sizi itiyor ittikçe siz ona yapışıyorsunuz şayet ilgili ve sevgi dolu olsaydı bukadar saplantı derecesi olmazdı, sorunuza gelince, hem gerçeği duymak istemiyorsunuz hemde soru soruyorsunuz, sizde şunu kabul edin ya da içinize kabul ettirin, erkekler kadın gibi komplike bir varlık değildir, düz mantıktır, seviyorsa aşıksa hep yanında olmak ister cinsellik onun için utanılacak bişey olur istemeye utanır siz adım atsanız duygu ve ilgisi cinsellikten hep fazla olur. resmen adam sizi metres yapmış kullanıyor gerçeği duymak istemesenizde söyleyelim siz akılsız bir insansınız kullanıldığınızı daha ne yaparsa anlayacaksınız?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa seni neden eleştirmeyelim? Bak güzel kardeşim sen anlayamıyor musun? Zaten sorunda da yazmışsın sevilmediğin kullanıldığın çok net belli. Senin bu düştüğün tuzağa ben 17 yaşıma kadar düştüm oda gerçekleri gördüğüm haldeydi sen onu bile becerememişsin. İnsan kullanıldığını nasıl anlamaz ya? Delircem cidden. Seni aşırı derece de kullanıyor sende saflık edip kendini kullandırdıkça gözünde 1 gram değerin olmaz. Sen kötü bir kadın olmayabilirsin ama emin ol o seninle sanki öyleymişsin gibi asla evlenmeyecek ve seninle asla görünmek istemeyecek. Çünkü ona göre görünsen ciddi bir şeyler var demek. Seninle bu şekilde tanınmak istemiyor. Seni sevse bunu bin tane yerden anlardın. Burada ne yazdıysan tam tersini yapardı. Ayrıca şunu hiç unutma. Gerçek sevgi gerçekten sevilmek insanı asla şüpheye düşürmez. Şüphe duyuyorsan sorma gereği duyuyorsan zaten yine başka bir kanıtıdır yine sevilmediğinin.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki kabul etmeyecek, inkar edecek ve seni sevdiğine inandırmaya çalışacak çünkü kullanılıyorsun. ✔️
Bunun farkındasın ve hala devam edersen kendine yazık edersin. Kendini daha fazla değersizleştirme.
Düşünsene belkide hayatında seni çok sevecek biri olacak ama buna müsade etmiyorsun bu kişiye yol vermediğin için. Yapmayın yahu vazgeçmeyi bilin.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🌺
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normalde mesajda filan öyle olan insanlar vardır illa herkes benim gibi sevecek diye bişe yok ama herzaman olmaz insan bazen yüz verir konuşur gönlünü yapar
Ev muhabbetine gelince sadece ev varsa boşuna heveslenme cidden kullanılıyorsun hadi giyin gidelim demeside üstüne yağ bal sürmüş bunun
Evde biseler de yaşanır ama sonrasında oncesjnde sohbet muhabbet olur film izlenir konuşulur çene yapılır müzik dinlenir
Sen tepki vermediğin için zorda kalmadığı için böyle alışmış ve bu böyle gider sana karşı duyguları yok çünkü
En kötüsüde markete girmemesi seni Gr seviyor olsa yanından ayrilmazdi
Hiç beklemediği anda gönlüne taş bas ama terket engelle başka da acitamazsin onu
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın dediklerinde hep tereddüt ettim bunlardan Bi şekilde üstünü kapattı ama bitti artık gözümü açtım ve bugün ayrıldım iyi ki varsınız ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKullanılıyorsun evet
00 Yorumla Belli ki seninle görülmek bilinmek istemiyor. Ya çevresindekiler ilişkisi yok sanıyor ya da sakladığı şeyler var. Ne kadar zamandır birliktesin bilmiyorum. Niyetin bir kız olarak evlilik mi onu da bilmiyorum ama bir keresinde dersin ilişkimiz nereye gidiyor, ne zaman tanışacağım aile üyelerinle diye baktın seni geçiştirir cevaplar veriyor anlarsın işte niyetinin ciddi olmadığını vs yokuna bakarsın. Zaten hiçbir şekilde ortak paydanın olmadığı zevk almadığın bir iliski yarın bir gün ciddiye binse daha zor olur böyle birisi ile yaşamak.
10 Yorumla
+1 yılKötü bir iletişiminizin olduğunu biliyor ve kabul ediyorsun. Seni çevresinden ve ortamından gizlediğini de biliyorsun. Eve gidersiniz ben bunu absürt görmüyorum, ama seninle ilgili veya göstermekten çekiniyorsa büyük sorun var
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorunlu baya sorunlu kendine baksa keşke utanmaz
- +1 yıl
Peki ne yapmayı düşünüyorsun?
- +1 yıl
Geçmiş olsun :) nasıl hissediyorsun?
Soran+1 yılDaha iyi hissediyorum ama zoruma gidiyor teşekkür ederim bu arada görüşün için önemsediğin için ❤️❤️
- +1 yıl
Zoruna mı gidiyor? Nedeni de tam olarak şu, hak etmeyen birine ederinden fazla değer vermek, mesele bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kullandırma kimse için değmez. Birini sevince onun tarafından da sevileceğini düşünme. İnsanların başkasını sevmek için çoook başka kriterleri oluyor. Yani birini sevdiğinde onun da seni seveceğini düşünmek çok düz bir mantık.. Seni sevmeyen biri için bunları yapma bence gerek yok.
10 YorumlaBunu sende çok iyi biliyorsun. Neden soruyorsun. Bir erkek sevdiği insanı rencide etmez. Evine çağırıyor ama dışarıda tanıdık var öylemi. Böyle adamlardan uzak durun. Doğru insan doğru zamanda karşınıza çıkar
00 Yorumla
+1 yılKullanılıyorsun ve bunu anlamaman gerçekten üzücü. Kadınların kaybettiği nokta duygusal yaklaşmak. Duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı düşünmek gerekiyor. Sizi kullanmaya çalışan insanlardan uzak durun.
00 YorumlaSeni yargılayacak ya da eleştirecek bir şey yok aslında, ama sevgilim dedigin adamın seninle ilgili duygusal bir ilişki beklentisi yok net bir şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen akıllı , sezgileri kuvvetli bir kadınsın. Ne olduğunun da gayet farkındasın. Seni kimsenin aydınlatmasına uyandırmasına ihtiyacın yok. Kendi iç güdülerine sezgine güven ve ona göre hareket et.
00 Yorumla
+1 yılHer şey apaçık aslında. Sen onu terkedemediğin için anlamamazlıktan geliyorsun. Kendi değerini kendin belirlersin. İşin özü bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi bu değil ya seviyorum kabul ediyorum, seviyorum sevişiyorum valla sevginin iyice bokunu çıkardılar.. seni kullandığını anlaman için daha ne olması lazım acaba
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sizi kullanıyor, ciddiye almıyor, anlamıyor...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılHimm sen cozmussunn işi. ilikisde degersiz hissediyrisan çok yurumuze
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur boyle adamdan hayır gelmez. Benim sevgilim mağazada akrabasını görünce beni bırakıp gitti. Soğudum 4 yıllık sevgilimi bıraktım. düşün artık. sonra çok yalvardı istemedim
00 Yorumla
+1 yılBence kullanıyor uzak dur yoksa daha kötü şeyler olur benden söylemesi 😞😞😞😞
00 YorumlaKullanan adama kullanıyor musun diye sorunca sanki söylüyor
00 YorumlaEvlenene kadar seni kullanır sonra bırakır gibi geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kullanıyor bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşamak gibi amacı okuduğumdan anladığım bu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabıkı inkar edecek bir kac sefer reddet bak o senden ayrılır ztn artık ıstemıyorum evlenmeden olmaz falan de :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha fazla kullanıldığını anlaman için galiba sevistikten sonra sana para vermesini bekliyorsun yoksa anlamican sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanılıyorsun tabi sevse tanıdık bile olsa seni tanıştırır
00 YorumlaBütün derdi seks. Markete girmeme sebebi de seninle görünmek istememesi. Başka sevgilisi bile olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde buluşunca çıplak şekilde fotoğraf çekelim dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama maalesef yürümeyecek bir ilişkinin peşinden gidiyorsun mantıklı olan en kısa sürede sorgusuz sualsiz uzaklaşmak
00 Yorumla
+1 yılTroll soru olduğunu umuyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeyi gördüm iyi yapmışsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne yazık ki trol olsaydı ❤️
Bence kullanıyor seni işi bitince gidiyor baksana
00 Yorumla
+1 yılBence kullaniliyorsun gibime geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Seni kullanıyor zaten onda sevgi felan yok
00 Yorumla
+1 yılSonu şantaja varacak emin ol. Kullanılıyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama seni kullanıyor
00 Yorumla Ne kadar ileri gidiyorsunuz peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Çok fena kullanılıyorsun hem de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Kim seni evet kullanıyorum der ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu soruyu cevaplamışsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıyor gibi ama sen daha iyi bilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef
00 YorumlaKullanılıyorsun.
00 YorumlaBitir be güzelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılFB ilişkisi bu
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fak. badi
00 Yorumla
+1 yılBedava seks yapıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet bu çok açık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin vücudunu için kullanıyor gibime geldi