+1 yılMastürbasyon yapmasını bilene ilişki kadar belki ilişkiden çok daha fazla zevk verecek müthiş bir rahatlatma eylemidir, kuru kuruya nasırlı ellerle yapılırsa zaten bir b*ka benzemez ki ne ince detayları var şimdi anlatırsam bırak soruyu silmeyi hapse atarlar beni millet yanında bir kuru peçeteyle zevk almaya çalışıyor, pff :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden fakir alışkanlığı olsun ki bir partneri sevgilisi olamayan ya da eşi olmayan insanların bir sekilde rahatlaması gerekiyor bu bedenin fizyolojik bir ihtiyacı sonuçta. Esin yoksa partnerin sevgilin yoksa normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılFakirlik değil arka sokaklardır. Arka sokaklarda gerçekler yaşanır.
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl hemen seçtin 🤣
Soran+1 yılGelmişken seçiyim dedim, sonra unutuyorum 😅cevapları tekrar okumam gerekiyor 😄
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😀😀
Soran+1 yılRica ederim 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılFakirlik değil de genelde baskıcı toplumlarda fazlaca görülüyor
22 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌸
Soran+1 yılRica ederim 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız ne kurcalıyosun fakir fukarayı kız, provokatif paylaşım diye şikayet ederim bak. Garip gurabayı birbirine düşürüyor derim 😂
116 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yaa hayır dur bi vidyo atıcam güncellemeye🤣
Cevap sahibi+1 yılZengin parasıyla fakir karısıyla lafını hiç duymadın ellam 😂
Soran+1 yılDuymuştum😅
Cevap sahibi+1 yılBütün tezler çürüdü sıradaki soru 😂
Soran+1 yılAhaha ama hala fakirlerin daha çok yaptığını düşünüyorum 😅
- +1 yıl
cok güldüm yazınaya :) deliii nerden aklına geldı bunlar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ekonomik şartlarda erkekler olarak evlilikten zaten vazgeçtik, sevgili yapıp işimizi görüyoruz. Mastürbasyon fakir değilde daha çok iletişim sorunu olup tercih edilmeyenlerin alışkanlığı olabilir. Fakirle ilgili olarak; zengin parası fakir karısı ile oynar lafı var birde fakirin sofrası ve yatağı zevkli olur derler. Fakir adam her istediğini alıp yiyemez o yüzden yatağa girince uzun uzun malafat-ı şakşakıyeyi şeftalinin yarığında oynatır durur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu işe bak! çok güzel sorulara 1-2 yorum yazılırken. bunun gibi saçma soruya aşağıda 100 e yakın yorum gelmiş. sorunun baş harfı m, v, a. p, s olunca...
110 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorum değil cevap. Ayrıca saçma bulduğun soruya sen de saçma bir cevap vererek eleştirdiğin topluluğa dahil olmuş oluyorsun..
Cevap sahibi+1 yılİçİne dert olmuşki az önce beğendiğin yorumuma istinaden bir şeyler yazma ihtiyacı duymuşsun. olabilir. herhangi bir şeyi eleştirmek, asla cevap niteliği taşımaz, senin sorduğun kademik bir soru değil. o yüzden soruna yapılan yorumları "cevap "olarak görme, onlar yorumcuların fikirleridir. tıpkı benim soruna yaptığım eleştiri gibi... birde, topluluğa dahil olmak onlarlan aynı fikirde olmayı gerektirmez. ikisi farklı şeyler... soruna yazılan yorumların çokluğu da senin sorunun kaliteli olduğunu göstermez
Soran+1 yılKaliteli veya kalitesiz soru sadece. Sonuçta KS Nobel ödülü vermedi bu soruya. Sana neden bu kadar dert oldu bu soru o da senin sorunun.
Cevap sahibi+1 yılesprinin , soruna göre daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim
Soran+1 yılSoru da ironi amacıyla sorulmuş bi soru zaten
Cevap sahibi+1 yıl"fakir" dramatik bir cümleyi "Mastürbasyon" kelimesiyle ilgiyi attırmak için soslamışsın. neyse elimdeki kitabı bitirmem lazım, bu kitapda bize fakirlikten gelen alışkanlığımız
Soran+1 yılKitabını oku tabi. Kalitesiz bulduğun sorulara yorum yapan kalitesiz bulduğun insanların olduğu ortamda vakit kaybetme!
Cevap sahibi+1 yılbence sorduğunuz sorudan daha kaliteli birisiniz. malum tabii reytıng kaygısı
Soran+1 yılAhaha yaa bu soruyu senin kadar düşünmediğimden emin olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılben sorunu çerçeveleyim odamın en güzel köşesine astım bile
+1 yılyoo neden fakirlik olsun insanlar saglık icinde guvenemedıgınden dolayı kadınlara gitmiyodur bence. ayrıca mastürbasyon evlı bekar farketmez ayrı taddır yanı vede bedenın rahatlaması ıcın yapılması gereken seydır.
10 YorumlaBu konuda sınıf ayrımı yoktur diye düşünüyorum 😅
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yani şimdi ben zengin miyim tövbest 😂😂😂
43 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim gizlenmeyi unutmuşsun sjj
Cevap sahibi+1 yılHatırlatma için teşekkürler bebeğim sjdjsjd
Soran+1 yılAhaha ricalar
+1 yılFakirlikle alakası nedir? Pardon başkalarıyla yatmam lazımdı zengin gözükmek için !
50 Yorumla
+1 yılFakir veya zengin değil , partner yapamayan insanın alışkanlığıdır. Zenginse bu daha kötüdür tabi , o. kadar imkanla partner bulamayan insan ( dini veya kişisel seçimleri hariç ) beceriksizdir.
10 Yorumla
+1 yıl12 13 14 yaşlar için ideal sonra kesmedi benim düşüncem. d ama her zmn da biri olmuyo işte
63 Yorumla
Soran+1 yıl12 yaşında mastürbasyon mı yapıyodun sen🤦♀️
- +1 yıl
Çok kurcalama🥰🥰
- +1 yıl
12 yaşında mı oha
Seksin ve mastürbasyonun ayrı ayrı zevki var. İkisi de olmazsa olmaz. Rüyada boşalmak daha bir fakir alışkanlığı diyelim, çünkü cinsel hayatı olmayanlarda görülür genelde.
10 YorumlaOnisi parayla yapanlar kadar mide bulandırıcı olmaktansa🤮
310 Yorumla- +1 yıl
@mimarsalt yapmıyorum ama yapacak olsaydım kesinlikle sevdiğim kişiyle ve ücretsiz olurdu
- +1 yıl
@mimarsalt onu kast etmedim
- +1 yıl
@mimarsalt kalır 😉
- +1 yıl
@mimarsalt git
Çay fakir içeceği midir? Ne tuhaf sorular bunlar, evet zenginler oniki yaşında başlıyor s. eks yapmaya.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karısından/ kocasından ümidi kalmayanlarin aldatmamak için bulduğu çözümdür. 😂
Fakiri fukarası zengini olmaz 😂10 YorumlaFakirlikle alakası yok bence. Mastürbasyonun özgürlük adı altında herkesin yapabileceği bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFakirlik değil de kız olmayınca ne yapacağız mecbur ele mahkum 😅 aynı şekil kızlar için de geçerli erkek olmayınca kızlar da o yönteme başvuruyor hea diyelim sevgili var yine de cinsellik olmasa daha iyi cinsellik evlenince doğru
10 Yorumla
+1 yılMekanik bir hadise gibi.
Düşüncelerine ket vurmadan seviştiği başka alanı yok insanın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂😂 fakir elde citiler zengin oyuncaklarla fark bu
20 Yorumla
+1 yılÖlüler de sanıyor ki diriler hergün helva yiyiyor🤣
10 YorumlaErgen alışkanlığı ve daha sonra fakir alışkanlığıda denebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılNeee hayır tabi ki de fakirlikle ne alakası var kızma ama saçma bi soru bu
10 Yorumla
+1 yılİlginç bir bakış açısı 😄 tercih sebebi bu olabilir
10 Yorumla
+1 yılmastürbasyon kişinin kendine ayırdığı en özel saatlerdir 🙃
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yorumları da okuyunca bütün ksnin fakir olduğunu anladım 😳
10 Yorumla
+1 yılMantıklı bir açıklaması var mı bu sorunun? Sırf soru sormak için soru sormayın boş gevezelik yapıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılŞirketteyim. Oturuyorum. Çalışıyorum. Ksye giriyorum ve fakir oldığumu bu posttan öğreniyorum. Üzücü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen seks arkadaşi bulsam aliskanligim kalmazda bulamıyoruz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu da nereden çıkardınız ki? Her yaştan ve sıtatüden insan için en güvenli tatmin yoludur zaten...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. fakirlikle alakasi ne ya 🤣🤣 yine de guzel soru :))
10 Yorumla
+1 yılfakirin karnı doyunca şeyiyle oynar diye bi söz vardı o aklıma geldi 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin sevgilinin karşısında fantezi için yapılanlar hariç seks fakirinin alışkanlığıdır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmaya g.. tü yemeyenlerin işidir.
10 Yorumla İnancı, düşüncesi ya da prensibi gereği evlenmeden seks yapmama hassasiyeti olan birisinin mastürbasyon yapması daha iyi değilmi? Zengin fakir farkedermi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. sorunun güzelliğine bak :)
kesinlikle evet ... fakir ve evli değilsen mastürbasyon. yaparsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl soru ya🤣 bunu da sormazsın. Fakir işi demek karıya kıza ulaşamadığı için çünkü parası yok böyle idare ediyor mu demek
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFakir değil, Zevk ve Dürtü meselesi, Ben severim ve çok yaparım, Erkek boşaltmadığı için ben mecbur yapıyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyledir , alışkanlık haline getiriyorsa , ama bende bazen çekerim , ama süreklilik fakir alışkanlığıdır veya yokluk
00 Yorumla
+1 yılBu ne saçma bir soru ya aynen abla öyle para veremiyorlar ondan 🙄
50 Yorumlafakir mastürbasyon zenginde seks yapıyor o zamann kdsjhdkajla
10 Yorumla
+1 yılYa beni niye engelledin 🙃 iki fakir güçlerimizi birleştirelim 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Tanıdın mı?
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bence seks duygu ister o yüzden maddiyatla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılSevmediğin birisi ile yapmaktansa, bu yöntem daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHayır. Partner bulma yeteneği olmayanlarin ve özgüvensjz olanların tek çıkar yoludur.
00 Yorumla
+1 yılZinadan uzak durmak olamaz mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi hadım olup kurtulun😄
- +1 yıl
Hadi biz kestirip kurtulduk. Kızlar neyini kestirecek 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılFakirler seks yapmıyor mu 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılSoruya soruyla cevap verilmez😄
- +1 yıl
Haklıyken verilir 😁
Soran+1 yılDüzenli ilişki için maddi durumun da iyi olması gerekiyor. Sevgiliyle nasıl vakit geçireceksin başka türlü? Sevgili yapmayıp seks işçisini tercih etsen ona da para lazım. Evleneyim desen ona daha çok para lazım 😄bence.
- +1 yıl
Bak bu analiz doğru işte. Demek ki seks zengin işiymiş 😂
Soran+1 yılGünümüzde evet😄
- +1 yıl
Vay be. Eskiden zengin parasıyla oynar fakir karısıyla derlerdi. Artık o da yalan 😁
Soran+1 yılKesinlikle
Bence alakası yok ben çok yoğun cinsel hayatım olduğu zaman bile mastürbasyon yapıyorum çünkü onun hazzı çok başka
10 Yorumlakesinlikle yoksa par olunca mastürbasyon zaman kalmaz
10 Yorumla
+1 yılhayır insanın kendiyle oynaması kadar doğal başka bir şey var mı?
10 YorumlaHayir onun zevki başka
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMastürbasyon aynı ölüm, doğum olayları gibi Zengin ya da Fakir ayırmayan bir gerçektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme konusunda evet. Erkekler zenginse evlenmeki. Ben maddiyattan dolayı evlenmiyosun mesela
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet. Zenginin mastürbasyon ile işi olmaz hiç bir şey yapamıyorsa parasını verip yapar.
Fakir hep eline mahkum kiyamam:)00 Yorumla
+1 yılFakirin dostu zenginin parası 😬
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendinle baş başa kalmaktır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. fdsdjfjklsdşlf ne alaka ya
10 Yorumlahayallerı cok olanların alıskanlgı
10 Yorumla
+1 yılZenginim yine de yapiyorum arada 😍😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet fakir erkekler yapar
10 Yorumla hayır zenginlerde yapıyordur
10 Yorumla
+1 yılBence evet fakir alışkanlığı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFakirin şeyi yok mu? Ne saçma bir fikir
10 Yorumla - Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar