Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince helalinle yaşa, helal daire keyfe kafidir. Zina en büyük günahlardan biridir iki günlük dünya için sakın böyle bir şeye yaklaşma 🌿
115 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın. Ben de bu şekilde düşünüyorum zaten ondan dolayı zina yapmadım ama işte çok istekli oluyorum ve evlenecek gücüm de yok.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılBu yaşıma kadar haramdan hep kaçtım. Teklif eden bile oldu yapmadım ama artık çok zorlanıyorum inan bana kaçsam da istiyorum
Soran+1 yılNe yapmamı önerirsin. Belli ki dindar birisib
Cevap sahibi+1 yılBen de 24 yaşındayım ben de hiç yaşamadım, bence en doğrusu bu ileride temiz bir kızla birlikte olmak istiyorsan en de temiz kal inan en güzeli bu
Cevap sahibi+1 yılSen de *
Soran+1 yılNe güzel yapmışsın. İleride temiz bir kız istıyorum benim gibi olsun istiyorum ama bunu daha çok Allah rızası için yapıyorum galiba. Çünkü sadece kız için olsa zina yapardım diye düşünüyorum. Bugünlerde çok zorluyor bu beni. Çok mastürbasyon yapıyorum hep tövbe etsem de yapıyorum. Kendimi durduramıyorum
Cevap sahibi+1 yılZina yapmaktansa mastürbasyon yapman daha az günah yani zina gibi büyük bir günaha düşme bak Allah bize Kur'an da zina yapmayın demiyor, zinaya yaklaşmayın diyor çünkü yaklaşmak bile haram bu hep aklında olsun
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten. Evet daha az günah belki zinadan uzak tutuyor ama yine de istemiyorum. Ve galiba mastürbasyon da yaklaştırmış oluyor
Cevap sahibi+1 yılAslında tam yaklaştırmış olmuyor, yaklaşmak karşı cinse yaklaşmak başnaşa kalmak elini tutmak vs.
mastürbasyon da ayrı bir günah ama eğer zinaya düşme tehlike varsa sadece zinaya düşmeyecek kadar yapabilirsin, zevk için yapılan mastürbasyon günah.
Cevap sahibi+1 yılBaşbaşa*
Soran+1 yılAnlıyorum seni ama sadece zinaya düşmemek için olmuyor benimkisi. Zevk de alıyorum ve bundan dolayı hep yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılZevk ister istemez alırsın ama gereksiz yere sırf tekrar zevk almak için yaparsan o günah oluyor artık
Soran+1 yılZevk için yapmasam da günah oluyor aslında. Başlı başına günah yani ama günahı katılıyor olabilirim. İnşallah karşına senin gibi hayırlı bir eş çıkar
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim
018 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi birliktelik yaşamadın
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım
Soran+1 yılNe güzelmiş. İnşallah bir gün eşinle yaşarsın
Cevap sahibi+1 yılEvet bende onu bekliyorum
Soran+1 yılNe güzel. Kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılNe güzel bu yaşa kadar beklemişsin. Sen de benim gibi zorlanıyor musun
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın. Evet çok zorlanıyorum
Soran+1 yıl23 yaşındayım. Kötüymüş ya benim gibi zorlanıyorsan
Cevap sahibi+1 yılAslında bende 23 üm 24 e gireceğim😃
Evet ya çok kötü
Soran+1 yıl😄 yaşıtız o zaman. Uzak durman güzel ama zorlanmana rağmen
Cevap sahibi+1 yılEvlenince eşimle olsun istiyorum😊
Soran+1 yılİnşallah en güzeli olur☺️ sen sadık olursan o da senin gibidir zaten
Cevap sahibi+1 yılInşallah😊
Soran+1 yılAmin☺️
Cevap sahibi+1 yılOkuyor musun sen yoksa çalışıyor musun
Cevap sahibi+1 yılBeğeneyim soruyu
Soran+1 yılOlur