arkadaşım 3 4 gün konuştuğu çocukla birinci buluşmada öpüştü sarıldı ikincisinde sevişmeye eve gitti onu uyarıyorum 2 günde kullanıp atar seni diye yok diyor normal bu. normal mi yahu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkesinlikle kullanıp atacak. hiç bir kıymet verdiği falan yok. sadece kapabn kurmuş avını bekliyor. bu onun hep yaptığı bir taktik.. asla evlenmeden bu tür durumlara kendinizi düşürmeyin. kızlar evlilik öncesi sekse izin verirse erkekler ailelerinin karşısına o kızı asla çıkartmıyor bırakıp gidiyor... akıllı olun... olan size olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok yarın evlenirler ! Ey Allahım yarabbim soruya bak. Tabikide takılmalık. Yıllarca sevgili olup ev muhabbeti etmeyen aşıklar var. Hadi en ama en kötü 1. Yılda illa eve gitcekse gitsin derdim. Tam rezillik. Ama arkadaşın kaşınıyor. Taaa ne zaman yapılacak şeyleri en başta yapmış. Böyle böyle erkeklerin gözünde değer kalmıyor işte.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadında arzu yapmak böyle birşeydir. Çarpıntı yapacak kadar etkiliyorsa kimin ne dediğinin bi anlamı yoktur Gider yatar o adamla bazı sa, lak hemcinslerim boş boş iltifat para harcayıp dursun 🤣 ben söylim bu kızın takıldığı eleman kesin GAME biliyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşınız bunu bilerek gidiyor onun evine. Yani kızcağız cinsellik yaşamak istiyor , hayatını yaşamak istiyor. Onun tercihi bu , saygı duymak lazım. Bu şekilde yaşamak istiyor sonuçta..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesin takılmalık diyemeyiz tabi ama muhtemelen öyle olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNe sanıyorsun nikaha gidecek değil ya gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz tabi ki de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik flört vs ayaklari zaten seks iliskisidir bu zaman da böyle oldu adina da sevgililik flört seviyorum aşığım dendi öyle aşık olup sevip evlenecez biz durumu yok yatacaz kalkacaz yatacaz kalkacaz var sadece nereye kadar giderse artık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. "kullanip atmak" kime gore neye gore? kadin da ayni sekilde erkegi kullanmis olmuyor mu? takilmalik da olsa iliski iliskidir. karsilikli yapilan biseydir
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir hayatı seçmiş sen uyarıni yapmissin
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kullanan o belki? O da zevki için erkeği kullanıyor. S.. kilen taraf neden kullanılan olarak görülüyor?
10 YorumlaKendi hayatı ne desen durduramazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaslar kisilere cevreye gore değişir biz de nisanlımla ayni sekilde ilk buluşmada opustuk 2. de eve gittik her şey de çok güzel ilerledi sonrasında çok da mutluyuz gelcek ay düğünümüz var burada niye bu kadar garipsendigini anlayamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde Herşeyi Hızlı Tüketiyorlar Demekki Canı İstiyor Bosversene
02 Yorumla
Soran+1 yılüzülmesini istemiyorum sadece o da halinden memnunsa bir şey diyemem tabi
- +1 yıl
Sadece uyar Bence Zaten Daha Fazla İleri Gitme Sonra Sen Suçlu Olursun Tecrübeyle Sabit Ama Arkadaş Olarak Doğrusunu Yapıyosun Senin Gibi Arkadaşı Olduğu İçin Ayrıca Şanslı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadının kalitesi ile beklentileri ile ilgili bir durumdur. Kimse alnına silah dayamıyor...
10 Yorumla Normal değil sende öyle düşünüyorsun ki bu soruyu sordun. 😏
10 Yorumla
+1 yılEvet FB olur
O ilişkiden düzgün duygusal bir ilişki çıkmaz10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Normalimiz bu olduysa, Amerikayı geçmişiz. Yazık!.
00 Yorumlahaklısın birde korunmaz haile kalır ve ortada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sadece sevişmişlerdir. ya da en fazla arkadan vermiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu kalıp bir düşünce evet fakat herkes öyle olmaz emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil, seks yaptıktan sonra kıza tekmeyi vurur çocuk.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen kullanıp neden açsın bulmuş bedavayı kullanabildiği kadar kullanır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Cocuk bunu bir guzel kullanir işi bitincede tekmeyi başar sende onunla arkadaslik etme
00 Yorumla
+1 yılAslında kız , oğlamı kullanıyor. Kızım amacı zaten seks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey yok. Kimya tutmazsa ayrılırlar. Evlenip boşanan bir sürü insan var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık böyle ilişkiler ya uyum sağlarsın ya da sağdan soldan izlersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşın çok taviz veriyor çocuğa kusura bakma ama bunu arkadaşın istiyor çoğu erkekte zaten bel altı bakıyor biraz olgun olun neden hemen kendinizi saliyorsunuz arkadaşını sen sürekli bence uyar ileride üzülebilir
00 Yorumla
+1 yıltabi ki kullanıp atacak sen onun için bir peçtesin : D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk gün seviştigim adamla 6 ay önce aileleri tanıştırıp nişanlandık bana cok aşık
30 YorumlaHep bir arkadaşın başına gelir zaten :d
13 Yorumla
Soran+1 yıltekrarlıyorum anonimim ben olsam niye saklyayaım sanki instagramdan akrabalarıma soruyorum soruyu başkasının başına gelmiş diye. la anonimim anonim
Soran+1 yılyani değişmiyor ki muhattap yine bir kız ve erkek alınmış ben olsam da aynılarını derlerdi
+1 yılBelki çekim vardır bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılYa bu kadar kolay mı ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Değil, senin arkadaşın bildiğimiz kşr
00 Yorumla
+1 yılNe basit kadınlar var ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Kız yoksa sen misin 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Kendi düşen ağlamaz
00 Yorumla
+1 yılarkadasin istekliymis zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sonunu düşünen kahraman olamaz 😂😂
00 YorumlaKesin git abla seni tanıyacak işte ne var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver ya isteyen istediğini yapsın
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz. Belki arkadaşın kapının önüne koyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Belkide arkadaşının amacida bellidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle. Zina yapmayın guzum
00 Yorumla
+1 yılYanlış o erkek yatacak atacak
00 Yorumla
+1 yılHiç olur mu öyle şey 🤣
00 YorumlaErkekler KAŞAR seviyor
019 Yorumla- +1 yıl
erkekler kaşarla evlenmek istemez
- +1 yıl
@yarenass s1k1lecek kız ayrı sevilecek kız ayrı bi de evlenilecek kız ayrı
- +1 yıl
@yarenass ararım
- +1 yıl
@SSvermiştim kaşar erkekler kaşarla evlenmek istemez... Ama döner dolaşır bir kaşarla evleniverir... Mutluluklar
- +1 yıl
kaşar erkek diye bir şey yok. kadınlara özel olan tabirleri erkeklere yüklemeyin
- +1 yıl
@SSvermiştim kaşar erkeklerde var... Hem pekçok.
- +1 yıl
aynen ablacım öyleyse erkekler kaşar olmaktan gurur duyar. ama niyeyse kadınlar kaşarlık yapıp kaşar olmayı kabul etmez
- +1 yıl
@yarenass memlekette namuslu kız kalmadıki gelip benimle evlenmek istesin😂.
- +1 yıl
@yarenass erkekte namus diye bir şey. erkeğin namusu karısıdır.
- +1 yıl
@SSvermiştim erkek her boku yesin... Onun namusu karısı olsun...
Zihniyete bak yaa... - +1 yıl
kadının kocasına karşı sorumluluğu var. cinsel sadakat gibi
- +1 yıl
@SSvermiştim
Erkeğin hiç bir sorumluluğu yok... Çayır boğası ya da sokak iti gibi... Öylemi? - +1 yıl
erkeğin sorumluluğu ayrı. karısını el üstünde tutmak cocuğuna ve karısına bakmak. kazandığı paraları ev getirmek. karılarla kızlarla fingirdememek. parasını kumara alkole sigaraya yatırmamak. ama parası çoksa bi kaç kez kaçamak yapsa zararı olmaz
- +1 yıl
@SSvermiştim
Tamam. Olur.
Birkaç kaçamakta kadın yapıverir. Sonra helalleşirler - +1 yıl
o kısmı şakasına söyledim 😂
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Arkadaşın olmadığını hepimiz biliyoruz 😄
00 YorumlaKesinlikle takılmalık
00 Yorumla
+1 yılBulmuş kolay lokmayı sıkılana kadar bırakmaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCani sklnca ayrilir. cani isteyince kullanir yine gider tabiki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@conquer hayir sadece erkegin istedigini yaparsam sevilirim dusuncesi var. ama bunun yanlis oldugunu bilen bilinclk kadin da cok var. erkegi etkilemenin yolu belli. nekadar umursamaz ve kendine bakarsan erkek okadar kolaydir
+1 yılarkadaşında istiyor olamaz mı?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için görüşüyor
00 Yorumla
+1 yılSenin dediğin gibi kullanıp atılır işte
00 Yorumla
+1 yıl* boş ver naapiyosa yapsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bırak ne istiyosa yapsın karışma kıza 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakılmalık tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni ilgilendirmez istediğini yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın içini bilemezsin sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Halinden memnunsa karışma boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşına nasıl ulaşırım o çocuğun işi bitince?
00 Yorumla
+1 yılHadi ya bakire mi arkadaşın
03 Yorumla
Soran+1 yılbakireymiş ama seviştiler
- +1 yıl
Peki ilişki olmuş mu ayrıca sorum olacak gizlisin
- +1 yıl
Söyler misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullanılır
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (26)