Gizli Üye(36-45)+1 yılteknik olarak bakıldığında erkek fazlaca efor sarfediyor ama ilişkide kadının işi daha zor çünkü erkek kadını altına alıyor, kendi canının istediği gibi o anki zevkine keyfine göre kadını beceriyor sert acımasızca davranıyor, kadının canını acıtmak erkeğin hoşuna gidiyor, altında kadını kıvrandırmak tokat atmak şaplak atmak boğazını sıkmak saçlarını çekmek sertçe göğüslerini sıkmak, içine sertçe vura vura köklemek.. bunların her biri erkeğe zevk ve keyif verirken kadına acı verici olabilir, ve kendini avutur herkes kadınlığın doğasında var bunları yaşamak alışırsın ya da alışkınsın derler... evire çevire pozisyondan pozisyona döndürerek kadını becerip, bir de nasıldım zevk aldın mı diye sorarlar... o arkasını dönüp homurdanırken sen her yanı sızlayan bedeninle kalırsın öylece...
55 Yorumla- +1 yıl
ohaaa ya yoruma bak 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Arkasını dönene denk geldiysen de senin şanssızlığın, yapacak bir şey yok :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kiminle yatağa girdiğine bağlı.
Sosyal hayatında fiziken kendisinden zayıf olan kadına, sırf bu zayıflığı nedeniyle üstünlük kurmaya, hüküm sürmeye, her fırsatta aşağılamaya, değersiz hissettirmeye varana dek çeşitli yaptırımlar uygulayan nezaket yoksunu bir adamla sevişen kadının çaresizliğini düşünmek bile istemiyorum.
Bu haller dışında söz konusu sadece fiziksel aktivite ise genel olarak erkek olmanın zor olduğunu söyleyebiliriz.
Ara ara hakimiyeti eline alan kadınların çok olması dileğiyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadını çıkar sevdiğinle her şey kolay ozaman
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🌹🌹🌹🌹
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 
Bence böyle
35 Yorumla- +1 yıl
Siz skilmeyi bir ceza olarak gördüğünüz için öyle sanıyosunuz çünkü kadının zevk almadığını zannediyosunuz ama öyle değil. Kadınlar erkeklerden çok daha fazla zevk alırlar bu yüzden ezilen aslında sizsiniz.
- +1 yıl
Olur ezeriz amarak eziyoruz zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel soru bence ikisi de zordur. kendince sorumlulukları var
10 Yorumla Bu kiminle seviştiğine göre değişir, karşındakinin sevişmenin manasını bilip bilmemesine göre değişir.
Seks bir üstünlük savaşı değil, taraflardan biri domine etmek zorunda değil. Erkeklerin çoğu sevişmekle * arasındaki farkı bilmediğinden, kadına hiç rol vermeyip tüm oyunu tek başlarına oynamaya çalışıyor. Kadının sadece meta olarak bulunduğu yatakta fiziken erkek, ruhen kadın olmak zor.
Eğer iki taraf da birbirine karşılıklı saygı duyuyor ve birbirinin arzusunu, ritmini takip edebiliyorsa zor olan, zorlanan biri veya bir şey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKadın olmak her zaman için zordur cinsel birliktelikte de kadının duygularından anlamayan sadece kendi zevkine odaklı davranan insanlar her zaman için bencil varlıklardır Bu yüzden cinsel birliktelikte de kadın olmak zordur.
10 YorumlaTüm yük erkeklerin omuzunda gibi görünse de ufak tefek kadınların ilişkide altımda ezilmesi ve o kadar büyük şeyin çivi çakar gibi köküne kadar girip çıkması bazen beni hayretler içinde bırakıyor.
10 YorumlaOkşanma, emilme , penetrasyon gibi hareketlere maruz kalmak açısından kadın; kadını memnun edecek kadar iyi olmak ve içeride kalmak olarak da erkek olmak zordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de Erkek olmak çok zor. Birkadın için orgazm ard arda hiç ara vermeden defalar ca mümkün iken, erkek için bir patlama sonrası toparlanmak için en az 15 dk ya ihtiyaç var. Gel de anlat...
10 Yorumla İkisininde kolay ya da zorluk derecesi kişisel özelliklere göre değişir, tatmin olma süresi, eeken bosalma süresi, özgüven eksikliği ya da aşırı özgüven herşeyi değiştirir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın olmak zor , sen ne istiyorsun diye soran yok, bide tecrübelerini konuşturacaklar ya , aklına gelen tüm şekiller , tüm hareketler, bir an evvel sona ulaşma isteği ile alelacele davranışlar..,, sonrada sen niye orgazm olmadın?🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kadın olmak daha zor. Sürekli içine girip çıkıyor. Her yerin morarıyor.
Empati yaparak yazılmış bir yorumdur.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç yaşamadım. Sadece tahmin ve empati.
+1 yılİkisi de zor. Kadın olmak daha zor. Kolay mı ağrı sancı içinde kıvranarak koca penisin içine girmesi.
10 YorumlaPozisyonun zorluğuna göre değişir bence...
Hangi pozisyonda zorlanıyorsun?
10 YorumlaBunun cevabını evlenince öğreneceğim ama benim açımdan erkek olmak biraz zor bence ♿🙁
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik mi, fizyolojik mi? Yerine göre değişiyor çünkü 🤷♀️
10 YorumlaErkek olmak biraz daha zor. Çünkü sürekli bir efor halindesin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılerkek olmak zor. iyi * lazım çünkü. boşalmayı kontreol edip * lazım yani kadını
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılMavi renk mi kırmızı renk mi Neo ben maviyi secegim bu sefer sadece gerçeği istiyorum 😂😂😂 pzifer sunar Matrix 3169 başrolde Oscar ödüllü oyuncu 🤫
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakda kadından performans bekleyeni hiç görmedim ama erkek performans gösteremezse erkek değildir. hadi aksini söyleyin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin işi zordur. Zihin olarak bile kontrolü korumak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHep soruyorsun ama hiç kahve içmeye çağırmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılerkek olmak zor tabi kadınlar ancak yatıyor her şey erkekten bekliyor performansı erkekler sergiliyor genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek olmak zor ya hatunu mutlu ediceksin doyurucaksin
10 YorumlaNasıl birine denk geldiğin önemli.
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
En iyi cevap budur.
+1 yılHeralde kadın olmak
20 Yorumla
+1 yılBence iki cins için de zorluk yok. Neden olsun ki?
10 YorumlaBence erkek çok fazla yoruluyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılerkek olmak tabi ki...
10 Yorumla Erkek bensem kadın olmak zor
10 Yorumla
+1 yıltabikide erkek 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olmak zor……
10 Yorumla
+1 yılBence erkek çok şey istiyoz
41 Yorumla
+1 yılhakkını veren erkek olmak zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadın olmak zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kadın olmak
10 Yorumla
+1 yılErkek daha zor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kadın olmak bence
10 Yorumlauyumsuzsa ikiside
10 Yorumla
+1 yılKadın
13 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Yok abicim
- +1 yıl
belli
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılkadın olmak zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılerkek olmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ki 😂
00 Yorumla
+1 yılkadın olmak kolay
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne