Uzun zamandır hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor, psikolojik olarak çöktüm. Ne yapabilirim?

22 yaşındayım hayatım boyunca hiçbir şey yolunda gitmedi sağlık, aile insan ilişkileri daha bir çok şey korkunç hissediyorum durup durup ağlıyorum gece kalkınca bile geçen metrobüste bir baktım gözyaşlarım süzülüyor yürürken bile hiçbir zaman sevilmedim ailem olmadı çünkü var ama yoklar…. Bari beni seven biri çıksın diyorum o da yok herkes seviliyo peki ya ben çirkin değilim güzelim yani teklifler geliyor ama gönlüme göre değiller. Bugün de ehliyet sınavım vardı kaybettim ve dosyam kapandı korkunç hissediyorum gerçekten benim için hiçbir şey kolay olmuyor hep mücadele etmem gerekiyor ve bu beni çok yoruyor psikolog önereceksiniz ama şimdi gidemem maddi durumdan dolayı of her şeyden sıkıldım bıktım hiçbir şey zevk vermiyor bana açık giyinmiyorum bir şey yapmıyorum bunla alakası olduğunu da zannetmiyorum ama karşıma çıkan herkes cinsellik gözüyle baktılar Buda beni yordun sanırım tükenmişlik sendromu yaşıyorum ve o kadar dalgınım ki bugün yolda karşıdan karşıya geçerken arabanın geldiğini fark etmedim beş saniye ile hayatım kurtuldu.. Sonra bayağı kızdılar tabi bağırdılar çağırdılar sonra inanılır gibi değil ama aynı şey 10 dakika sonra yine oldu yine fark etmemişim bu bir mesaj olabilir mi

Uzun zamandır hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor, psikolojik olarak çöktüm. Ne yapabilirim?