Beyler yolda yürürken, cafede, işte, plajda bir şekilde o gözleriniz kızlara kayıyor. Peki baktığınızda ne düşünüyorsunuz?

Beyler yolda yürürken, cafede, işte, plajda bir şekilde o gözleriniz kızlara kayıyor. Peki baktığınızda ne düşünüyorsunuz?

kadınlar yakışıklı bir erkek gördüğünde ne düşünüyorlarsa erkeklerde benzer şeylr düşünüyor işte. sanki ayrı bir tür canlı gibi abukluklardan bir vazgeçseniz...
Sadece öylesine bakıyoruz
Güzelse güzel, çekiciyse çekici, seksiyse offf çok iyi diye içimden geçirip yoluma devam ediyorum o kadar...
Onu biz de yapiyoruz
Eh tamam işte daha ne düşünesin başka.
Ha bazen yatakta nasıl heyecanlı olacağını da akış bir düşünür offf harika olurdu, ya da vücudu nasıl görünüyor diye anlık düşünür geçerim ama bunlar sadece kısa süreli anlık şeyler işte. Yoksa öyle komplike hayallere dalacak şekşlde abartılı düşünce olmaz hiç.
Anladım anladım
Sizinkilerle aynı işte
Biz o kadar da düşünmüyoruz aa ne tatlı çocuk tamam baktık bitti
Biz de her kadın için aynı şeyi düşünüyoruz zaten. çok çarpıcı çok çekivi nir kadından o an etkilenirsen mikro anlık akıldan geçer saliselerle o tip düşünceler. Yoksa hayale yatmıyor kimse güzeli. görğnce
Diğer yorumları yapanlar erkek değil mi
Nereye varmaya çalışıyorsun anlamadım ki? Erkeklerden çok daha fazla düşünen kadınlar da var! Ne diyelim şimdi o kadınlara o halde? İnsanız hepimiz bir şekilde düşünüyoruz bazen işte anlık bir şekilde.
Maaşallah maaşallah
Sana da maşallah!..
Aldım bir dal maaşallahını sırtım yer gelmez
Kısmetli insansın vesselam gece gece kaptın gönülden maşallahı...
Ayy teşekkür ederim gidip ağzımın kenarını sileceğim sayende tebessüm aktı
O nasıl bir benzetme çeşidi ya 😳
Neyse tebessüm ettirebildiysem ne mutlu...
sadece gözlerimle kaymıyorum o kıza ;)
Cevap
17Cevap
Keşke 1 gece gazoz içebilsem diye düşünüyorum her saniye
Neden
Çünkü çok istekliyim yerimde duramıyorum bu konu hakkında
Anladım
Gazoz da seni istiyor mu
Gazoz beni istemiyor ben gazozu içeni istiyorum sende benim gazozumu içermisin
Bilmediğim gazozu içmem ben
O zaman bildiğin gazozdan içelim
Şu pantolonu taytı dar giymeyin giymeyin 😁Peki siz neden öyle giyiyorsunuz
Piyasada öyle artık pantolonlar
Bazı kotlar vb tabi dardır salaş olmaz da benim demek istediğim sanki biraz belli etmek içinde giyiliyor haksız mıyım 😛
Sistem bizi buna sürüklüyor her yer croptu bu yaz çünkü mağazada pek alternatif yoktu kışlık montlar bile yarım artık onun gibi işte pantolonda da pek alternatif kalmadı
Çok çok güzel görülüyor ama. Cidden göğüs dekoltesi sever kimi erkek ama popoyu öne çıkaran kıyafetler cidden aşırı çekici gösteriyor 😅 Hele tulumlar var salaş. İç çamaşırı giymiyor mu ki bolda bile okadar belli oluyor. ya da iç çamaşırı modelinden ni yinede belli oluyor popo 😅
Squatlıdir
Yok ya sporda yapmıyor hatta bi arkadaşla buluştum. Kimse bakmasın diye arkasında gezdim 😃 Esprisine takılıyodum onada dedim geç önüme nerden giydin şunu 🤣 Mesela sen ne hissedersin bi erkek rahatsız etmeden popon gözüne takılsa. Kızın hoşuna gider mi
Ben hoşlanmam
Bence çok abartılı olmadıkça yakışıyor kadına o tarz hoş görülmek.
Deri çizme, siyah ağırlıklı bir şey giyeni görürsem sahibe ruhlu mu acaba diyorum.
Hımm bu da fikir amaçlı aydınlattı
Demek giyimin fantezi dünyası ile alakası var
Meme uclari ne renk diye dusunuyorum
Cilt tonuna yakın renk oluyor genelde
İyi ki varsınız diyebiliyorum
Öylesine bakıyoruz
Oo neler geçmiyorki
Ego ya iyi gelir
Eee çok güzel kız bu bana bakmaz benim tipe bak kıza bak demiyor mu erkeler nasıl egoya iyi gelir
Zeki bir erkek tipine değil zekasına güvenir misal çok yakışıklı biri değilim ama çoğu zaman istediğimi aldım
Cüzdanınla da almış olabilirsin şimdi bu kısmı muallakta kalıyor
Cüzdanımla almadım öyle ahım şahım Bi gelirim yok benim bilip bilmeden konuşma
Üzücü
Üzücü olan ne?
aa ne güzel kız/bu ne skişr üff
Hımmmmm
Fiziği nasıl yatakta nasıl dar mi vs vs vs 😂
Kızmı kaldı ülkede hepsi kadın olmuş
Bıraksanız kız kalırdı
Acaba nasıl inler
Öylesine
popoların küçük mü?