Cinsel Yaşam Sevgilimin penis boyu 14cm ve kalın sizce idealmi bu yeterlimi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sana gore demeyin size gore soruyorm sizce nasil? Sevgilimin penis boyu 14cm ve kalın sizce idealmi bu yeterlimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kardeş bana girmiyor ama yeterlidir herhalde şlsdkgsşd 1 0 Yorumla
oylesinebirisi1 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ülke ortalaması 13 santim ve bi de kalınsa gayet yeterlidir, burada yok 18 yok 20 olmalı diyenlsr iyi sallıyor 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Bence iyi , benimki 20 cm ve kalın bu yüzden problem oluyor bazen inan benimkinin 16-18 olmasını isterdim 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu ölçü ile işiniz yok. cinsellikte mutlu olmanın tek yolu sevişektir sona kadar sevişerek ilişkidiranatominizi bir öğrenin arkadaş 0 1 Yorumla builder +1 yıl kendi vücudunuz tanımıyr başkasının vücudu hakkında ahkam kesiyorsunuz bu kadar olmaz yahu Yorumla
HAKAANNN97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tr ortalaması üstü işte adam olana çok bile dhfkdfj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelip sizi videoya almamı isterseniz 7/24 buradayım bir mesajın yeterli... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Küçük bence sevgiliminki kalın ve 22 cm 😋😋 3 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu alamazdim zaten LEOWKDJWKD Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jzlsmslamqşsö bende bakireyim ve korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ahahahshahsn naneyi yedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hshskwhsk hemde nasıl ya gırtlak bile yapamıyorum boğazım küçük 🥺🥺 Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Hayatlarında penis görmemiş videolardan başka iki bakirenin muhabbeti afhslfjwr 22 cm yi sen videolar da zor görürsün enayi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav bi sg kendim ölçtüm swnde olmayınca kıskandın tabi.. BAMYA Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl İlaçlarını aldın mı sen dhfkdfkfbf Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Kes sesini ezik çöp Yorumla HAKAANNN97 +1 yıl Seni ciddiye bile almam ağla ámk áptálı Yorumla Baleman +1 yıl sağlam atmışsın Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çekicin boyuna değil çaktığı çiviye bakcan 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ideal 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. benim de öyle :) 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kötünün iyisidir 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ufak diyenler heralde hayal aleminde yaşıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ufak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence kac olmali ya da seninkinin kaf Cevap sahibi +1 yıl En fazla 18 19 cm olmalı. Bamyalarin zoruna gitmesin 18 19 cm penise sahip bir çok erkek var sinirden tepineceklerine bu gerçekle yüzleşsinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kardeş bana girmiyor ama yeterlidir herhalde şlsdkgsşd
Ülke ortalaması 13 santim ve bi de kalınsa gayet yeterlidir, burada yok 18 yok 20 olmalı diyenlsr iyi sallıyor
Bence iyi , benimki 20 cm ve kalın bu yüzden problem oluyor bazen inan benimkinin 16-18 olmasını isterdim
yahu ölçü ile işiniz yok. cinsellikte mutlu olmanın tek yolu sevişektir sona kadar sevişerek ilişkidir
anatominizi bir öğrenin arkadaş
kendi vücudunuz tanımıyr başkasının vücudu hakkında ahkam kesiyorsunuz bu kadar olmaz yahu
Tr ortalaması üstü işte adam olana çok bile dhfkdfj
Birlikte mi ölçtünüz?
Ya kızım cetvel vardı şuralarda :D
Gelip sizi videoya almamı isterseniz 7/24 buradayım bir mesajın yeterli...
Küçük bence sevgiliminki kalın ve 22 cm 😋😋
Ben onu alamazdim zaten LEOWKDJWKD
Jzlsmslamqşsö bende bakireyim ve korkuyorum
Ahahahshahsn naneyi yedin
Hshskwhsk hemde nasıl ya gırtlak bile yapamıyorum boğazım küçük 🥺🥺
Hayatlarında penis görmemiş videolardan başka iki bakirenin muhabbeti afhslfjwr 22 cm yi sen videolar da zor görürsün enayi
Yav bi sg kendim ölçtüm swnde olmayınca kıskandın tabi.. BAMYA
İlaçlarını aldın mı sen dhfkdfkfbf
Kes sesini ezik çöp
Seni ciddiye bile almam ağla ámk áptálı
sağlam atmışsın
Çekicin boyuna değil çaktığı çiviye bakcan
İyi normal
Yeter
ideal
Küçük
benim de öyle :)
Kötünün iyisidir
Ufak diyenler heralde hayal aleminde yaşıyorlar
Ufak
Sence kac olmali ya da seninkinin kaf
En fazla 18 19 cm olmalı. Bamyalarin zoruna gitmesin 18 19 cm penise sahip bir çok erkek var sinirden tepineceklerine bu gerçekle yüzleşsinler
Normal boyutlarda
Catir catir sksn senide çenen kapansin
Yeter
Normal