Bana göre ters aynanın olması şahsen cinselik anında o manzara filan bira tuhaf olmaz mı? 😂 🥰♥️🙈
Yatak odalarında neden herkes ayna istiyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes istiyor mu bilemem ama ben o manzarayı görünce adamdan hemen soğurum eminim çıplaklık çok çirkin bir şey zaten en iyisi karanlık birde o manzara yok ben yapamam istemem
Karşı cins senin heryerine bakmalıdan çok, karşı cins tek vücut olduğunuz her haline bakmalı. Yani zaten partnerin vücudunu normalde de görüyoruz, fakat aynada iki vücudu bir arada, bütün halinde görmek hafızada kalıcılık sağlıyor ☺️
@Zambi bu sadece erkekler için geçerli😅 kadınlar ilham almak için, çok güzel dizmişsin demek için görmek isterler. Hatta ev sahibi olan kadınlar asla sakınmazlar yatak odası takımını göstermek için. Özellikle yeni evlenen ve yeni taşınanlara ev ziyaretine gidilir hediye alınarak. Ya hadi gelenlerden çok ayıp olsada sakladın diyelim peki ailen? Kadın annesi veya kızkardeşlerinden nasıl saklıycak odayı? Eve gelen Kızkardeşle özel günlerde yatak odasında birlikte makyaj yapılır..
Dogruya dogru simdi. d yok gorurler yok ne derler ne dusunurler diye diye mahfolduk yani ondan ben istedigimi koyarim isteyen istedigini dusundun ne fantezi varsa koyarim yatak odama saklamamda 😂
@sevimsizpamukseker her insan farklıdır tabikide. Yakın arkadaşların, annen bacın içindemi geçerli? Israr falan etseler yinede göstermiycekmisin? Ne bilim bana garip geliyo
Ya kusura bakma yanlista anlama ama baskasi icin yasamak oluyor bu israr ederde gormek isterde vs. size ne benim yatak odamdan derim keyfim neyse onu koyarim. gormesinler ayiplamasinlar diye diye baskasi icin yasamak oluyor ne yazikki bu. herkes kendi ve cekirdek ailesi icin yasamali once. annemi bile ilgilendirmez yatak odasinda ne olacagi. ister disko topu takarim ister baska sey.
@Zambi yoo ne kusuru. Bu sizin düşünceniz ve saygı duyarım. Ben kendimi başkası için yaşamış olarak düşünmüyorum ama. Sizinle aramızdaki fark şu ki sizin odanızı biri görse utanmazsınız ama bende biri görse yerin dibine girerim. Yani başkası için değil tamamen kendim için yapılan bişey 😅