Yıllar önce deli gibi aşık olduğum bi çocuk vardı (şu an 26 yaşındayız) neredeyse yılda bir kez görüşürdük. Ben çok aşıktım ve ciddi ilişki istiyordum o tam tersi hayatını yaşamak istiyordu ama bu arada ne o taraftan vazgeçiyordu ne benden. Cinsel yakınlığımız olmadı öpüşmekten başka. Tüm detayları geçiyorum, birkaç aydır bana yalvarıyor ben artık netim evlenelim falan diyor. Aileler tanışsın istiyor falan. Çok kez reddetmeme rağmen en sonunda ben de istedim. Artık aşık olmadığım için de daha sağlıklı bir durum var aramızda. Şimdi asıl konudan bahsedicem size;
O cinselliğe çok yatkın libidosu yüksek birisi bense tam tersi olmasa da olur kafasındayım. Birazcık da soğuk bir yapım var. Ama bu halimin onun eseri olduğunu düşünüyorum. Yıllarım onun için üzülmekle geçti. Ve benim hayattaki eksik, tamamlanmamış yanım da sevgi. Bu yüzden istesem de onun telefondaki muhabbetine fazla ayak uyduramıyorum.
Mesela gün aşırı fotoğraf istiyor benden (nude olmasa da ona yakın) ama ben fotoğraf çekmekten çok sıkılıyorum. Yani hem kıyafetlerim aynı hem verilecek poz aynı, sürekli kendimi yormak uğraşmak istemiyorum. Hatta dün bunun için tartıştık. Sonra toparladık. Şu fotoğraf çilesi bitsin diye hemen evlenelim istiyorum falan diyor 😅 bu arada gönlünü fazlasıyla eğlendirmiş ve herşeyi yaşamış birisi o. Ben tam tersi.
Genel olarak ne önerirsiniz bana? Veya bize?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evlenince artar libidon merak etme :D O fotoğrafları da çekersen zaten zamanla komple atarsın aslında
Yaa artar mı emin misin? Korkuyorum işte acaba evlenince de sıklıkla istemezsem ve problem yaşarız diye vs
Ya da her anlamda beni beğenmezse falan bunları çok kafama takıyorum
Bir kere yapmaya başla sen zaten önünü alamazsın libidonun artışından her dk istersin korkma
ne kendinden taviz ver ne de karşındakini yok say.
dengede götürmelisin işi.
Evlenirsiniz arkadan ister vermezsin sonra başkasıyla yapmak isterse veya yakalarsam ne yaparsın? Kabullenirsen devm et
Neden böyleleri değer görüyor peki
Zorla unutturdu kendini. Ben son 2 yılda farklı insanlar tanıdım hoşlandım vs. Ama hiçbiriyle olmadı. Ben de ona dönmüş oldum yaşanmamışlıklar ve alışkanlıktan ötürü. İstiyorum Yani.
Bakirelik senin için önemli değil sanırım
Erkekte mi?
Yok senin için yani
Ne alaka konuyla?
Yorumlarda görüyorum yapıp pişman olan çok oluyor çünkü
Anlaşıp anlaşamadığınızı test et güzelce
Cinsellikte mi yoksa genel olarak mı?
Genel olarak. Evlilikte sadece cinsellik önemli değil
Tabii ki öyle. Ama cinsellikte problem olması diğer iyi giden şeyleri de götürür bence :( Benim için değil ama erkek için öyledir özellikle de benim sevgilim için. (Bence)
Sevginin su anda sadece konuşuyor. Yapıp yapmadığını bilemezsin ki. Belki tam tersi olacak. Öğrenince belki sen seveceksin, o yapamayacak
Zıtsınız. Cacık ilişki.
Çok uzun bir konuşma ister bu konu
Zor gibi
Cinseliik olmadan olmaz
Evlen