biraz ne dersin
Normal bu anatominin gereği olan bişey
Yok ama artık çok zorlanıyorum
Neden zorlaniyosun birine ihtiyaç mi duyuyorsun o yüzden mi
İhtiyaç mı duyuyorum onu bilmiyorum ama hep aklıma geliyo istemememde nerdeyse her şey den etkileniyorum
İhtiyaç duyuyosun bunlar olmasi gereken şeyler
Ben sürekli öyleyim düşün beni bir de
O yaşta bide
Oradaki yaş öylesine alınmış 32 yaşındayım
Senin yaş kaç
E gene büyük bu istek hiç azalmıcak mı
Azalmıyor ki özellikle bu yaşlarda çok oluyor her gün sabah akşam
Senin ne zamanları artıyor
Hep yüksek
Sosyal medyadan uzak dur
Ah bi durabilsem
Başka birşeyle uğraş
Tamam denicem
Yumurtlama, regl öncesi ve sonrası artar
Dusunuyor musun acaba
Evet aklıma geliyo durup dururken
Biraz düşünmekten vazgeç aklına geldiğinde gitsin. :)
Gitmiyo ki daha yükseliyorum başka bişey düşünemiyorum o aklıma gelince
Misjn acaba
Başka şey düşünmelisin dışarı cik hava al oyun oyna birsey yap
Tamam
Ciktim
Alkol içiyorsan olabilir
Yok kullanmıyorum
Bakire ise yaş arttırmış azgınlık artıyor
E nasıl kolayını bulcam ben bunun
Mevsimsel
Reglin yaklaşıyordur
Ama bu 1 yıldır böyle ve hep daha çoğalıyo
1 yıldır boşlukta mısın
Boşluk derken
Manevi e
Olarak
Ben hep boştayım ya
Doldur artık
Doğru dürüst insan yok ki
Sen de haklısın
Cok normal
Yaşın kaç ki 😅
Hormonlar
Evet ama neden böyleler konsantrasyonumu bozuyorlar artık
Eeee çok normal istek var haz var akışa bırak uzun uzun anlatmam lazım sana
Mevsim geçişi
Diyosun
Dedim bile bendede aynı durum normalde düzenli ilişki yaşıyorum ama bu aralar mastürbasyon yapmazsam sorun çözülmüyor
Ben 1 yıldır böyleyim ya
21 161 58
Hmm haftada kaç defa kendinle ilgileniyorsun
Hergün
Regl yaklaşıyor
Sevgilin yok mu