tanıdık biri yan yana oturduğumuzda nasıl tahrik edebilirim ne kadar temas olmalı ama bunu belli etmeden yapmam gerekiyor anladınız siz 🤍
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kalcalar yanyana temas edecek şekilde yapışık oturun bacaklarida ayir bacakta ısıt hatta montunu üstüne at elin montun altında okşayıp kaldırsın aletini kalkınca montunu düşür önünde domal kalçanın aletine surttururken sen montu al yerden
Dokunsan yavaş yavaş gezdirsen parmakalrını bacaklarında falan tamam yani hemen gelir zaten kıvama çok basit yani
Sorunda bu ona istekli olduğumu çok belli etmemem gerektiyor
He nasıl yani
uzun bi paragraf yazmaya gerek yok; asıl nokta karşı tarafın ten "ısısını" hissedip hissettirmekte. Artık nerenle neresine dokunacağın senin hayal gücüne bağlı
Kafamı yaslıyorum o da yaslıyor nefes alışlarını duyuyorum o an zaten bende bişeyler kopuyor aynı hisleri onunda yaşamasını istiyorum
elemanın pipisini mi kaldırmak istiyorsun, yoksa şahsına yonelik duygularının depreşmesini mi?
Hem duygusal olarak hemde cinsel olarak bi düşünmesini istiyorum
duygusal bağlamda yükselen bir erkek o an sertleşmez.. diyelim ki öyle olsun; numara yapıyordur. Bu yüzden, seçmelisin
Kısa bi an içinde olduğumuz için cinsel olanı seçiyorum
o zaman bacağının ısısını kendi bacağında hissetmeli, soğuk bir havada %80 istenilen etki sağlar diye düşünüyorum
Peki başka var mı aklımda bulunsun hepsi
elini rastgele bir yere koyduğun durumlarda kasığına yakın yerlere "fark etmeden" koymak.
Bakış. Biliyor musun, bence sadece bakışla bile sertleştirebilirsin ama aynada çalışman lazım :D
Bir de saçma bulabilirsin ama, kesin parfüm kullanıyorsun; cinsellik hedefindeysen başka parfüm, duygusal hedeflerdeysen başka parfüm kullanmalısın. Aslında bu bazı manupilasyonların temel taktiklerinden birisidir de.. Koku duyusu bilinç altinda duyusallık ilr cinsellik arasında ayır edicilik sağlar
Şu ilk dediğini kesinlikle yapıcam diğerleride gayet güzel fikirler teşekkürler
gaza gelip birden avuçlama :D heyecandan kalkıcağı varsa da iner. "İşin sırrı sınırlarda oynamak"
Sevgilimle öpüşürken göğüslerime ve kollarıma dokunurdu sonra ben onunla delice öpüşmeye devam ederdim. Yani demem o ki kas yapmışsın de dokun biraz ya da şuranda bişey kalmış de al onu falan
Göğüslerini sürt yakınlaş her seferinde
Niyetimi belli etmemeye çalışıyorum
Yanlışlıkla zaten yapacaksın bunları
Deniycem sağoll
Şakayla karışık dokun bolca
Bacağına ara ara dokun :)
Valla hic bir sey anlamadim...
Şimdi düşün yanına bi kadın oturuyor sana ne yapsa bi yükselirsin cinsel anlamda
Yani bilmiyorum yanima oturan kadinlara o sekilde dusunecegimi sanmiyorum o yuzden fazla abarti belli edilecek bir sey yapacak yapmasi gerek yani, onu da yapmaycagina gore pek bir sey sanmiyorum. Tacize giriyor zaten bu, sikayet etsek yeridir...
Hayır hayır yanına oturan kadın tanıdık muhabbetiniz var hafif flörtöz takılıyorsunuz
Yinede taciz sayilir ki. Ama iste yine dedigim gibi cok ust duzey asiri seyler yapmasi gerekecek ki fark edecem bunun niyeti baska seyler diye yoksa ay gogusu dokunmus yanlislikla dusunmem yani, yanlislikla olmus derim devam ederim...
Cevap tatmin edici oldu sağoll
Ne yapmayi dusunuyorsun peki...
Yani karşı tarafı rahatsızlık vermek istemiyorum ki öyle bi durum olduğunu da sanmıyorum çünkü geçen temasa geçtiğimde o da temasla karşılık verdi şu an aklımda elimi bi yere koyacakken yanlışlıkla bacağına kasık bölgesine koymak var
o da neymis oyle kendi bacagini falan her seyi gecip kolunu elini yanlara goturmen sanki bir sey arar gibi arabanin yan koltugunda el neden o kadar yana gider kfdjgkfdjg
Nasil bi is bu boyle yaa dip dipesiniz hep...
Aynı fakültedeyiz genelde sağ tarafıma o sola bizim kızlardan biri oturuyor yani genel olarak dip dipeyiz bu yüzden sordum
Yerleriniz sapit mi. Bi sal cocugu ya da insanca sey yap ne gerek var boyle seylere ya...
Toplu 4-5 kişi takıldığımız için genelde beraberiz diğer kızlarda yerini biliyor.
Git direkt normal teklif et bence...
Hayır ya şu an zamanı değil zamanı gelsin bi dakika durmam zaten
sen bilirsin...
Belli etmeden çok zor
Çok kolay
Bacaklarına temas et bacaklarınla
Tamam ama bu sefer niyetim çok belli olacak yanlış anlaşılıcam
Yok hafıf hafıf temas et
Bacak teması oluyor dirseğini tam göğüs askımın olduğu yere temas ettiriyor zaten baya kalıplı 190 boyunda geçen konuştuk ayakları kocaman yan yana koyduk bacaklarımız ful yapışıl o 45 ben 37 giyiyorum sjsjkd
Hıc öpüştunuz mu yattınmj
Hayır sevdiği insan dışında yatacak biri değil tamamen duygusal odaklı gönül eğlendirme işlerinde eli yok
Yaşlar kaç
O 24 ben 21
Öp yanagından sarıl sarhoş taklıdı yap
İşte bu çok iyi sağol
Bakirmisn
Bakireyim
Kucagına otur
Abartma belli etmemeye çalışıyorum diyorum
Yukseldm
Yalat
Giyiminle
Onu pek etkilemiyor alışkın
Nasıl alışkın
Yani etek falan onu etkilemez çevresindeki kadınlar full o tarz belki daha açığını giyiyor
Nasıl bi çevre
Yaa arkadaşları kız kardeşleri eski sevgilileri full açık giyiniyorlar
Ok iyimiş
Bacak göster
Ondan etkilenmiyor alışkın