Dil ve dudak dansının eksik olduğu bir seks bence tat vermez. Sizce oral seks olmadan cinsellik eksik midir?

Dil ve dudak dansının eksik olduğu bir seks bence tat vermez. Sizce oral seks olmadan cinsellik eksik midir?

Oral bence seksin %70'idir. Tabi Ben oralı tüm vücut olarak düşünüyorum. Özellikle kadın bedeninde nerdeyse her yer haz noktası. Dudakların, nefesin ve dilin her nokta o kısma yapılmış bir oral gibidir. Bel kısmına oral yaparsan kadın gıdıklanır, bacakların iç kısmına oral yaparsan tüyler diken diken olur, omuza oral yaparsan haz noktaları sertleşir vs.. Tabi vajinayı anlatmaya bile gerek yok, görüyorsunuz muhteşem sjkldsk
oral olmadan olmaz. özellikle kadını ortama hazırlamak için erkeğin mutlak yapması gerekir
Cevap
24Cevap
Şart değil ama olursa tabi ki de çok güzel olur..
Evet dil ve dudaklar her yere deyip gerekliydi ve hazzı alıp vermelidir o olmadimi ilişkide tat ve renk eksik olur
Buna cevabım kesinlikle evet. Karşılıklı yapılmalı, ön sevişmeden az sonra💖
cinsel doyuma ulaşmak için oral seks şart değil ama olursa 2 tık iyi olur
Ben mutlaka yaparım yaptırırım. Yapilmayinca sanki bir eksiklik oluyor
kesinlikle evet eksiktir :D oral candır yapmasını bilenle yapmak heyecandır
Oral yapmayı seviyorsan yap. oral yapmadan olmaz diye bısey yok
Benim kadınım yatakta kalıpların dışında olmalı oralda bunlardan biri yani olmazsa olmaz
Ben öncelikle yapmaya bayılırım oranın ıslaklığı kokusu ve tadı harika
Şart değil ama olsa iyi olur ajdhdh
Ağzıma girmeli diyosun 🙃🤪
Onun tadını alan bırakımıyor demekki bir nedeni var
şart bence yapmadım ama
Yaptirmalison
her şey gerekli
Karşılıklı oral olmazsa olmazımdır.
Olmazsa olmazımızdır oral demek iştah demek
Yemeğe tuz katmak kadar güzel
Yoooo şart değil ama olsa güzel olur
nedense itici geliyor
Şart tabiki…..
eksik eksik yapan da seven de var
Kapanış için ideal
Kesinlikle
sartttt
Gerekli
Yooo çok bi önemi yok işi biliyorsan
İşi bilmeyenlerin abartması sadece, bi de köpek gibi ham yalamayı çok sevmem, alet kalın ve güçlüyse inan bana partner yalatturmıyor bile
Evet olmasi harika olur
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar