Bir süre önce nişanlı ama sonradan nişanı atıp ayrılan bir kız kankam var. Nişanlısının görüşmesine izin verdiği birkaç erkekten biriyim. Uzun süredir tanışmış olmanın verdiği samimiyetle aramızda cinsel şakalar ve konuşmalar geçerdi. Ama onun ilişkisi ciddiye binince uzaklaştık. Bütün hesaplarını kapatmış sadece numarası var arayıp görüşmek istesem ve işin ucunu yatağa ulaştırmaya çalışsam mutlu sona ulaşır mıyım? Kız hakkında bilgi vereyim olgun bir kişiliği var, deli dolu ve biraz da istekli. Geçmişte beni tahrik ederdi. Napsam mesaj atsam mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet hiç durma
Öyle mi dersin
Durman için sebep var mı
Başkası teselli edeceğine sen ara
Onun çok arkadaşı var ama hepsi kız. Bir tek ben varım erkek olarak dertleşebileceği. Beni sever sayar. Geçmişte beni feci tahrik ediyordu
Yarın yazayım ilk önce bi son durum nedir çünkü bayadır görüşmüyoruz
Yine yapacaktır merak etme
Önce bir beğeni yap bir fotosuna
Umarım yapar. Geçmişte m*l olduğum için yürütemedim yoksa kucağımda harman dalı oynuyordu şu an. Güvendiği erkeğe samimi davranıyor bu başkasıyla asla öyle olmaz
Hesapları kapatmış sadece numara var
Kızı aradım dün görüştük dedim gel konuşalım dertleşelim. Buluştuk işte kız baya duygusal şu an bana sarılarak ağladı anlattı dertlerini. Buluşma sonrasında eve çağırdım ama işim var daha sonra gelirim dedi
Acele etme. Onu güzel bir yere pikniğe davet et. İstanbuldaysanız adalar olabilir
İstanbul'dayız evet adaları düşündüm hatta söylemiştim tamam dedi ama gün belli değil
Güzel gelişme ve devamını da merak ediyorum. Sevişecekmisiniz
Ben de meraklıyım bi bilsen. Kızın eve gelmesi gerek ama ya adalarda napıcaz ancak gezeriz belki dönüşte eve davet ederim gelirse tamamdır
İlk buluşmada sevişme ihtimaliniz var mı bilmiuorum. ama ikincide olabilir
Kızı yıllardır tanıyorum ama bu niyetle ilk defa dün buluştuk eğer dün eve gelseydi olabilirdi ama gelmedi. Ben direkt eve mi çağırsam adalara gitmeye üşendim
Dün o da istrmiştir ama ağırdan satıyordur kendini. Israrcı olma asla hatta teklif bile etme böyle bir şeyi. Onun yerine normal buluşma teklifi olabilir ama buluşunda fırsatını bulup dudaklarının tadına bakarsan olur bu iş
Kesin istemiştir çünkü bunun nişanlısıyla düzenli ilişkisi vardı büyük ihtimalle yanıyor o. Bu akşam dolaşmaya çağırayım bari parkta filan otururuz biraz daha konuşayım konuştukça yeni şeyler öğreniyorum ilişkisi hakkında. Bu sıralar onunla ilgilendiğimi fark etti. Geçen gün bayağı duygusaldı sarıldı hep bana ama eğer benle yatmak gibi bi niyeti varsa neden hala kanka diyor
Onu güldürmeye başlamalısın
Gülüyoruz zaten genelde komik geçiyor buluşmalar. Dün ağladıktan sonra bi o kadar da güldü fmckjdkfgk
Harika desene yakınsın
Evet birazdan çıkıcaz dışarı 1 saat filan takılırız sonra eve çağırırım gelirse gelir
Nasıl geçti
Kankaa fena şeyler oldu ya
Anlat istersen ama gizlisin takip atamadım
Ben mesaj yollarım
Kaçırma
Herkes böyle dedi sence olue mu bişeyler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!