bakire değilim nasıl biriyle evlenmeyi hak ediyorum sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani sadece bir kişiyle birlikte olmuşsun ve gayet normal bir evlilik hakkın olabilir yani Neticede 8-10 kişi geçmemiş Yani çok da abartma bence böyle bir hata yapmaya zaten yok gibi bir şey o yüzden çok takılma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bekâretin bir önemi yok ve ayrıca, bekâret kısmına takılmamak gerekiyor. Bakir/Bakire olunsa bile karakter sağlam olmadıktan sonra ne önemi var ki? Kısacası bekâret konusuna takılmamak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaraktere kimse bakmıyor evlenenlere bak nerden köylü kurnazı kiz var yüzüğü alıyor
- +1 yıl
Maalesef öyle. 🙁
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
37Cevap
+1 yılKeşke yapmasaydın kabul eden olur herhalde bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıldert değil canım
- +1 yıl
Peki
Bakire olmayan sana denk birisiyle olman daha iyi senin için yaşadığın yeri bilmiyorum ama eğer yobaz bir yer değilse hakkını bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir soru bu.. bakire olup olmamanla ne ilgisi var.. her insan ne güzelini en iyisini hak eder...
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini. Ayrıca şu evlilik denen düşük ve mutsuzluk garantili şeyi sanki süper bir başarıymış gibi görmekten ne zaman vazgeçecek tük kadını
00 Yorumla
+1 yıle olma. böyle düşünme. çok iyi bir karakterin varsa çok iyi birini hakediyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler karaktere bakmıyor ki
- +1 yıl
Bakar bakar , genelleme.
20 yas ustu gercek bakire cok az anal oral yapmamıs
06 Yorumla
Soran+1 yılanal oralı erkekler kabulle karşılıyor da bakire değilim diyince sorun oluyormuş gibi konuşuyolar
Soran+1 yılönden vermemek için anal yapıyor işte
Soran+1 yıldoğru diyorsun ben anal ve oral yapmadım
bir kız olarak bunu soruyorsan biz bitmişiz ya cidden
06 Yorumla
Soran+1 yılgerçekler
- +1 yıl
Erkek yapmamışsa bakire biriyle evlenmek istwyebilir ne var bunda
Soran+1 yıl@mertnhakan yapmamış erkek çok az
- +1 yıl
Var ama yani iki taraf için de geçerli bu. İnsanlar talepleri varsa ve kendileri de yapmamışlarsa haklıdır
- +1 yıl
Sen bakiremisin peki
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu ne saçma bir düşünce evlendiğin kişini ilk göz ağrısımısında bunun için endişeleniyorsun
00 Yorumla
+1 yılİnsan olan karakteri oturmuş karısını sevip bağnaz bir kafada olmayan birini hakediyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. "hak etmek" :) yahu sevdigin ve seni seven kisiylr evlen hak etmek ne demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvleneceğin kişiye söylersin kabul etmezse kendisi bakirse haklıdır, bakır değilse bir şey kaybetmiş olmazsın.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum benim çevremde hala çok var ben de dahil
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılmüslümanım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin gibi birini hakediyon ama işte nerden bulucan şimdi ara dur
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi biri olsa gözüm kapalı güvenirim
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi biri olsa bende öyle güvenirim çünkü Allah'tan korkar aldatamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaretini kaybetmiş olman bir seçim yapmanı gerektirmez bekaretini sorun eden bu tarz düşünen erkekten de hayır gelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bakire olmaman tek kriter değil ki statü ve para durumun aile yapın yaşadığın şehirde önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bunlara bakar mı ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılHak etme nedir? İyi karakterli birisiyle olmak her zaman tercih olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel kardeşim bir koca harika olur sana :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşarılı zeki bir kadınsan bekaretin büyük bir sorun olmaz. Ne işle meşgulsünüz?
09 Yorumla
Soran+1 yılmemurum
Cevap sahibi+1 yılHmm evlenemeyeceğim diye korkuyor musunuz
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılBen asgari ücretle çalışıyorum benimle evlenir miydiniz? Üniversite mezunuyum.
Soran+1 yılbeni bırakan eski sevgilim de asgari ücretle çalışıyordu o bantta. evi yoktu evlenseydik ailemin bana vereceği bir evde oturacaktık falan. onunla evlenmeyi istiyordum. maaşa baksam ona da bekaret vermezdim mantıken ama burada mesele erkeğin istemesi oluyor
Cevap sahibi+1 yılBen sadık bir eş istiyorum. Memur olmanız evliliğimizde maddi sıkıntıyı giderecektir. Ciddi iseniz ben sizi tanımak istiyorum.
Soran+1 yılkeşke bu platformda denk gelmesem böyle kişilere
Cevap sahibi+1 yılHayat böyle maalesef doğru kişiler hep uzakta olur insan yalnız kalır hep 😔 siz şu an hangi şehirde yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNeden bir cevap yazmaktan çekindiniz
+1 yılLibidosu yüksek biri misin
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Bekarete önem veren biri değilim. Bu yüzden şöyle erkek veya böyle erkek hak ediyorsun demek saygısızlık olur ama yüksek libidoya önem veriyorum :D
Soran+1 yılanladim
- +1 yıl
Bekaret konusunda da canını sıkma ya da üzülme , bu tarz hissediyorsan
Soran+1 yılyani üzülme diyorsun da bunla ilgili çok şey duydum
- +1 yıl
Duymaya da devam edeceksin ama kulak asma, umursama. Bekaret önemsemeyen çok insan var.
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Zinakar kadın zinakar erkeğe
09 Yorumla
Soran+1 yılevli erkekler en büyük zinakar bu arada :D
Soran+1 yılen çok evli erkekler tanışma sitelerinde
Soran+1 yılkimin ne olduğunu anlayip ahlakın bunla ilgili olmadığını anla diye :D
Soran+1 yılkadınlar bakire kalıyor da ne oluyor diyorum evlenip aldatılıyorlar her türlü
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana layık olanı
Ruh eşini02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke
- +1 yıl
Bekaret buna karar verecek bişi değil
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişiye sadık mısın
01 Yorumla
Soran+1 yılsadığım ama bu bir işe yaramıyor ki, yarasaydı terk edilmezdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence karakter olgunluk önemli herkes hata yapabilir
00 YorumlaGit diktir. sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılBakirelik önemsiz artık
00 YorumlaHak ediyorsun tabikide
00 Yorumla
+1 yılHerkes olabilir Ne alaka
00 YorumlaBakire birisini hakediyorsun
00 Yorumlaaşık olduğun ve sana aşık olan birisini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaderinde kim varsa onla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendin gibi birini kuzum
00 Yorumla
+1 yılEline kız eli değmemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet düzgün efendi ahlaklı birini hal ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi birini
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim gibi biri çıksa zaten benden iyisi yok da nerde
- +1 yıl
Bir iki tuş uzağında
+1 yılbakir olmayan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kişiyle birlikte oldun
012 Yorumla
Soran+1 yıl1 kişiyle ve o hayatina bakiyor
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkma 10 kişiyle yatan da var sen dürüst olursun karsi tarafa basit olmadigini göster basitlikten kastim şu kimisi 1 2 günde tanisip yapiyo kimisi baya taniyo
Soran+1 yılortaokulun sonunda tanıştık biz o kadar yillik emeğimi s2kti attı
Cevap sahibi+1 yılBasit biriymiş demekki sıkma caninı ben hiç yapmadim ama çogu erkek yapti kimsenin sana laf atmaya hakki yok
Soran+1 yılhaklisin öyle olmalı eski sevgilimin arkasindan da konuşmak istemiyorum ama kaç kişi diyince yine aklıma geldi
Cevap sahibi+1 yılAnladim bos ver takma sakın peki seni az cok bilgin tecruben varya karsina benim gibi hic yapmayan biri gelse nasil karşılardin yoksa tecrübeli mi partner isterdin
Soran+1 yılaçıkçası ben de çok tecrübeli değilim ama karşımdakinin tecrübesiz olmasını umursamazdım çünkü benim eski sevgilim de tecrübesizdi, şuana kadar tecrübeli biriyle olmadım yani anlayacağın ama adil olması açısından bakir olmayan biri daha iyi olurdu
Cevap sahibi+1 yılAnladim umarim hayirlisiyla iyi biri olur bilemeyiz belki saygi duycak büyük konuşmamak gerek sakın o güzel canını boş biri için sıkma
Yanlis anlama peki libido durumun nasil yüksek mi peki
Soran+1 yılçok değil normal
Cevap sahibi+1 yılAnladim, yaşın kac peki
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılVayyy yaşıtız ama ben sadece sanaldan yaptim sen reelden ortamız yok😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozuk birini evlenmem
037 Yorumla
Soran+1 yıl"bozuk" :)
Cevap sahibi+1 yılEvet bozuk
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılRica 😀
Cevap sahibi+1 yılNe zaman kaybettin kaç kişiyle oldun
Soran+1 yıl24 yaşımda. 1 kişiyle oldu yakın zamanda ayrıldık 2. kişi henüz olmadı
Cevap sahibi+1 yılPişman mısın istiyor musun 2 ci yi
Soran+1 yılpişmanım açıkçası bir daha sevgililik olayına girmek istemiyorum 6 yılımı verdim ama evliliğe varmadı. eğlence aramıyordum evlenmiceğimizi bilsem ilişkiye bile başlamazdım. yani pişmanlığım seksle ilgili değil genel olarak ilişkiyle ilgili
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum aynı bizim ilişkiye dönmüş :))
Cevap sahibi+1 yılCanın isteyince napiyon parmak sokuyon mu
Soran+1 yılo hayatına güzel güzel bakarken ben "bozuk" yaftasıyla kaldım. her şeyi düzgün yapmaya çalıştım başka bir flörtüm bile olmadı saygıda kusur etmemek için çoğu şeyde sustum ama günün sonunda terk edilen de "bozuk" denilen de benim, oral anal yapan kızlar bakireyim diyerek el üstünde tutuluyor bunlar koyuyor artık bana
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar haklısın biliyon mu öyle haklısın ki hemde
Cevap sahibi+1 yılOzleden yazar mısın dertleşmek istiyorum
Soran+1 yılisteğim falan da olmuyor cinsellikten soğudum kendime dokunmak da istemiyorum ki her dookunduğumda değersiz hissediyorum terk edildiğimden beri cinsellik gözümde pis bir şey oldu eskisi gibi göremiyorum
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman yaptın
Soran+1 yıl7 ay önce
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon ne zaman yaptın
Cevap sahibi+1 yılSenin olay aynı benim olay olmuş çok iyi anlıyorum seni
Soran+1 yılmastürbasyon yapmıyorum artık dediğim gibi cinsellikten soğudum
Cevap sahibi+1 yılHayırlısi olsun takip atar mısın
Soran+1 yılne için?
Cevap sahibi+1 yılOzelden konuşuruz diyeceklerim vardi
Soran+1 yılburdan söyleyebilrsin
Cevap sahibi+1 yılOzleden içimi anlatacaktim nerde yasiyon
Soran+1 yılburada da anlatabilirsin
Cevap sahibi+1 yılOlur nerde yasiyon
Soran+1 yılantalya sen
Cevap sahibi+1 yılBizde 2 sene sevdik ilişkiye girdik evlenecektik terk etti beni hep hakaret küfür son zamanlarda defoldu gitti
Cevap sahibi+1 yılKonya
Cevap sahibi+1 yılCanım çok istiyor benim tadını alinca
Soran+1 yılkonyalı kişiler aşşşşırı muhafazakar ve sakın hakaret olarak algılama ama yobaz oluyor şimdi neden bozuk dediğini anladım bu senin suçun değil çünkü o şehirde böyle görüyor erkekler böyle öğretiliyor isviçrede doğsan farklı olacaktı yani asla kişisel alınmıyorum hani konya yozgat falan anadolu bölgesinde kadınlar bu şekilde konumlandırılıyor ki zaten o senin düşüncende bir insan ilişkiye girdiği kızla evlenmezmiş zaten
Cevap sahibi+1 yılMaalesef yaa
Cevap sahibi+1 yılCanın istiyor mu
Cevap sahibi+1 yılGeleyimmm
Soran+1 yılhayır yukarıda belirtmiştim zaten. eğitim seviyesi kültürel seviye bunlar sohbet etmeye engel olabiliyor konyalı yozgatlı biriyle zaten anlaşmak çok zor kesinlikle yanlış anlama sana aşırı muhafazakar ve aşırı akpli bir kadin olmasi gerek anlaşman için.. böyle evlilik öncesi öpüşen çift görünce taşlayan tarzda kadınlara hakaret eden falan
Cevap sahibi+1 yılİlden mi kaybettik şimdi çok sacma 😀😀
Cevap sahibi+1 yılYazarsan beklerim çok naptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadıkmisin
013 Yorumla
Soran+1 yılsadığım ama bu özelliğim karşı tarafın sıkıcı bulmasına da sebep olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılYoo aksine güzel yaş kac
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılNasıl birisi olmalı senin için evleneceğin kişi yani
Soran+1 yıliyi bi baba olabilmeli yani
Cevap sahibi+1 yılGörünüş falan önemli değil mi
Soran+1 yılyani önemlidir de yakışıklı olmalı anlamında önemli değil
Cevap sahibi+1 yılHmm olgun düşünüyor bu güzel baksa kriterin yokmu peki genelde kızlar dünya kadar kriter Sayar
Soran+1 yılyani önemli olan bir çocuk olursa ona iyi bi baba olabileceği beni koruyabileceği falan işte
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun böyle olgun düşünmen şaşırttı
Soran+1 yılher kadın bunları bekler bence zaten antalya sen
Cevap sahibi+1 yılBence her kadın beklemiyor inan çoğunun saçma sapan beklentisi var Denizli bende sorunu beğensem yazarmisin bana
Cevap sahibi+1 yılYazmadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni hak ediyon
00 YorumlaKimle yattın
05 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimle
Soran+1 yıldikiş tutmaz senin vajina ne demek oluyor tam
Soran+1 yılkan gelmedi kanka benden hiç
+1 yılBenim gibi birini
00 Yorumla
+1 yılKısmet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevdiğinle
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben bakire değilim sizce evlilik için nasıl birini hak ediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım