6 aylik evliyim. Libidomda yüksek ama aylardir ön sevisme dışında birlesmeden keyif alamiyorum. Ilk baslarda normaldir, kafana takma, alistikca zevk alirsin dedim kendime. Ilk kez yaptigin bir sey sonucta diyerek kendime süre verdim.
Zaten internette okudugum kadin yorumlarinda da bende hemen zevk almadim, zamanla oldu diyenler vardı. Bende takmadım, zevk almıyor olmama ragmen esimden de uzaklasmadim, devamli yaptik alismam icinde boyle devam etmem gerektiğini düşündüm. Zamanla duzelir belki diye.
Kendimi rahat hissediyorum, birakiyorum, zihnimde olumsuz bir dusunce yok seksle ilgili ya da kendimle ilgili ama olmuyor. Orgazm zaten olmuyor ki orgazm derdime daha var bence. Eşim mi beceriksiz yoksa daha da mi sure vermem gerek kendime bilemiyorum.
Ama artik birlesme yasamak istemiyorum. Son zamanlarda birkac defa ön sevisme sirasinda devami icin eşimi reddettim. Iste halsizim vs diyerek. Bu da eşime haksizlik oluyor, sevisirken yukseliyor devami olmayinca ona kotu oluyor diye birkac defa komple reddettim iliski yasamayi.
Cunku o benim organimdan zevkten dort kose olurken, havalarda ucarken ben kendi organımdan ya da onunkinden keyif alamiyorum. Bu da beni son zamanlarda sinirlendirmeye başladı.
Cunku seks bu sekilde tek tarafli oluyor ve kendimi de sadece erkege zevk vermek icin o yataga giriyormuşum gibi hissetmeme neden oluyor. Bende bunu istemiyorum ve haliyle son zamanlarda esimden uzaklasma durumum var. Cok istesemde, libidom yuksek olsada nasil olsa istedigimi alamayacagim diye geri duruyorum iliskiden. Birlesmeden gerekeni alamayinca da iliski yasamak istemez duruma geliyorsunuz. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer