Eskiden bundan 10 yıl önce bosaliyordum ama şimdi ilişkiye giriyorum, hiç bosalmiyorum. Bu neden olabilir?
Cansel ilişkiye istekliyim ama bu aklıma takıldı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden bundan 10 yıl önce bosaliyordum ama şimdi ilişkiye giriyorum, hiç bosalmiyorum. Bu neden olabilir?
Cansel ilişkiye istekliyim ama bu aklıma takıldı.
Boşalmayan kadın yoktur , boşaltamayan erkek vardır , bir gün biriyle koşa süreli bi ilişkim olmuştu , seks öncesi 45 dakikadan önce boşalmam çok zor demişti , dedim önemli değil gerekirse 2 saat olsun mutlaka boşaltırım seni dedim , ve gerçektende 1 saat sürdü boşalması , örneğin erken boşalan bi erkeğin böyle bi kadını boşaltması imkansız , ben istediğim taktirde 2 saat boşalmayabilririm , penisim 20 cm olduğu için her ne kadar acı duysada aynı zamanda zevkte aldı boşaltırken resmen ağladı
On yıldır aynı kişi ile birlikte isen, cinselliğiniz monotonluğa girmiştir. Farklı kişilerle bu durumu yaşıyorsan psikolojik tatminsizliğin fiziki etkisidir. Her iki durumda da çözümler var. Ancak konuyu iyi anlamamız lazım.
Bu durum mu peki birlikte olduğun kişiden kaynaklı olabilirim mesela Eskiden boşaldığın kişi ile şu an boşalamadığın kişi aynı kişiyle mi ilişki yaşıyorsun
Hayır farklı kişiler
Şu an birlikte olduğun kişiyle mesela atayan uyumunuz yoktur ya da ne bileyim daha önceki Birlikte olduğun kişi daha istekliymiştir seni daha iyi kullanabiliyormuştur yatakta daha profesyoneldir şu anki mesela sadece Kendi zevkini odaklanmış seni düşünmüyor olabilir ten uyumunuz olmayabilir şu anki birlikte olduğun kişiyle ne kadardır berabersin
8 yıldır birlikteyim sevgilimle. Onu seviyorum ama neden bosalamiyorum anlayamadım. Eskideki konuştuğum adam ilk sevgilimdi ve tabiki lise caglarimda daha saftim ve onu kocam olarak görüyordum onunla ilişkiye girerken bosaliyordum. Şimdiki sevgilimi de çok seviyorum, onu da kocam olarak görüyorum ama neden bosalamiyorum anlamadım
Ya bunun birkaç etkili sebebi olabilir hani mesela ön sevişmede yeterince uyarılmıyor olabilirsin partnerim biraz kendisine düşkün Hani yatakta kendi zevkine Endeksli olmuş olabilir yeterince uyarılmıyor olabilirsin yeterince senin moda sokamıyor olabilir yeterince seni tahrik etmiyor olabilir ne bileyim yatakta birbirinizden çekiniyor olabilirsiniz
Yeterince moddayiz, ve her seye de istekliyiz
Şimdiki sevgilimle hiç orgazm olmadım
Bugün ona boşalmak istediğimi söyledim, o benden uzakta şu an. O da çoğu kadın zaten bosalamaz, sen bunu bir dene bakalım dedi
Aşırı derecede saçmalamış Yani çoğu kadın boşalamaz ne demek Niye boşalamazsın ki Hani yaratılırken bazı kadınlar boş Olabilir bazıları boş olamaz diye mi yaratılmış boş olabilen Kadınlarda da aynı vajina aynı klitoris var Yani bu tamamen sevgilini kendi gururunu ezdirmemek için uydurduğu bir palavradan ibaret Yani kendi beceriksizliğini sana egal etmeye çalışmış
Cevap
20Cevap
mastürbasyon yaparak orgazm olmaya alismissin O yüzden vajinal orgazm da zorlanıyorsun Partnerin işi ağırdan alacak g noktanı keşfeceksin
Karşı taraftanda kaynaklanabilir ya da psikolojik olarak da
Kendi psikolojim ile ilgili mi acaba bilmiyorum, kafam karışık
Olabilir. evli misin bu arada
Degilim
Hmm senle de alakalı olaiblir. insan rahat olmalı birçok şeyi psikoloji etkiler.
Bence zevk almadığın için orgazm olamıyorsun senin farklı deneyimlere ihtiyacın var
Erkekten kaynaklı bence bilmiyor. çok özel konulara girmiyorum
Çok iyi biliyor
Niye orgazma ulaşamıyorsun o halde hayır bı taktik var 3 dk da boşalırsin
Bu ilginç. Kendisi kızları seven birisi ve çok fazla kizla ilişkiye girmiş birisi
Bilmiyor demkki işte
Abartısız 3 dk
Hatta ilişki sırasında sayısını unutursun o kadar boşalırsin
Demek ki partnerlerin iyi yapamiyor beceremiyor yani tatmin edemiyor yeterince, evli misin ya da
Seni yeterince azdıramıyorlar ya da güvende hissetmiyosun
Aslında büyük bir problem yok hem psikolojik hemde tahrik olayı var gerekli şeyler yapılırsa eski haline zamanla dönersin
İsteklisin de yaptığın kişileri istiyor musun acaba
Yakında isteksizlikte başlar
Karşındakiyle alakalı bi durum olabilir mi
Duygularım darmadağın anlayamazsııınnn 😂😂
partnerin seni beklemiyordur ondan ola bilir.
Nasıl beklemiyordur
Mastürbasyon yaparak boşalabiliyormusun
seni dokunmadan konuşarak bile boşaltırım ben
Aynı partner mi
Farklı partner
Yani aramı verdiniz ilişkiye
Çok eskiden erkek arkadaşım vardı, onunla ayrıldık ve sonra şimdi diğer erkek arkadaşım var
Uzun süre ara verdiyseniz ve mastürbasyon yaptıysanız ondan olabilir detaya inip analiz yapmak lazım isterseniz bulun be ni
Partner değiştir
Evli misin?
yaşlandın
tek sebep bu
28 yaşındayım.
yapacak bir şey yok beyin de beden de eskisi gibi değil
Partnerinde iş yoktur
İşinde iyi bence
İyi olsa boşalırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?