Biri var sizi süper orgazm ediyor acayip arzu tutku var ama normal hayatta anlayamıyorsunuz denk değildiniz. Bir diğeri de normal hayatta denk mutlu ediyor ama hiç arzu tutku yok zevk de veremiyor yatakta. Hangisiyle olursunuz? Ben ikisiyle de olamadım mesela sorun oldu bitti. Zevk veremeyeni aldatmak istedim. Diğeriyle de hep tartışıyorduk ve cimriydi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşte kadınların sorunu bu. Hem doğru adamı seçemeyeceksiniz, hem de nefsiniz ne istiyor ise pata küte önüne koyup, anı yaşayacaksınız. Sonuç ne olsun ki? Hem çok inceliyor duygusal bakıyorsunuz, hem de sabırsız davranıp yine canınızın istediğini yapıyorsunuz. Hep bana, rabbena diye diye yaşadığınız bu hayatların sonuçları bunlar. Siz aslında ne arıyorsunuz ki? Veremiyorken bir de?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında ikisini tek bünyede yakaladıgında bulutların üzerinde yasamaya baslayan bir kadın olacaksın. Bu her zaman denk gelmiyor tabi. Kendi acımdan degerlendirmem gerekirse yatakta onu öyle bir ehlileştiririm ki, sosyal hayatında ve düzeninde bana uyum saglamak icin deli gibi caba gösterirdi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
+1 yılİkincisi.
Kesin ve net. Romantizm her şeyden önce gelir.
16 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de romantik zaten
- +1 yıl
Cinsellik denen tiksinç şeyle romantizmi karıştırmayın bu pisliği böyle masumlaştıramazsınız
Soran+1 yılAbovvvv
Soran+1 yılAblacım bi terapiye git valla
Soran+1 yılCinsellik öcü değil
Soran+1 yılSen cinselliği tecavüz anlıyorsun bak çok sağlıksız bu hiç mutlu olamazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal hayatta denk olsun zaman içinde yatakta da iyi olur kimse anasının karnından süper sevişen biri olarak doğmuyor
24 Yorumla
Soran+1 yılİşte zamanla da iyi olamadı.
Cevap sahibi+1 yılBunun hem dışarıda hem yatakta fena olanı yok mu sjsjsj
Soran+1 yılNo
Cevap sahibi+1 yılSen peki hangisinde iyisin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisiyle de olmaz çünkü. Biri seni kullanıyor diğeri de arkadaş gibi devam ediyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynısının kadin versiyonunu yasadim tabiki cimrilik haric cunku iliskide para harcayan taraf benimdir hep
114 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın
Soran+1 yılGenelde kadınlar bu sorunu çok yaşıyor yatakta iyi olan erkekler normalde kötü. Yatakta kötü olanlar da normalde iyi oluyor. Erkekler nasıl yaşıyor ki yatakta kötü kadın mı var.
Cevap sahibi+1 yılDedigin gibi kadin versiyonu gibi düşün yatakta iyi normalde kotu normal hayatta iyi yatakta uyumsuz bir zaman sonra ayrilik mecbur oluyor cunku hep bir tarafin eksik kalıyor ikisi bir arada olmali tamamlamali comert olmali erkek
Soran+1 yılKesinlikle. Ya erkek cömert saygılı sevgili ve ilgili olmalı. Yoksa asla gitmiyor ilişki. Erkeklerin çoğu kısa sürede öküz ve cimri oluyor baksan uzun ilişki evliliklerde öyle ve kadınlar mutsuz ama katlanıyor. Ama mutlu ilişkilerde erkek hep kibar cömert ilgili. Keşke ben de öyle bulsam. Erkek kesinlikle verici olmalı yatakta da hayatta da ilgide de. Erkek vermediği an kadın mutsuz oluyor.
Cevap sahibi+1 yılYuzde yuz katılıyorum sana comert saygılı sevgili ve ilgili olmasi sart kisa surede kendi benligine dönüyorlar demek ki cimri ve öküz oluyorlarsa keske bende senin gibi birisini bulsaydım ilgiye sevgiye bogacagim comert davranacağım saygı duyacagim izin verir misin kendimi acsam
Soran+1 yılKaç yaşındasın hangi şehirdesin boy kilon nasıl kıllı mısın.
Cevap sahibi+1 yılKilli degilim 34 yasindayim ıstanbuldayim 182 boy 85 kiloyum ya sen
Soran+1 yılAnkara . Olmaz zaten uzak.
Cevap sahibi+1 yılUzaklik dedigin ne ki ucakla 1 saat uzak değil ki ucak var artik:)
Soran+1 yılİyi yamam geleceksen çünkü daha önce de iki erkek vardı konuştuk ettik o kadar gelmediler boşa vakit kaybı oldu
Cevap sahibi+1 yılGelmeyecek olsam bende uzak derim mesafe sorun olmaz ucak var demem ki baska erkeklerle karıştırma beni lütfen sen gel dedikten sonra gelirim
Soran+1 yılİyi tamam madem tanışalım
Cevap sahibi+1 yılTamam acayim mi kendimi
Cevap sahibi+1 yılVazmi gectin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside zor ortası olmalı ama herkes mükemmel olarak doğmuyor maalesef ya da istediğimiz özellikleri yükleyemiyoruz
40 YorumlaZevk verirken duygusal olarak da tatmin edebiliyorum
10 Yorumla
+1 yıl2 side olmaz. Ben fb takılıyorum. İşi bitince gidiyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHem yatakta hem hayatta mutlu edebilecek birisi olduğumu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılİlk derim tabi cimri ile cennete bile gidilmez
16 Yorumla- +1 yıl
Siz bu uçkurla cennetin kokusunu bile alamazsınız
- +1 yıl
@x_cuckquean eşşek cennetine gideriz o zaman 😂😂
- +1 yıl
Şxşğepehdkw
- +1 yıl
@x_cuckquean hasta halimle kahkaha attım resmen tövbe tövbe 😂😂
- +1 yıl
Ben de ya bütün gerginliğim gitti 😅
- +1 yıl
@x_cuckquean bsbdlsndld ne mutlu sana ee artık gergin olunca kapımı çalarsın yine jest yapar herşeyi unutururum sana 😂 gazoz içermisin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilkini tercih ederim herzaman.. cimrilik falan dış detay, sorunun cevabı ilk seçenek
10 Yorumla
+1 yılİlk adamla sadece fb hayatı olabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok işte istemedim çünkü kendimi kullandırıyor gibi hissediyorum öyle ne kadar zevk alsam da.
Eskileri at yenilerine yer ver.
13 Yorumla
Soran+1 yılBugün 3 erkekle buluştum
Soran+1 yılBakalım cinsellik ve isim koymayı geciktirip yavaş yavaş tanımak istiyorum. Mesela daha önceki aylarda 2 kişiyle çıktım onları beğenmedim. Var mı vereceğin taktik?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların haline bak evlililk dışı cinsellik normalleştirilmiş aynı anda iki erkek idare etmekte normal birşeymiş gibi soruyor
61 YorumlaYatak iyiyse gerisi düzelir
04 Yorumla
Soran+1 yılYooo düzelmedi hatta o sorunlar yüzünden mutsuz oldukça bu yatağa da yansıdı ve orada da kötü oldu bitti.
Soran+1 yılNiye
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sonuçta zevk veremeyenin yanında kaldın sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo yalnızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz ikisi de
64 Yorumla
Soran+1 yılİşte bulmadım ikisi de olan. Sen buldun mu.
Cevap sahibi+1 yılBir defa buldum Türk değildi
Soran+1 yılAynen benim de genel Türk değil zaten. Senin nereliydi.
Cevap sahibi+1 yılSiyahi
+1 yılevliluk mi sevgililik mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bide evlencen dimi YAZIK sana değil evleneceğin kişiye YAZIK
02 Yorumla- +1 yıl
Evleneceği kişi uçkur düşkünü değilse yazık tabi
Cevap sahibi+1 yıl@x_cuckquean aynen
+1 yılİkisinin birleşmesi olan birini bul
00 Yorumlaİkiside olsun bitsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. ikisi bir arada denemedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılNoo tam değil kısa sürdü tam aşk ve tutku olmadı
+1 yılvardır arayan bulur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi güzel olanla
00 Yorumla Cevaplamışsn 😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam