Cinsel Yaşam Hep arkadan devam edenlerin kalçası büyür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Genel olarak büyüdüğünü savunanlar çok var kalçanın Hep arkadan devam edenlerin kalçası büyür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl +aşkım yaa benim m@m@lerim çok küçük -olsun aşkım ben onları elleyerek büyütürüm. hikayesi gibi 1 1 Yorumla cochecarmichaell +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Analdan yiyenlerin buyuyormus demek ilk defa duydum 0 0 Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl delik genişler tuvaletini tutamazsın kalçanın büyümesiyle alakası ne onu anlamadım 0 5 Yorumla cheekystaff +1 yıl oda bir şehir efsanesi Yorumla 200x5 +1 yıl @cheekystaff öyle mi Yorumla 200x5 +1 yıl @cheekystaff genişlemiyor yani Yorumla cheekystaff +1 yıl ya deli deli konuşmayın. kas var orada lastikmi bu bozuldumu kalsın. içine 2.5 litre kola kutusu sokup gezmiyorsan bişey olmaz. okadar p*rno flim oyuncuları var nasıl oluyor bu kadınlar günde kaç kişiyle beraber oluyor hemde Yorumla 200x5 +1 yıl @cheekystaff anladım saolun Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Evet büyüme oluyorm öbür soruyu Soran da sendin sanırım 😀 çok mu merak sardin yeni mi başladın 0 1 Yorumla Birabey +1 yıl Bu hayır diyenler hayatında hiç anal ilişki yaşamadı sanırım 😀 Yorumla
efesiyahbeyaz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hiç alakası yok. Kalca neden buyüsün. Delik genişler ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl evet büyür büyümez diyen ya arkadan yememiştir ya da arada bir arkadan yiyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alakası yok. Kalça yediğin besinlerle veya hareketsiz kalman ile büyür. 0 0 Yorumla
000Cenk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Olabilir yemeğın salcalisi kadinin kalcalisi diyorum ben 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç bir etkisi yoktur, kanıtlanmış. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet büyüyor hafif de olsa genişliyor 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, genişler 👍🏻 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. arkadan denemek zewkli mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Delik büyür kalca büyümüz🤣 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banada arkandan versene Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Kalça büyümesinin cinsel ilişkiyle alakası yok 0 0 Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl hayır buyumez ama pozısyona gore degısır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne pozisyonu Yorumla Pilates22Cm +1 yıl yaptıgın pozsıyona gore buyume ıhtımalı var, cok deneyımın oldumu Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sever gibisin 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Zamnla evet 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. dene ve gör ;) 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Büyümez 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Yalama olur 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyür 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet büyür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+aşkım yaa benim m@m@lerim çok küçük -olsun aşkım ben onları elleyerek büyütürüm.
hikayesi gibi
🤣🤣🤣
Analdan yiyenlerin buyuyormus demek ilk defa duydum
delik genişler tuvaletini tutamazsın kalçanın büyümesiyle alakası ne onu anlamadım
oda bir şehir efsanesi
@cheekystaff öyle mi
@cheekystaff genişlemiyor yani
ya deli deli konuşmayın. kas var orada lastikmi bu bozuldumu kalsın. içine 2.5 litre kola kutusu sokup gezmiyorsan bişey olmaz. okadar p*rno flim oyuncuları var nasıl oluyor bu kadınlar günde kaç kişiyle beraber oluyor hemde
@cheekystaff anladım saolun
Evet büyüme oluyorm öbür soruyu Soran da sendin sanırım 😀 çok mu merak sardin yeni mi başladın
Bu hayır diyenler hayatında hiç anal ilişki yaşamadı sanırım 😀
Hiç alakası yok. Kalca neden buyüsün. Delik genişler ama
evet büyür büyümez diyen ya arkadan yememiştir ya da arada bir arkadan yiyordur
Alakası yok. Kalça yediğin besinlerle veya hareketsiz kalman ile büyür.
genıslıyor :D
Olabilir yemeğın salcalisi kadinin kalcalisi diyorum ben
Sağlık için çok zararlı ki
Büyütmek mi istiyorsun
Biraz farkeder tabiki
Hiç bir etkisi yoktur, kanıtlanmış.
Yok tabii ki öyle bir şey.
Tabikide talan kim bunu diyor.. b
Evet büyüyor hafif de olsa genişliyor
pipiye osuruk mu atıyon yani
Evet, genişler 👍🏻
arkadan denemek zewkli mi